Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X
PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN
CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 64,4>> 64.2 :KK9:
gokce41 >>59,2>> 59,1 :KK9:
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>> 65.4 :KK9:
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>71,9:KK9:
miyaww__ >>89>> 88 :KK9:
Zhre_ >> 101,2>>101
xenforo-smilies-kk9.gif

Dino1isi >>69,2>>68,7:KK9:
gokyuzundekiturna >>86,3>>87,3:KK35:
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>65,5:KK9:
guziss35 >> 76,2>>75,9
xenforo-smilies-kk9.gif

Ayşe abla bu nasıl konuşma böyle. :KK43:
Veda eder gibi. :KK43:
Çokta güzel şeyler öğreniyoruz sende, hepimiz adına konuşuyorum. Hepimizin menüleri güzelce ilerleme yolunda. Öğreniyoruz yavaş yavaş tamam sen kız bize ama öyle boşuna falan deme. :KK68::KK60: Boşuna olur mu emeğin çok. ❤❤
Hakkını helal et. ❤❤❤

Başınız sağolsun abla, mekanı cennet olsun. :dua:
En kötüsü de bu ulaşımın böyle zamanlarda sıkıntılı olması. :KK43: :KK43:

Çok geçmiş olsun canım aman Defneyi kolla. :KK43: :*:anne::emir_bebek:

Oooy içim bi fena olduu. :deli:

Ve aleyküm selam Banu abla. :KK36:
Hoşgeldin sefalar getirdin.:KK15:

:KK58::KK58: :KK70: :KK68:

Çok geçmiş olsunnnn. Migren çok fenadır Allah yardım etsin. :KK43:
Ayrıca; çinekop ❤ ben :-) Çok severim hele ki ızgarasına 2 kalp. ❤❤ :KK70:

Aay geçmiş olsun Zehra. :KK43:
Vallahi hastalık havası herkes hasta. :KK43:
Gördüümm :))

Teşekkür ederim canım benim :KK15:
Sakınıyorum valla Defne yi de inşallah o da olmaz

CUMA/P.TESİ

EFfatmagul >> 57>>
Ezgi osman >>77,5>
Zhre_ >> 101,2>>101
xenforo-smilies-kk9.gif

hayal114 >>82,5>>82.5 :KK58:
guziss35 >> 76,2>>75,9
xenforo-smilies-kk9.gif

Artık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım:KK43:
Ablacim dogru diyorsn ama biranda degistiremiyoruz malesef.ben senden ogrendigim gibi bir ogun sebze bir ogun et yemege calisiyorum.onceden kahvaltm sadece yulaf ezmesiydi artik yumurtali domatesli kahvalti yapiyorum ki ben kim kahvalti yapmak kim.
Tam olarak herseyi duzgun yapamasamda oncekilere nazaran yediklerime ben bile sasiriyorum:KK200:

Ama şok oldummm. :KK9:
Bizim beslenme düzeni işe yaradı sanki abla he? :)

Ne yiyorsan o'sunu beğendim.
Ama aklıma bi laf geldi. :KK70: Capsti sanırım.
Bugünde brokoli gibiyim çok şükür sağlıklı ama tatsız. :KK70:
Tabiki yarar. Hatta inşallah daha iyi olacak.
Brokoliyi sarımsaklı yoğurtla yada z.yağlı limonlu sosla yersen hala sağlıklı ve lezzetli olur. Hayatın tadı ve tuzu biziz. :KK48::KK48::KK48:

Kola, gazoz tamamen bitse de kefir gelse keşke. Hem kefir tok tutuyor :KK48:
ama burdaki olay kisisel degerlendirilmeli bence. ben kolayi gazozu cok az icip de buna ayni sekilde devam etsem tamam da, sabah kahvaltidannonce gune kolayla baslayan bi insandim ben. şu yaptigim eski halimin yaninda hic.

bir de dun aksam sitem mesajini okudum da veda ediyosun sandim uzuldum. bazrn sartlar olmuyor. zorunluluk mesela dunki menum kotu ama sabahi yazdiktwnnsonra evde degildim zorunlu olarak. aksam oylr olmak zorunda oldu..
hem bukadar olumsuz olma senden sonra cacik yiyorum :D aksam yine yicem. bugunki menumu begenceksin :D
kefir olayina bayildim ama hergun icmrsem iyi olur bugun icmicem
Kolanın içine salatalık doğrayıp yoğurt eklersen. Bir de bol sarımsak...
Ben ne diyorum yaaa... Benimde devreleri yaktın dinoo:confused::confused::confused:

oh beee dogru yolu buldun sonunda :D birde gazozlu sos yapip ustune doktukkk mu tamamdir :D

CUMA/P.TESİ

EFfatmagul >> 57>>
Ezgi osman >>77,5>
Zhre_ >> 101,2>>101
xenforo-smilies-kk9.gif

hayal114 >>82,5>>82.5 :KK58:
guziss35 >> 76,2>>75,9
xenforo-smilies-kk9.gif
Waww miyawww damacana ortimm supersin:KK9::KK9::KK9:

Ablacim dogru diyorsn ama biranda degistiremiyoruz malesef.ben senden ogrendigim gibi bir ogun sebze bir ogun et yemege calisiyorum.onceden kahvaltm sadece yulaf ezmesiydi artik yumurtali domatesli kahvalti yapiyorum ki ben kim kahvalti yapmak kim.
Tam olarak herseyi duzgun yapamasamda oncekilere nazaran yediklerime ben bile sasiriyorum:KK200:
o zaman seni kutluyorum. :KK9::KK9::KK9:
Peki kendinde bir değişiklik hissediyor musun? Enerjik, sabah kalkma, akşam acıkma vs gibi

ama burdaki olay kisisel degerlendirilmeli bence. ben kolayi gazozu cok az icip de buna ayni sekilde devam etsem tamam da, sabah kahvaltidannonce gune kolayla baslayan bi insandim ben. şu yaptigim eski halimin yaninda hic.

bir de dun aksam sitem mesajini okudum da veda ediyosun sandim uzuldum. bazrn sartlar olmuyor. zorunluluk mesela dunki menum kotu ama sabahi yazdiktwnnsonra evde degildim zorunlu olarak. aksam oylr olmak zorunda oldu..
hem bukadar olumsuz olma senden sonra cacik yiyorum :KK70: aksam yine yicem. bugunki menumu begenceksin :KK70:
kefir olayina bayildim ama hergun icmrsem iyi olur bugun icmicem

oh beee dogru yolu buldun sonunda :KK70: birde gazozlu sos yapip ustune doktukkk mu tamamdir :KK70:
sana kolayı ve gazozu bıraktığım günü görebilecekmiyim acaba :KK70::KK70::KK70:

o zaman seni kutluyorum. :KK9::KK9::KK9:
Peki kendinde bir değişiklik hissediyor musun? Enerjik, sabah kalkma, akşam acıkma vs gibi
Bir kere tartida cok kilo vetmesemde goren herkes aaa nasil zayiflmissin diyor.bebisden dolayi gece sik sik uyandigimdan enerjimi aliyor ama artik ogunler arasi acikmiyorum.ve bizim aksam tv izlerken tatli merasimimiz vardi.hergun tatli yapip aksam tv karsisinda yerdik.artik o yok esim bile kilo vermis:KK70:

Aynen katılıyorum.
Yavaş yavaş değiştiriyoruz Allah'ın izniyle. :KK9:

Tabiki yarar. Hatta inşallah daha iyi olacak.
Brokoliyi sarımsaklı yoğurtla yada z.yağlı limonlu sosla yersen hala sağlıklı ve lezzetli olur. Hayatın tadı ve tuzu biziz. :KK48::KK48::KK48:

Yaa abla Allah affetsin ama üstüne kuş da kondursak olmaz gibime geliyor. :D :D :D

Waww miyawww damacana ortimm supersin:KK9::KK9::KK9:

Ortiiiii :KK9:
Haydi bu hafta senden de bi atak bekliyorum. :D

Back
X