- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Insallah canımBen şuan evımdeyım iş yok yanı haftada 1 yada 2 gun gdıorum yardıma tamam o zaman kahvaltı yapıyım sonra yıne sıvı devam ederım inş listeye gırerım bu cuma ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canımBen şuan evımdeyım iş yok yanı haftada 1 yada 2 gun gdıorum yardıma tamam o zaman kahvaltı yapıyım sonra yıne sıvı devam ederım inş listeye gırerım bu cuma ya
Hosbuldum canım
Ben senin kiloya dussem yeter bana
Ara ara detoks bende yapacam
Diyete alışmaya çalışıyorum
Maşallah kendime çok motiveyim![]()
İnşallah sayenizdeBurda daha çok motive olacaksin abla inan :)
Hastaneden gelmen öğleyi bulur.Evet
Neler yerdin
Senden bu kiloya dusmeni beklemiyordum
Kıskandım profil resmini
Benden zayıf olamazsın zaten herkes beni senin ablan sanıyor
Yarın yıldızı haketmek için napmam lazım![]()
O meyve suyunu döktümHastaneden gelmen öğleyi bulur.
Sağlam kahvaltı yap.
Ara öğünde bugün yaptığın meyva suyu.
Akşam salata yanına mutlaka protein, 6 gibi yemeyi bitir.
Çok acıkırsan 9 gibi ayran iç
O meyve suyunu döktüm
4 5 tane vişne atmıştım içine kaynatırken
Kurt cikti suzerken gördüm
Yarın erik kaynatacam sadece
Bidaha asla vişne yememde içmemde
Hibiskus çayı yaparım veya biberiye çayı onun yerine
Ayy saraycam yasom ablayla sen benim hopa zippa kocamla laylaylom günlerim de vardinz bebek neyin yoktu... hey be .. ama dediğin gibi yavrularım çok güzel zor Ma çok güzel uyurken özlüyorum kuzularimi
Yada kafalarini kovaya sokuyoruzBurdaki arkadaşların çoğu öyle malesef.
Burda bazen merdaneylebazen tokatla
düzene sokuyoruz.
Sende benim eski halimi biliyon. Yine sen yemek yerdin, benimki ıvır zıvırdi. Yine iyi duzelttim.
Yıldızı yarın almaya çalış![]()
Evet aynen su içmeyene yapılan uygulamaYada kafalarini kovaya sokuyoruz![]()
Kuzum takıma son mesajın bu, 12 Haziran .Pisicik getirmedik patiyi kız arkadaşının yanına abimlere bıraktık ondan 2 ay küçük kız var orada
Son mesajın bu ve tarih 9 Haziran. Devam etmeyecekmisin canım?Nasılsıniz görüşmeyeli ins okuyamadigim tüm gönderileri bu aksam okuyacağım
Ne zaman döneceksin kuzum?Slm canlarim kusura bakmayın ne olur kaynanamlardayim.burda internet sıkıntısı var.biraz daha burdayım.size yazamıyorum.herşey yolunda.sporu hiç eksik etmiyorum.akşama kadar ev temizliyorum cocuklar di pert oluyorum.tek gelin olunca malum hep ben