Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuralların değişmesi iyi oldu daha fazla aktif olursak diyetten sikilmayiz hayatımda en uzun süren diyetim onun için buraya minnettarım genelde açım ama gözüm aç Bence . Çünkü artık çok sağlıklı besleniyorum. Artık mide yanması yok kemik ağrısı yok sabah yorgun uyanmak yok . Göz açlığımda yakında geçecek .

Çok şey katıyor bana da diyette olmak canım kararlı oluyorum evetse evet hayırsa hayır :)
Hafif hissediyorum ben de azcık şeyle doyar oldum yediğim şeyler çok az mesela ama daha bitirmeden tokluk hissi geliyor ya da aç olduğum da gözüm dönmüyor aksine iyice bişey yemeyesim geliyor :)

Çok şey katıyor bana da diyette olmak canım kararlı oluyorum evetse evet hayırsa hayır :)
Hafif hissediyorum ben de azcık şeyle doyar oldum yediğim şeyler çok az mesela ama daha bitirmeden tokluk hissi geliyor ya da aç olduğum da gözüm dönmüyor aksine iyice bişey yemeyesim geliyor :)
Aynen benimde. sadece çok sevdiğim bi kaç şeye doymuyorum . Adetim yaklaştı . Tatlı krizi diye birşey yok . Tatlı tamamen çıktı hayatımdan . Köye gittim Allahım ellerinden nasıl kurtulacagimi şaşırdım . En sonunda kurtulmak için ve kirilmamalari için şeker hastasıyım artık dedim. Çocuğumun olmasını etkiliyor dedim . Yavaş yavaş diyetimi sabote eden arkaslarimida durdurmayi başardım .

Aynen benimde. sadece çok sevdiğim bi kaç şeye doymuyorum . Adetim yaklaştı . Tatlı krizi diye birşey yok . Tatlı tamamen çıktı hayatımdan . Köye gittim Allahım ellerinden nasıl kurtulacagimi şaşırdım . En sonunda kurtulmak için ve kirilmamalari için şeker hastasıyım artık dedim. Çocuğumun olmasını etkiliyor dedim . Yavaş yavaş diyetimi sabote eden arkaslarimida durdurmayi başardım .
Çok iyi canım :) İyi demişsin diyetteyim deyince millet extra ısrarcı oluyor çünkü :olamaz:

Annem diyor ki sen şimdi hiç mi ekmek yemiyorsun ne yiyorsun o zaman diyor yemiyorum ekmek dedim , iyimiş valla bravo dedi :KK70: Gayet şaşkındı biz de ekmeksiz doyulmazdı çünkü :KK70:
Evet köyde camide Mevlüt yemeği dağıtıldı kadınların pilavı bile ekmekle yemesi de bende şok etkisi yarattı. Aman tanrım didim artık onlarda bana tuhaf geliyo vallah

Back
X