Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimBen şok nazar boncuğu almışım![]()
PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN![]()
![]()
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 64,4>>
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>>
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>71,900
miyaww__ >>89>>
Zhre_ >> 101,2>>
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>65,5
guziss35 >> 76,2>>
evet canım ya sorma, en kötüsüde cenazeye gidememesi.
eşimin uzaktan akrabası Allah'tan, yoksa nasıl olacaktı hiç bilmiyorum yetişmek mümkün değil artvine öğle namazına.
Grip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/
olur tabiki canım ödem oluşuyor çünkü çok normal, bol su yeşil çay falan ödemi atarsınSadece 100 gr gitmiş
1 haftadır adet görmeye çalışıyorum
Hergün biraz leke geliyor ama adetim gelmiyor ondan olabilirmiki
aselam banuşumm hoşgeldinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksilerle devam eder de cuma herkes çok güzel sonuçlar görür
Benim maalesef telefonum bozulduelimdeki takozla da giremiyorum nete
Büyük kızımın çizimleri yüzünden de laptopa elimi süremiyorum bileCadı okula giderken de çizim dersi olduğunda Laptobu götürüyor yoksa o okula gidince damlardım buraya da
Ayşem başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin sizlere de sabırlar versin ....Aminnnn
Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
G gokce41
Neden nazarlık onuda açıklama gereği duydum :)
Kendimden ve diyetisyenimin bana yazdığı menülerden yola çıkarak bu nazırlığı verdim. Ben de h.sonlari 2 öğün besleniyorum. Sabah geç kahvaltı akşam erken yemeği. Bana diyetisyenim h.sonu için ayrı menü yazıyor. Öğlen yemeğini sabaha ve akşama pay ediyor. Senin de menün bana öyle geldi. Tavuk dünyası menüsü diyince aslında dışarıda yiyebileceğimiz dengeli bir menü diye düşünüyorum. Kori sosunda pilâvdaki kadar yağ yoktur diye düşünüyorum. Birde erken yemişsin. Sağlıklı kaçamak diyelim
Gün içinde yediklerimizi dengeleyebilirsek haftada 1 gün olmak şartı ile daha masum sayılacak yiyecekler tüketebiliriz.![]()
Mesaj yazdığımız yerde A harfi var, altı çizili ordan ayarlıyoruz.
Evlat böyle bişey demekki. ❤❤
Bende kediyle top oynuyorum. Koşuyoruz ter atıyorum benim sporum da o.
Sorma ablaaa.![]()
O zaman azaltmaya çalışayım
Allah rahmet eylesin. Su İstanbul’un sıkıntısı bitmiyorayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.
trabzona tüm uçuşlar iptal şu an, cenazeye de gidemiyor![]()
Geldin boncuklar :))
6-12 Mart Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nurciloji + + + G gokce41 + + + @EFfatmagul + + + @Alemin delisi + + + @Ezgi osman - + + gezegenfeza
+ + + @miyaww__ + + + Zhre_
+ + + @Gncgl_555 - - - @Dino1isi + + + G guziss35 - - + G gokyuzundekiturna - - - @hayal114 + + + zezeozge
+ + + @s_eyan - - -
[/tr]
ay geçmiş olsun kendine bitki çayları yap bolbol canım. Zencefil bal iç bol bol elini yıkamayı unutmaGrip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/
aselam banuşumm hoşgeldin
sağolasın Allah razı olsun, aminn inş![]()
PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN![]()
![]()
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 64,4>>
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>>
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>71,9
miyaww__ >>89>>
Zhre_ >> 101,2>>
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>65,5
guziss35 >> 76,2>>75.9
aminn inş, sağolasın kuzumAllah rahmet eylesin. Su İstanbul’un sıkıntısı bitmiyor![]()
orta karar bakalım sibelde ne çıkcakCanım nasıl gidiyor beslenmecumaya Sibelde güzel sonuçlar alırız inşallah
![]()
geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar;
geçean haftadan beri migren nöbeti geçiriyorum başımı tutamıyorum dün de boynum ve kollarım tutuldu bengay sürdük bakalım inşallah bir an evvel geçer,benim bugün regl olmam lazım karnım davul gibi şiş o yüzden sabah tartıldığımda 87,3 geldim ona bağlıyorum çünkü bişey yemedim(diyeti bozacak)
kilom:87,3
iyi haftalar diliyorm kızlar