- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hoşgeldin canım, yeni kurallarımız var hepsini oku ve bana fikrini bildirmoni ablacım ben geldim güncel kilom 77 500 gram vermisim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım, yeni kurallarımız var hepsini oku ve bana fikrini bildirmoni ablacım ben geldim güncel kilom 77 500 gram vermisim
hayırlı sonuçlarla dönün inşallah kuzumKızlar merhaba çok şey kaçırdım biliyorum geçmişi okuycam birazdan
Salı günü de Konya ya gidecez Defne yi şöyle komple muayene ettirelim diyoruz tanıdığımız var da orda belirsizlik olmaz en azından içimiz de rahat eder![]()
alttan direk dosya yükleden dene canımFotograf yuklerken neden hata veriyor.yukleyemiyorm kac kere denedm.telden kadinlar klubu uygulamasini kullaniyorm.bilgisayar olmadigi icin mi
Kaçıncı sayfada ablacimhoşgeldin canım, yeni kurallarımız var hepsini oku ve bana fikrini bildir![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/page-6198Kaçıncı sayfada ablacim
30Mart-5Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | + | + | + | + | + | + | + |
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | + |
![]() | +![]() | +![]() | + | + | +![]() | + | + |
![]() | + | + | - | + | + | + | - |
![]() | + | + | + | + | +![]() | +![]() | +![]() |
![]() | + | +![]() | + | + | + | +![]() | +![]() |
G Gncgl_555 | - | - | - | + | - | - | - |
![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() |
G guziss35 | + | + | +![]() | + | - | - | +![]() |
G gokyuzundekiturna | + | + | + | +![]() | +![]() | + | * |
![]() | + | +![]() | + | + | + | + | + |
@Sekerportakalimm | + | + | + | + | + | + | + |
@s_eyan | + | - | - | - | - | - | - |
30Mart-5Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | + |
![]() | +![]() | +![]() | + | + | +![]() | + | + |
![]() | + | + | - | + | + | + | - |
![]() | + | + | + | + | +![]() | +![]() | + |
![]() | + | +![]() | + | + | + | +![]() | +![]() |
G Gncgl_555 | - | - | - | + | - | - | - |
![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() | +![]() |
G guziss35 | + | + | +![]() | + | - | - | + |
G gokyuzundekiturna | + | + | + | +![]() | +![]() | + | - |
![]() | + | +![]() | + | + | + | + | + |
@Sekerportakalimm | + | + | + | + | + | + | + |
@s_eyan | + | - | - | - | - | - | - |
Valla girmeye çalıştım şebeke sifiirrrdi şimdi geldim başa dönüp okuyacam aslında Bugün tartıldım da güzel kilo vermişim
az önce 77.5 yazdın? kaçsın bugün?Valla girmeye çalıştım şebeke sifiirrrdi şimdi geldim başa dönüp okuyacam aslında Bugün tartıldım da güzel kilo vermişim
Yok benımkı geniş bıde salıncak aldık 101 den gecen sene yerde halı serdım ordada kızım oynuyor yaniii anlatmaya gerek yok mükemmel gelıp görmen lazım gel buyur. Aa manzaramı unutmayalım şukur kı apartmanlarla cevrılı degıl karsım yesıllık su guzel yanı kulaklıkla muzık dınlemeyede bayılırımmm kocada yok ohhhBen genelde balkonu camasir sermek icin kullaniyormgömme balkon esmiyorr.bir ozendm simdi sana
![]()
6- | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
![]() | + | ||||||
G gokce41 | + | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | - | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | |||||||
G Gncgl_555 | |||||||
![]() | + | ||||||
G guziss35 | |||||||
G gokyuzundekiturna | |||||||
![]() | + | ||||||
@Sekerportakalimm | + | ||||||
@s_eyan | - |
Fotonun ebatından dolayı yuklemıyor bazen ekran goruntusu olarak alırsan yukleyebılırFotograf yuklerken neden hata veriyor.yukleyemiyorm kac kere denedm.telden kadinlar klubu uygulamasini kullaniyorm.bilgisayar olmadigi icin mi
Nurciloji
@dino1isi( olmazsa olmaz)
Zre_
@sekerportakalim
moni
Hızlıca yazdım
Daha kahvaltı yapmadık
Beni bekliyorlar
Ben kahvaltı hazırlıyorum
Hepinizi öpüyorum
Hangi arkadaşı bana verirseniz kabulüm
Ama hepsinin canına okurum![]()
Tesekkur ederım çok sagol pekı gobegım bırazcık var ya onu daha cok mu cıkarr acaba cok kararsz kalıyorum bu yuzden bakalım pazartesı geleck umarım tam guzel olurda ugrastrmaz benıiyi günlerde kullan canım rengide modeli de hoşmuş![]()
Uymaya özen göstereceğim ekranın görüntülerini çektim unutmam kurallar hoşuma gitti Bence güzel ablahoşgeldin canım, yeni kurallarımız var hepsini oku ve bana fikrini bildir![]()
Net 77 kiloyum köyde hiç bir saboteye boyun eymedim perşembeden bu güne 500 gram verdim bol bol yokuş çıktım çaya attığım tek şekeri de bıraktım sabahlari bol kaysı yedim. 3 kilo kuru kaysida yanıma verdiler geldimaz önce 77.5 yazdın? kaçsın bugün?