Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende bu sene boya badana yapıcam ama eşimle beraber yaparız bende boyuyorum artık, hafta sonları ancak bir oda bir oda olarak, o şekilde olucak benimki mecburen, toparlaması daha kolay olsun diye
Benimde eşim boyodu ama renkler değişçek astar çekilecek ondan boyacı tuttuk bide mobilyaların döşemesi değişiyor haliyle perdeler halılar da değişecek ben işe gömülmüş durumdayım anlayacağın ama sonucu düşünerek sevinmeye çalışıyorum

Benimde eşim boyodu ama renkler değişçek astar çekilecek ondan boyacı tuttuk bide mobilyaların döşemesi değişiyor haliyle perdeler halılar da değişecek ben işe gömülmüş durumdayım anlayacağın ama sonucu düşünerek sevinmeye çalışıyorum

HATİCE YE DEĞİL NETİCE YE BAKALIM O ZAMAN :KK50:

IMG-20160512-WA0001.webp
IMG-20160512-WA0000.webp

Işte döşeme renklerim

Anladım Canım o Zaman en iyisi dikkat etmek tabi.
Evet valla korkuyorum emekler çöpe gidecek diye

ben korkmuyorum, hiç bir şey değilse de burada birbirimize destek oluyoruz,
kendi başıma diyet yapsaydım çoktan boşverir dim, burayı ve takımımı seviyorum
seviyeli bir şekilde, arada her ne kadar yolcukardelen e takılsamda , birbirimize destek oluyoruz sonuçta:KK60:

ben korkmuyorum, hiç bir şey değilse de burada birbirimize destek oluyoruz,
kendi başıma diyet yapsaydım çoktan boşverir dim, burayı ve takımımı seviyorum
seviyeli bir şekilde, arada her ne kadar yolcukardelen e takılsamda , birbirimize destek oluyoruz sonuçta:KK60:

Evet takım konusunda çok şanslıyız bende çok motive oluyorum @yolcukardelen açmalar ballar börekler yiyor bize hiç ikram yok :)

Evet takım konusunda çok şanslıyız bende çok motive oluyorum @yolcukardelen açmalar ballar börekler yiyor bize hiç ikram yok :)

yesin yesin de yarasın benim canım arkadaşım yolcukardelen e , biz böyle iyiyiz RoseAnge
o kadar konuşuyoruz bakalım tartıda ne çıkıcaz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben bu hafta güveniyorum :KK51:
Sen ne durumdasın Canım?

spor yapamadığım için çok fazla ümitlenemiyorum, en azından yarım kilo veririm umarım, ağrılarım için ilaç
içiyorum arada, o da şişkinlik yapıyor, bakalım cuma hep beraber görücez, benim planım her ay 3 kilo vermek ortalama,
girdiğimden ilk ay 3 kilo verdim çok şükür, 2. ayda neler görücez

Back
X