Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim hayirdir?Kızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
Kesinlikle kesinlikleee katiliyrmkesinlikle akşam yemeğinin saati ve hafif geçirilmesi çok önemli. onun için öğle ile akşam arasında ara öğünün atlanmaması da çok önemli. eğer ara öğün yapılırsa akşam yemeğe saldırılmıyor. ve en geç 19:00'a kadar yeme işini bitirip akşam protein ağırlıklı beslenilirse o hafta çok farkediyor.
amin canim tebrikler
Canim bedenin incelrse ustune tam otirmayablr diye solemstim kendin bilirsin tabikizayıflasam nolcakki aldım ama
bende sendenim:)Himm nerdesin ki senesim geç geliyor haftanın uç günü sekizi buluyor sofraya oturmak,önceleri yemek yerdim ama pazartesiden beri sadece çorba tuketiyorum,hatta şimdi de çorba yaptım ocakta pisiyo ama galiba ben elma ile süt tuketecegim
Afiyet olsun elma ve sut?ewt sanki mantikli tok tutar gibi:)
Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etme
Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigimne yiyeyim ben
beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galiba![]()
Mercimek koftesi diyetlere cok uygunmus bi musafrlge gdldiginde felan mesela:)Fazla bişey yemedim 2 gündür, dün öyle ilk defa mercimek köftesi yaptım biraz ondan yedim. Bol su içmeye çalışıyorum.
ins ins canim:)kızlar hepinize iyi geceler
Yarın bol eksili günler olur inşallah hepimiz için
Zaten elma sirkesiyle turşunu evde hazırla canım olana kadar zaman geçerSonraki dönemlerde belki yaparim canım,şimdi çok zahmetliymis gibi geldi gozume![]()
Ay amin amin inşallahkızlar hepinize iyi geceler
Yarın bol eksili günler olur inşallah hepimiz için
De mi yaa,en iyisi doğal olaniZaten elma sirkesiyle turşunu evde hazırla canım olana kadar zaman geçer
Aynen canim dogal daha iyiAy amin amin inşallahiyi geceler herkese:-*
De mi yaa,en iyisi doğal olani
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et ALLAH şifa versinGeçmiş olsuun![]()
Ara 1 muz
Akşam 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Ara 1 muz 1 bardak laktozsuz süt 5 leblebi
1 saat yürüyüş + 20 dakika egzersiz 3 lt su
Sabah kahvaltı yapamadım filtre kahve içtim
öğle yemeğimi 12.00 gibi köy çorbası
Kıymalı yeşil mercimek
Çoban salata ve ayran işe yaptım
19.00 filtre kahve
20.00 fırında kendi yağında pişmiş çıtır mezgit yeşil soğan
Bu yeşil soğanı da aşırı yiyince bi ağrı yapıyo boğuyo niye anlamadım valla
Kızlar gunaydiiinnn.bu hafta biraz az ama 62ye sustum diye çok mutluyum, dün ile bugün arasında yarım kilo var.elma ve süte devam edeceğim akşamları
Başlama kilim:65
Geçen hafta63.5, bu hafta62.6 fark 0.9
63.5÷90=0.70
Yanlış yapmıştımKızlar gunaydiiinnn.bu hafta biraz az ama 62ye sustum diye çok mutluyum, dün ile bugün arasında yarım kilo var.elma ve süte devam edeceğim akşamları
63.5÷90=0.70
Tesekkur ederim canım.bu hafta sonu aldığım 400 Gr verdiğini de düşünürsek evet iyitebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin
Aman dur canim nereye, tam da dugun arifesinde.. Gerci sen son 10-15 gun kala 2-3 kilo kesin verirsin kosturmaktangünaydın ben izne ayrılmak istiyorum yetiştiremiyorum artık
Canım tebrik ederimHerkese gunaydiiiin, bu gunleri girecegim hiiiic aklima gelmezdi ama,
Kilom 62,9
Nihayet 62 li rakamlara ulastim![]()
Kızlar gunaydiiinnn.bu hafta biraz az ama 62ye sustum diye çok mutluyum, dün ile bugün arasında yarım kilo var.elma ve süte devam edeceğim akşamları
63.5÷90=0.70
günaydın ben izne ayrılmak istiyorum yetiştiremiyorum artık