Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence miyawla gezegen abla ayri gruplarda olsunlar :KK70: :KK70: bizi takimina almak icin kapissinlar mesela brninikna etsinler seceyim :KK70: :KK70: :KK70:
hımm mantıklı ve güzel uygulama.
iki başkan seçebiliriz gruplar için ve diğer üyeler hangi başkanın takımına girmek istiyorsa kendini takım başkanına ispat edebilir.

hımm mantıklı ve güzel uygulama.
iki başkan seçebiliriz gruplar için ve diğer üyeler hangi başkanın takımına girmek istiyorsa kendini takım başkanına ispat edebilir.
Guzel olur bence en son kararida o takim baskani verir guzel olur bence. Bide kirmizi donen koltugumuz olsaydi :))))) o ses takim 10:rapci:

Bence miyawla gezegen abla ayri gruplarda olsunlar :KK70: :KK70: bizi takimina almak icin kapissinlar mesela brninikna etsinler seceyim :KK70: :KK70: :KK70:
Kız ne yapıyon
Ben miyavi istiyordum.o karşı takımda olursa benim halim ne olur
Ama ne olursa olsun sen benimsin
Bak bir özelliğimiz aynı. ikimizde gurbetciyiz

Hmm konus esinle birazda yardimci olsun bi zahmet. Haftada 3 gun cik mesela her gun cikamassanda veya esinle beraber cik.
Evde bir gun zumba yap birgun leslie diger gun dans et ac halayi don evi bir odadan diger odaya oh miss :KK70: :KK70:
Bence sen cabuk bikiyon hergun ayni seyi yapmaktan. Plan yap ve disiplinli sabirli ol vallahi yapacan kizzninaniom brn sana :)))) ben spora alistiysam sen haylii alisirsin

Yemek olarak: vallahi ne istersen ben hollanda usulu yapiyodum :KK70: full haslamaaniiy ne tad ne tuznsimdinbaharatlandiriyorum.
Mesela 100 gr. Et 200 gr sebze 120 patates bulgur cinsi biseyler yap sogut koy dolaba cikar cikar yee (@Dino1isi):KK70:
Haftada 3 gun oo lukss benım için esım pknk yrrnde calısr ben yaz boyu 3 kez anca gderım bna kalsa hergun ordaym ama malesef anladın sen onuuu .öyle işte .evet dedgn gbı skıluyrum bazen oluokı akşma kadar kolumu kımıldatasım gelmez öyle bı anormalim.

Nurciloji Nurciloji
@dino1isi( olmazsa olmaz)
Zre_ Zre_
S sekerportakalim
moni moni
Hızlıca yazdım
Daha kahvaltı yapmadık
Beni bekliyorlar
Ben kahvaltı hazırlıyorum
Hepinizi öpüyorum
Hangi arkadaşı bana verirseniz kabulüm
Ama hepsinin canına okurum:sopa:

moni moni Kuralları okudum kaptanım. Gayet güzel, haftalık mesaj bildirme, spor bildirm durumu da yerinde olsun. İnsan böyle daha ilgili olacaktır. :68:

Grup konusu aylık olabilir gibi duruyor ama seçim olayını bilemedim.. Bence sen eşleştirmelisin. Kura değilde sen kendin belirlersin takımları.

Bende bu elbiseyı sıpars verdım nasıl sızce gobegmı cıkarr mı bu model

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-07-12-50-31.webp
    Screenshot_2018-04-07-12-50-31.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba çok şey kaçırdım biliyorum geçmişi okuycam birazdan :KK51:

Salı günü de Konya ya gidecez Defne yi şöyle komple muayene ettirelim diyoruz tanıdığımız var da orda belirsizlik olmaz en azından içimiz de rahat eder :KK51:
Ins birsey cikmaz kuzum minnaklar iyi olsun hastalanmasin:dua:

Back
X