Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir kere tartida cok kilo vetmesemde goren herkes aaa nasil zayiflmissin diyor.bebisden dolayi gece sik sik uyandigimdan enerjimi aliyor ama artik ogunler arasi acikmiyorum.ve bizim aksam tv izlerken tatli merasimimiz vardi.hergun tatli yapip aksam tv karsisinda yerdik.artik o yok esim bile kilo vermis:KK70:
Benim eşimde kilo verdi:KK70:
Esim diyor ki şisman zayıflayana kadar zayifin canı cikarmis:KK70:
diyet yapmıyorumki ben sagliksiz gıdalara karsiyim diyorum bende:KK66:

Benim eşimde kilo verdi:KK70:
Esim diyor ki şisman zayıflayana kadar zayifin canı cikarmis:KK70:
diyet yapmıyorumki ben sagliksiz gıdalara karsiyim diyorum bende:KK66:
Sayemizde sagliklarini koruyoruz ama anlayan kim.benimkisi gobekli falan hemde. tesvik olsun diye gobegin kuculdu bi yasiklandin diyorum gelip gidip tartiya cikiyor:KK70:ama ona ragmen sebze agzina vurmaz cok yemek secer.ona ragmen boyle menuler cikariyorm dusun:sampiyon:

Sayemizde sagliklarini koruyoruz ama anlayan kim.benimkisi gobekli falan hemde. tesvik olsun diye gobegin kuculdu bi yasiklandin diyorum gelip gidip tartiya cikiyor:KK70:ama ona ragmen sebze agzina vurmaz cok yemek secer.ona ragmen boyle menuler cikariyorm dusun:sampiyon:
Akşam cay demlesene icelim diyor boşver yeşil cay var,form cayi var bogurtlen cayi var onlardan icelim diyorum:) bazen kabul ediyor mecbur:KK49:

Aynen katılıyorum.
Yavaş yavaş değiştiriyoruz Allah'ın izniyle. :KK9:

Yaa abla Allah affetsin ama üstüne kuş da kondursak olmaz gibime geliyor. :KK70: :KK70: :KK70:

Ortiiiii :KK9:
Haydi bu hafta senden de bi atak bekliyorum. :KK70:
Inshallahhhh bende bekliyorum kendimden bugun kabaga sardim gene :D :D

Back
X