- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde eşim boyodu ama renkler değişçek astar çekilecek ondan boyacı tuttuk bide mobilyaların döşemesi değişiyor haliyle perdeler halılar da değişecek ben işe gömülmüş durumdayım anlayacağın ama sonucu düşünerek sevinmeye çalışıyorumbende bu sene boya badana yapıcam ama eşimle beraber yaparız bende boyuyorum artık, hafta sonları ancak bir oda bir oda olarak, o şekilde olucak benimki mecburen, toparlaması daha kolay olsun diye
kadayıflar tel tel olucak, (gerçi ben yumuşak severim) yemede yanında yat, survivor yarışmasında gibi olduk,
ödül alcaz diye![]()
Benimde eşim boyodu ama renkler değişçek astar çekilecek ondan boyacı tuttuk bide mobilyaların döşemesi değişiyor haliyle perdeler halılar da değişecek ben işe gömülmüş durumdayım anlayacağın ama sonucu düşünerek sevinmeye çalışıyorum
Anladım Canım o Zaman en iyisi dikkat etmek tabi.
Evet valla korkuyorum emekler çöpe gidecek diye
Doğru öyle yapmak sıkıntımı alıyo birazHATİCE YE DEĞİL NETİCE YE BAKALIM O ZAMAN![]()
Çok güzel
ben korkmuyorum, hiç bir şey değilse de burada birbirimize destek oluyoruz,
kendi başıma diyet yapsaydım çoktan boşverir dim, burayı ve takımımı seviyorum
seviyeli bir şekilde, arada her ne kadar yolcukardelen e takılsamda , birbirimize destek oluyoruz sonuçta![]()
Evet takım konusunda çok şanslıyız bende çok motive oluyorum @yolcukardelen açmalar ballar börekler yiyor bize hiç ikram yok :)
yesin yesin de yarasın benim canım arkadaşım yolcukardelen e , biz böyle iyiyiz RoseAnge
o kadar konuşuyoruz bakalım tartıda ne çıkıcaz![]()
Ben bu hafta güveniyorum
Sen ne durumdasın Canım?
Çok güzel
Öncekiler kahveydi ondan böyle seçtim beğenmenize sevindimçok güzelmiş ben çok beğendim arkadaşım, insanın içini açıyor
Etliekmek etliekmek dediniz yedirttiniz sonunda. Ankaradan arkadaşım geldi mecburen onunla yedimbugün luk yağ oranim bitti.aksama bol salata beni bekliyor.30 dk leslie yapsam etliekmek erirmi ki...
Etliekmek etliekmek dediniz yedirttiniz sonunda. Ankaradan arkadaşım geldi mecburen onunla yedimbugün luk yağ oranim bitti.aksama bol salata beni bekliyor.30 dk leslie yapsam etliekmek erirmi ki...