Evet şeker akşam ne yiyecek kopy çekeccemaysedurmaz .!.:Bugün kahvaltilarimiz eşit nerdeyse :) öğle yemeğim çok hafif oldu benim.ara öğünü erken yaptım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şeker akşam ne yiyecek kopy çekeccemaysedurmaz .!.:Bugün kahvaltilarimiz eşit nerdeyse :) öğle yemeğim çok hafif oldu benim.ara öğünü erken yaptım :)
Merhaba canım. Benim bildiğim 1200 kalorinin altı sağlıklı olmuyor. Belki kaptanlarimiz bu konuda daha iyi yorum yaparlar..Eki Görüntüle 1835980 kizlar benim anlayamadigim bişey var.boy kilo yaş ve yaşam tarzima göre günde 1200 kalori alırsam haftada 1 kg verebilirmisim ben.buna göre yukaridaki rakamları biri bana açıklayabilirmi? Yani ben şimdi 566 kalori daha mı almalıyım? Bu arada leslie eklemeyi unutmuşum şimdi :/
Sabah 2 dilim ekmek
1 adet yumurta
domates salata
biraz tulum peyniri
1 tk pek mez
3 zeytin
Ortiz bende içiyorum iştahı kesiyor diye biliyorum
Aa olur mu canım kırk yılda bir kvde dilediğini ye üstünde kadayıfı ye bence yoksa ben bu hafta seni nasıl geceyimAksam yemegi
karisik salata
1 susamli kraker
kizlar yarin ben yokum
oglen yemegine kaynanama gidiyoruz
bugun tekrar aradim
diyet yapiyorum dedim
tamam biliyorum salata ve izgara yapicam sana dedi
insallah gereksiz cal almam
Bugun kadayifida yapmadim ve yemedim
Bilmiyorum hakkimi biraz daha sakliyorum
Hg cnm diyorum bu kimdiGünaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
Bende geri geldim.
Dünkü menümü yazayım hemen
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
1 pors. Etli sebze yemeği
Yoğurt
Ara
8 tane çilek
Ara 1 bardak kefir
Akşam
2 tavuk pirzola
Çok abartmamissin haftanın odulu olsundünkü menümü yazayım
sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 kk kaşar peynir, 6 zeytin, 2 çeri domates, 2 dilim ekmek, çay
öğle: yoğurt ve yulaf kepeği + 1 kase çilek
akşam: tedaviden sonra efendim,eşimle dışarıday dık nasıl desem yoksa demesem mi ceza gelecek ama
yarım lavaş , et döner ve ayran, ( aylardan sonra dışarıda yedim)
gün içinde 2,5 lt su, 2o dk yürüyüş
Bu yöntemde güzelmişHaftalik hedefime ulaşmak için günlük vermem gereken gram 285 mis. 2000 gr derken ağız dolusu geliyor da 7ye bölünce pek bi ufak geldi kulağıma :))))
Maaşını al kendin mayala tatlimMerhaba. Hosbuldum sende hosgeldin :) kefire bende baslayim.epeydir almıyorum eve. :)
Bol bol bağırsak çalıştırır elma sütKızlar elma ve tarcinli süt için dikkat etmem gereken bişey varmi? Sütü hafif ilittim tarcinladim şekersiz içiyorum elma yerken.sorun yok demi?ters etki yapar iştah falan açmaz dimi :)))
evet cnm 566 daha yemelisin sporu ekle ama sporun yerine yeme yediklerinin kalorisini bakEki Görüntüle 1835980 kizlar benim anlayamadigim bişey var.boy kilo yaş ve yaşam tarzima göre günde 1200 kalori alırsam haftada 1 kg verebilirmisim ben.buna göre yukaridaki rakamları biri bana açıklayabilirmi? Yani ben şimdi 566 kalori daha mı almalıyım? Bu arada leslie eklemeyi unutmuşum şimdi :/
Eki Görüntüle 1835980 kizlar benim anlayamadigim bişey var.boy kilo yaş ve yaşam tarzima göre günde 1200 kalori alırsam haftada 1 kg verebilirmisim ben.buna göre yukaridaki rakamları biri bana açıklayabilirmi? Yani ben şimdi 566 kalori daha mı almalıyım? Bu arada leslie eklemeyi unutmuşum şimdi :/
Merhaba canım. Benim bildiğim 1200 kalorinin altı sağlıklı olmuyor. Belki kaptanlarimiz bu konuda daha iyi yorum yaparlar..
Bende çaktırmadan takipteyimHerkese hayırlı kandiller allah gönlünüze göre versin kızlar dualarım kabul olsun inşallah
L littlelamp canım ortağım bi gözüm de sende haaa![]()
Aa olur mu canım kırk yılda bir kvde dilediğini ye üstünde kadayıfı ye bence yoksa ben bu hafta seni nasıl geceyim![]()
Kızlar selam bugün boya işlerini ve evi eşimë bırakıp kv lere gittim orda kalcam yarın da annemlere gitcem orda kalcam pazartesi ye döncem haliyle düzenim değişti dikkat ediyorum tabiki ama işte ne de olsa başka şehirde misafirlik sayılır
Sizi de ihmal ediyorum ama eltimin çocukları benimki baya Cümbüş var giremiyorum şimdi Kızkardeşimle eşi gelcek yarın daha da fena annemin orası daha kalabalık olcak fırsat buldukça gelirim görüşürüz canlarım
Kabizlik problemi yasayan arkadaşlar size sade çilek yada ara ogünolarak yyoğurdun içine çilek dograyip yemenizi şiddetle tavsiye ederim . Bagirsaklari çokiyi calistiriyor. EN azından bende ise yariyor :))
![]()
Bu hafta kolay geçersin
Ben geçen hafta iyi verdim bu hafta yavaşlar![]()
Canım , disardayim tüm gün,yarim saat oldu eve gelelimcanımcım, biz bu hafta seninle takım arkadaşı olmuşuzzzz
forum yıkılacak desene bizim atışmalarımızdan
kimyager1508 hedef kilom çok uçmayayım spor olamadığı için, 60,8 olsun bakalım
Aynı programı ben de kullanıyorum,yiyeceklerimi yemeden girip protein degerlerine bakıyorum ve çoğu zaman menumu öyle belirliyorum.1200un altına dusme ama yeterli protein i mutlaka al.beyaz leblebide de var bi suru protein,yetersiz olursa gün içinde ara öğünde protein oldu diye tercih edebilirsinEki Görüntüle 1835980 kizlar benim anlayamadigim bişey var.boy kilo yaş ve yaşam tarzima göre günde 1200 kalori alırsam haftada 1 kg verebilirmisim ben.buna göre yukaridaki rakamları biri bana açıklayabilirmi? Yani ben şimdi 566 kalori daha mı almalıyım? Bu arada leslie eklemeyi unutmuşum şimdi :/
ah bacım ah yapmadım da başka yapılanları yedim:-(yarın kalori hesabını yapıp gonderirim,cok yorgunum her an uyuyakalabilirim:-(@yolcukardelen yoksun bugün bacım. Kandilya bugün Allah bilir yapmış sındır helvaları . Yedinmi söyle bakalım![]()