Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canm ben kuru barbunyayi bigun önceden islatiyorum . Ertesi gün30 dk falan hasliyorum. SSüzüp garniturunu ekleyip kasik ateşte pismeye birakiyorum. Ara ara tadina bakiyorum. Damak tadina gore altini kapatiyorum. Kasik ateşte pişince dagilmiyor.
kuru barbunya
normalde isliyorum bir gun onceden
sabahta 1 saat pisiriyorum normal tencerede
ama o diriligi yakalayamiyorum

belim şimdilik iyi biraz daha, bakalım bu haftaki tedavi nasıl geçecek kaldı 12 seans:KK17:
c.tesi akşam deli gibi yemek yaptım 3 çeşit, birde kocama börek, çok yorulmuştum helva yapamadım,
birde niyetlendim ama olmadı, belim ağrımasaydı eğer eşimle camiye gitmek istiyordum, kandil akşamı,nasip olmadı
sen nasılsın, menülerine baktım iyi bakmışsın kendine hafta sonu :KK19::KK19:sevindim:KK30::KK30:
Rabbim nice kandiller nasip etsin gidersiniz yine inşallah...sorma ya nasıl da baktım:(ya surekli yiyesim vardı,niye öyle oldu bilmiyorum ama gözüm doğmadı b i türlü.karnim da acayip sisti,5aylik hamile gibiyim:-(
benim c.tesi menüm
sabah ceviz ve kayısı 2 bardak su
kahvaltı , peynir,domates,pekmez 1 dilim ekmek+ 1 kupa çay

öğle: süt ve yulaf kepeği, 1 tane kayısı+1 ceviz dahil ve 1 kase kiraz
evde yemeğim yoksa eğer yulaf kepeği benim kurtarıcım oluyor, bisküvi yemekten iyidir

akşam yemeğimi, saat 10 da yemek zorunda kaldım
( ben eşimi beklerken yemek için,o kardeşine gidip orada yemiş:sopa:
bana da haber vermeyince , bende sinirli bir şekilde geç vakitte kendim yedim:KK12:
4 kaşık etli patates yemeği, 5 kaşık ev yoğurdu

2 lt su + tam 30 dk hareketli dans yaptım spor olarak (biraz iyiyydim c.tesi tedavi yoktu)

pazar menüm
öğle ve sabah bir oluyor benim,ikimizde çalışınca çoluk çocuk yok , geç vakit kalkıyoruz
2 dilim ekmek
peynir,zeytin, pekmez, domates azar azar
ekmeklerin üzerine çikolata sürdüm, canım çok çektio_O

saat 4 gibi misafirlikte , çayın yanında
börek v.s vardı yemedim, sadece çay tabağı kadar ince bir dilim kek yedim :kızgın::KK17::KK17:

akşam saat 9 da
1 kase kiraz yedim
karnım açtı, gurul gurul bana bağırdı ama:KK11:
kek ve sarelle yüzünden yemek yemedim.

1 lt su içtim, spor yapamadım
Vallaha de:-):-)cumartesi akşam onda yedim ben de:-(dışarıda hava güzeldi gezelim dedik,kocamin canı döner istedi,ben de baya bi tırtıkladim:-(. :-(
ben bu gazla fizana giderim :KK70: ohoooooo @yolcukardelen nnnnn huhuuuuuu nerdesinnnnn:KK53::KK53::KK53:
Burdayım cancagizim ,misafirim vardı.y arın da ben misafirim ama dikkat ediyorum:-):-)
Kızlar selam :KK200:

Off dün tart yemiştim ya korkuyla tartıldım şimdi
Dünden bugüne 400 gam düştüm :hamarat::kk77::spor:
Hazırlamıştım kendimi artar diye
@katre-i dem bak ben sen kazan diye midemden geleni yapıyorum ama yok gene de zayıflıyorum valla :sampiyon:
:KK71:
Yedikcee zayıflayan insanları gorunce gıcık oluyorum rosecuuumm:-):-):-)
@yolcukardelen İ daha fazla açma yemesi konusunda motive etmek lazım
Öğrencileri yapsa yapsa götürse :-)
Hafta sonu kuzenim yapmış o acmalardan ama ağzımı bile acamadim::-):-):-)tabi sonra başka şeyler için açılmış oldu ama neyse:-(
gerçekten müthiş bir fikir, okullar kapanmaya yakın artık, kutlama yapsınlar pasta börek açma v.s ,
bir senenin yorgunluğu çıkardı ne kadan güzel olurdu:-):-):-)
Kuzucuklarım getiriyor zaten kaç haftadır,b en de alıp özel eğitimdeki arkadaşlara gidiyorum tenefuste ve onlar yerken bakıyorum sadece o da kilo yapmaz:-):-):-)
Sabah ve oglen

1 dilim karpuz
1 dilim bugday ekmegi
1 kk beyaz peynir
Su

Ara
1 espresso 1 parca sekersiz sarelle

Aksam

Buyuk bardak yagsiz sut tarcin ve birazda zencefil atacagim

Dunu dengelemem lazim
Bu kadar zamandir diyetteyim
Hic dunku gibi olmamistim
Asiri bir aclik vardi
Persembeden beri her gün akşam şut ictin de mi canım?
Herkese selaaam, kizlar enerjiniz super..
Coook yogun bir haftasonundan cikip, cooook yogun bir mesai haftasina basladim :KK43:
Tlfonu ancak elime alabildim..
Yoğun rakibem benim,sporlar da kaldı galiba??:-)
Haftasonu yine kacamaklarim var maalesef :KK43:
Off kendimi surekli ac hissediyorum. Dun aksam acliktan uyuyamadim. Saat 12 de domates salatalik yumurta haslayip yedim
Gozum dondu 1 haftadir
benim de öyle ama ya:-(niye oluyo ki?hadi sen sonuna geldin,bana noluyo

Screenshot_2016-05-23-19-36-53.webp kızlar misafirimle sadece mercimek köftesi yedim ama bi parçasına bu kadar kalori çok eğil mi:-(

Haftasonu yine kacamaklarim var maalesef :KK43:
Off kendimi surekli ac hissediyorum. Dun aksam acliktan uyuyamadim. Saat 12 de domates salatalik yumurta haslayip yedim
Gozum dondu 1 haftadir
Canım benimde öyle oldu bu haftasonu :-( beraber haftaiçi toparlayalım pes etmek yok ;-)

Rabbim nice kandiller nasip etsin gidersiniz yine inşallah...sorma ya nasıl da baktım:KK43:ya surekli yiyesim vardı,niye öyle oldu bilmiyorum ama gözüm doğmadı b i türlü.karnim da acayip sisti,5aylik hamile gibiyim:-(

Vallaha de:-):-)cumartesi akşam onda yedim ben de:-(dışarıda hava güzeldi gezelim dedik,kocamin canı döner istedi,ben de baya bi tırtıkladim:-(. :-(

Burdayım cancagizim ,misafirim vardı.y arın da ben misafirim ama dikkat ediyorum:-):-)

Yedikcee zayıflayan insanları gorunce gıcık oluyorum rosecuuumm:-):-):-)

Hafta sonu kuzenim yapmış o acmalardan ama ağzımı bile acamadim::-):-):-)tabi sonra başka şeyler için açılmış oldu ama neyse:-(

Kuzucuklarım getiriyor zaten kaç haftadır,b en de alıp özel eğitimdeki arkadaşlara gidiyorum tenefuste ve onlar yerken bakıyorum sadece o da kilo yapmaz:-):-):-)

Persembeden beri her gün akşam şut ictin de mi canım?

Yoğun rakibem benim,sporlar da kaldı galiba??:-)
benim de öyle ama ya:-(niye oluyo ki?hadi sen sonuna geldin,bana noluyo

Evet canım 1 gün hariç sanırım sütü içtim

Çok geldi canım bana da başka yerden bak istersen öyle mi Die
De mi?bakayım canım:-)
Slm ara 5 zeytin yedim
Öğlen 2 t analahmacun salata
Ara 2 tane karaeri k
akşam 1 su bardağı tarçınlı süt 4 tane bisküvi
öğlenllahmacun larınüstüne 45dk yürüdüm
2.5 litre su
Sütun yanına elma olursa daha iyi olur canım,biskuvi olmamış:-(
Canım sen tam aradığımız şeyi bulmuşsun :)
Önce çok aramıştım halbuki ama kısmet buguneymis:-)
Evet canım 1 gün hariç sanırım sütü içtim
faydasını gordun değil mi?sanırım senin kilit nokta n akşam yemeğiymis,salata bile olsa:-)

De mi?bakayım canım:-)

Sütun yanına elma olursa daha iyi olur canım,biskuvi olmamış:-(

Önce çok aramıştım halbuki ama kısmet buguneymis:-)
faydasını gordun değil mi?sanırım senin kilit nokta n akşam yemeğiymis,salata bile olsa:-)

Evet Canım
İyi geldi.
Bakalım bir süre devam edeyim böyle

Slm ara 5 zeytin yedim
Öğlen 2 t analahmacun salata
Ara 2 tane karaeri k
akşam 1 su bardağı tarçınlı süt 4 tane bisküvi
öğlenllahmacun larınüstüne 45dk yürüdüm
2.5 litre su

Canım 2 lahmacun olmamış
Keşke bir tane yeseydin

Lahmacun varsa bisküvide olmamış bence.