Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese gunaydiiiin, bu gunleri girecegim hiiiic aklima gelmezdi ama,
Kilom 62,9 :KK50::KK73:
Nihayet 62 li rakamlara ulastim :KK66:

benimde hiç aklıma gelmezdi :D şaka şaka kız çok sevindim valla :)) senin boyun kaçtı canım hemen senin ideal kilonu söyleyeceğim :D

bende tartıldım geçen hafta 62,70 di bu hafta 62,20 kg

regl oldum çünkü biraz şiştim , olmasaydı 61 li rakamları görürdüm

olsun canım ekside olmak bile çok iyi regli döneminde, eğer kaçamak yapmazsan haftaya çok daha kilo vermiş olcaksın . ben en çok kiloyu regliden sonra veriyordum çünkü :)

dünkü menüm
sabah 2 bardak ılık su ,
kahvaltı
küçük ekmek arası peynir ve domates + 1 kupa çay

öğlen 1 kase süt ve yulaf kepeği
ara : yarım çay bardağı leblebi
akşam: yemek yemek istemedim
1 kase süt ve yulaf kepeği yedim ve domates salatası

gün içinde toplam 1.5 lt su 20 dk spor yaptım

Kızlar gunaydiiinnn.bu hafta biraz az ama 62ye sustum diye çok mutluyum, dün ile bugün arasında yarım kilo var.elma ve süte devam edeceğim akşamları:-)
Başlama kilim:65
Geçen hafta63.5, bu hafta62.6 fark 0.9
63.5÷90=0.70

rakibem benim beni geçecek bu yahuuuuu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım doydun mu böyle, kaç gün yapacaksın bu diyeti. Ben hiç sıcak bakmıyorum böyle diyetlere.

menün güzel canım. yeşil soğan yiyince benim midem çok yanıyor, evdekilerinin de aynı gece uyuyamıyorum o yüzden malesef salatalarıma ekleyemiyorum artık yeşil soğanı
Bende çok seviyorum canım limon tuzla iyi oluyo azıcık yerim seni tamamen mi kötü etkiliyo ki?

Off harikaydi, kendi ellerimle yaptim, miss miss :KK66:
Canim ben gun icinde hic kacamak yapmiyorum, menulerimden ekmek, makarna,pilavi da tamamen cikardim. Karbonhidrat hakkimi boyle kullaniyorum :KK66:

süpersin :KK52::KK9:

canım doydun mu böyle, kaç gün yapacaksın bu diyeti. Ben hiç sıcak bakmıyorum böyle diyetlere.

menün güzel canım. yeşil soğan yiyince benim midem çok yanıyor, evdekilerinin de aynı gece uyuyamıyorum o yüzden malesef salatalarıma ekleyemiyorum artık yeşil soğanı
Canım sadece birgün yaptım ödem amaçlı yapmıştım çok zorladı daha önce denememiştim

birazda gülelim
FB_IMG_1462480026883.webp

boyun ve hedefin kaç canım :) bu yaz tatil çok güzel olacak inş istediğim gibi giyinebileceğiz :KK70:
Boyum 1.69 canım hedefim 59.9 :KK70: o tartıda 59 lu bişey görünce tamam deyip korumaya geçicem canım.inşallah canım istedigin gibi giyinebilmek çok güzel olacak.. Tatile kadar bol bol spor yapıp sıkılaşmamda lazım :KK6:

Ay amin amin inşallah:-) iyi geceler herkese:-*

De mi yaa,en iyisi doğal olani
Benim arkadasm elma sirkesni suya katip iciyodu yada ditek iciyodu sanirim ama cok zararli o sekilde

Ohhhh helall:)

o zaman 55 kilo olman lazım :KK70: manken yapcam kız seni :KK70:
7 kilo mu fark olmali?

gece mide yanmasından uyuyamıyorum canım.

tamam canım daha fazla yapma diyecektim zaten.

Back
X