- 25 Şubat 2016
- 7.687
- 12.747
- 248
- 31
Geçmiş olsun abla uykunu bölük uyudugun için baş agrısı yapmştırgünaydınnnn
akşam erken yattım bölük pörçük uyudum
sabahda anlamsız bi baş ağrısıyla uyandımlodosu yemiş gibiyim de evden çıkmadım dün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun abla uykunu bölük uyudugun için baş agrısı yapmştırgünaydınnnn
akşam erken yattım bölük pörçük uyudum
sabahda anlamsız bi baş ağrısıyla uyandımlodosu yemiş gibiyim de evden çıkmadım dün
![]()
Çoktaan yaptım kahvaltımıNe yatması kalk kahvaltı yap![]()
AmiiinAllah sizi incecik etsin emiine güldüm mesajlarınıza
![]()
teşekkür ederim tatlım aynen öyle oldu snaırımGeçmiş olsun abla uykunu bölük uyudugun için baş agrısı yapmştır
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | + | + | |||||
G gokce41 | + | + | |||||
![]() | + | + | |||||
![]() | + | + | |||||
![]() | - | + | |||||
![]() | + | + | |||||
![]() | +![]() | + | |||||
![]() | +![]() | + | |||||
G Gncgl_555 | - | - | |||||
![]() | + | + | |||||
G guziss35 | - | - | |||||
G gokyuzundekiturna | - | - | |||||
![]() | + | - | |||||
@Sekerportakalimm | + | + | |||||
@s_eyan | - | - |
sorma tam dayaklık:))yaaaa çok güzel buuuu. döve döve severim![]()
Bal verıyorum 2 gndr .bide doktoru damla vermstı bogazına onu verıyorum evde havada var ondan da mı versem acabaNe bulursan banada söyle
Bende öksürüyorum![]()
Hava ver canım düzenli şekilde ver ama rahatlatıyor bnm oğluş da öksürüyor vereyim diyorum ben deBal verıyorum 2 gndr .bide doktoru damla vermstı bogazına onu verıyorum evde havada var ondan da mı versem acaba
59 kg ile gobek var diyorsan umudumuzu kiriyorsun ama :))Alışverişe gitçez birazdan Konya ya gitçez ya kv lerde orda hediye filan alcaz kendime çanta bakıcam bir de denk gelirse güneş gözlüğü de bakıcam.. İyicene zayıflasam da yeni ciciler alsam kendime gerçi 38 giyiyorum ama göbeğim gitmiyor ki sezaryen hatırası![]()
geçmiş olsun kuzuyaBal verıyorum 2 gndr .bide doktoru damla vermstı bogazına onu verıyorum evde havada var ondan da mı versem acaba
Haklısın canım herkesi vücut tipi farklı ya o açıdan :)59 kg ile gobek var diyorsan umudumuzu kiriyorsun ama :))
gerci ben 58 e falan dustugumde bi benze de olsa vardı . ama aman aman dikkat ceken bir gobek degildir. 75leri gordukten sonra keske o söylendigim gobek olsa simdi diyordum :)
Haklısın canım herkesi vücut tipi farklı ya o açıdan :)
Ben de bundan 1 ay önce ki halimi hatırlamak istemem tabi , 3 ay oldu doğum yapalı o kadar sıkı değil vücudum bu yüzden mutsuzum galiba :)
Canim cevizin zarı varya onu suda 1 2 dk kaynatip icir cok iyi geliyor.çocuklarıma 2 yaşına kadar gereksiz yere hava verdim simdi 4 yasindalarHava ver canım düzenli şekilde ver ama rahatlatıyor bnm oğluş da öksürüyor vereyim diyorum ben de
Deniz havasıysa verebilirsinBal verıyorum 2 gndr .bide doktoru damla vermstı bogazına onu verıyorum evde havada var ondan da mı versem acaba