Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gelelim bu haftaki listemize

Mor Vampirella Mor Vampirella :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
7 gün düzenli menü bildirilmis 2 defa yildizli 10 alip toplam 70 üzerinden 66 almistir

spor:sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar::nazar:
21.000adim, 500 ip, 15 dak. plates yapilmistir

@Gurbetkusu91 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
7 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 60 puan alinmistir
spor
1 saat yürüyüs, 500 ip atlama yapilmistir:nazar::nazar:

Zre_ Zre_ :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
7 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 2 si yildizli olmak üzere toplam 55 puan alinmistir
spor
29.919 adim, 1.000 ip. 1 saat zumba yapilmistir:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

@Ssy8491 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
6 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 55 puan alinmistir
spor
28.000 adim, 200 ip. 100 mekik cekilmistir:sampiyon::nazar:

@Monaalizza :sampiyon::sampiyon:
6 gün menü bildirilmis 3 yildizli ile birlikte tolam 58 puan alinmistir
spor
34.470 adim atilmistir:nazar::nazar::nazar:

@Dumbledore :sampiyon::sampiyon:
5 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 49 puan alinmistir
spor
18.100 adim, 40 dak, egzersiz, 400 ip atlanmistir:nazar::nazar::nazar:

Candysisters Candysisters :sampiyon::sampiyon:
5 gün menü bildirilmis 1 yildizli olmak üzere 70 üzerinden 40 puan alinmistir
spor
6 ssat egzersiz, 3 saat capa, 750 ip, 1 saat yürüyüs yapilmistir:sampiyon::nazar::nazar:

Antepia27 Antepia27 :işsiz:
4 gün menü bildirilmis 70 üzerinden2 si yildizli olmak üzere 37 puan alinmistir
1 ssat 20 dakika egzersiz, 2 ser defa 3 mill leslie:sampiyon::sampiyon::nazar::nazar:

@ elifmerve:sopa::sopa:
3 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 27 puan alinmistir
spor
12.000 adim, 500 ip atlanmistir:nazar:

@vorones :sopa::sopa:
4 gün bildirim yapilmis 70 üzerinden 23 puan alinmistir
spor
1 saat 25 dakika yürüyüs:sinirli::sinirli:

@guziss35 :sopa::sopa:
2 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 1 i yildizli 20 puan alinmistir
spor
2 mill leslie:sinirli::sinirli:

divinity divinity :sampiyon::sampiyon:
aramiza yeni katilmistir
spor
40 da. egzersiz, 6669 adim atilmistir:sampiyon::nazar:

miyaww__ miyaww__ :KK54:
2 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 18 puan alinmistir
spor
7.411 adim, 40 dak. egzersiz yapilmistir:KK53:

gezegenfeza gezegenfeza :işsiz:
bana niye puan vermediniz
sadece 1 sefer 7 vermissiniz :KK53::KK53:
spor
20.122 adim, 1 saat 15 dakika bisiklet, 1.600 ip atlanmistir:sampiyon::sampiyon::nazar::nazar:

Ezgi osman Ezgi osman ve @bluedolphin arkadaslar sizden hic menü ve spor gelmemis
:KK43::KK43:

artik listeye bakip kendiniz yorum yapin. yarindan itibaren listeyi biriniz devralsin. biliyorsunuz sali günü Türkiyeye gidiyorum.evde birikmis islerim var, onlari bitirmek istiyorum. nasip olursa yarin mezun oluyorum. ama sanmayinki benden kurtuluyorsunuz. tepeniden inmiyorum
sabah görüsürüz:KK200::KK200::KK200:

Merhabalar Arkadaşım,
Eline, emeğine sağlık.
Kusuruma bakmayın.
Paylaşımlarımın olmaması konusunda ne deseniz haklısınız.
Bu aralar spor yapmam doktorum tarafından istenmiyor. Geçtiğimiz günlerde sağ ayağımın üst kısmı ve bacağımın ön kısmını bayağı kötü incittim. Hatta seçim günü evimden oy vereceğim okula kadar yürümekte çok zorlandım, çok canım yandı. İşyerimizin doktoru hemşire hanımdan her gün ağrı kesici jel sürmesini ve bandaj yapmasını istedi. İşyerimde ayağımı sehpaya uzattım, buz uygulaması yaptım. Gün içinde (uzun veya kısa mesafe) yürüyüş yapamıyorum. Bir süredir bacağımdaki bu durum uzun süre ayakta durmamı ve yürüyüş yapmamı engellediğinden, dün tüm gün hastanede idim. Bir üniversite hastanesinin acilinde muayene oldum. Doktor bayanın istediği röntgen sonucu iyi çıktı, muayene sonucuna göre yumuşak doku zedelenmesi olduğunu söyledi, ağrı kesici ilaç ve merhem yazdı. Ortopedi bölümünden randevu alıp onlara bacağımı göstermemi istedi. Önümüzdeki Pazartesi günü sabahı için Ortopedi kliniğinden randevu verdiler.
Bu ara bacağımı dinlendirmek ve işyerinde de sandalyeye uzatmak zorundayım.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim.
Günlük menü paylaşımlarımı yapmaya özen göstereceğim bugünden itibaren.
Hepinize sevgiler 10. takım arkadaşlarım ve sevgili kaptanım Ayşeciğim @moni
Anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Merhabalar Arkadaşım,
Eline, emeğine sağlık.
Kusuruma bakmayın.
Bu aralar spor yapmam doktorum tarafından istenmiyor. Geçtiğimiz günlerde sağ ayağımın üst kısmı ve bacağımın ön kısmını bayağı kötü incittim. Hatta seçim günü evimden oy vereceğim okula kadar yürümekte çok zorlandım, çok canım yandı. İşyerimizin doktoru hemşire hanımdan her gün ağrı kesici jel sürmesini ve bandaj yapmasını istedi. İşyerimde ayağımı sehpaya uzattım, buz uygulaması yaptım. Gün içinde (uzun veya kısa mesafe) yürüyüş yapamıyorum. Bir süredir bacağımdaki bu durum uzun süre ayakta durmamı ve yürüyüş yapmamı engellediğinden, dün tüm gün hastanede idim. Bir üniversite hastanesinin acilinde muayene oldum. Doktor bayanın istediği röntgen sonucu iyi çıktı, muayene sonucuna göre yumuşak doku zedelenmesi olduğunu söyledi, ağrı kesici ilaç ve merhem yazdı. Ortopedi bölümünden randevu alıp onlara bacağımı göstermemi istedi. Önümüzdeki Pazartesi günü sabahı için Ortopedi kliniğinden randevu verdiler.
Geçmiş olsun gülden ciğim, bilmiyordum. Bugünden itibaren liste yapacak olan arkadaş sporda seni izinli yazsın. Acil şifalar :KK68:

Kizlar bugun ufak alisveris yaptim. Un aldim 10 paket. Koliyi kucakladim bi agir geldi. Bunu niye anlatiyorsun diyeceksiniz.
Cunku o an aklima gelen suydu ' vay be ben simdiye kadar 11 kg verdim yani bu unlarin agirliginda, bu agirlik vucudumdan gitti, ben simdiye kadar ne yapmissim dedim. Veee kendimi tekrar motive ettim, ben hedefe ulasacagim er yada gec. Hep beraber.

Canım mende 5lt su şişelerine yapardım bak 4taneyi kaldıramıyorum bukadar ağırlığı nasıl taşıyorum diye

Merhabalar Arkadaşım,
Eline, emeğine sağlık.
Kusuruma bakmayın.

Geçmiş olsun canım

Merhabalar Arkadaşım,
Eline, emeğine sağlık.
Kusuruma bakmayın.
çok grçmiş olsun Allah acil şifa versın

Uzatmalar yokmu ya :KK70: hasret gidereydik

Deli şey. :D

Kizlar bugun ufak alisveris yaptim. Un aldim 10 paket. Koliyi kucakladim bi agir geldi. Bunu niye anlatiyorsun diyeceksiniz.
Cunku o an aklima gelen suydu ' vay be ben simdiye kadar 11 kg verdim yani bu unlarin agirliginda, bu agirlik vucudumdan gitti, ben simdiye kadar ne yapmissim dedim. Veee kendimi tekrar motive ettim, ben hedefe ulasacagim er yada gec. Hep beraber.

O kadar yerinde bir örnek ki..

gelelim bu haftaki listemize

Mor Vampirella Mor Vampirella :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
7 gün düzenli menü bildirilmis 2 defa yildizli 10 alip toplam 70 üzerinden 66 almistir

spor:sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar::nazar:
21.000adim, 500 ip, 15 dak. plates yapilmistir

@Gurbetkusu91 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
7 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 60 puan alinmistir
spor
1 saat yürüyüs, 500 ip atlama yapilmistir:nazar::nazar:

Zre_ Zre_ :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
7 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 2 si yildizli olmak üzere toplam 55 puan alinmistir
spor
29.919 adim, 1.000 ip. 1 saat zumba yapilmistir:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

@Ssy8491 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
6 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 55 puan alinmistir
spor
28.000 adim, 200 ip. 100 mekik cekilmistir:sampiyon::nazar:

@Monaalizza :sampiyon::sampiyon:
6 gün menü bildirilmis 3 yildizli ile birlikte tolam 58 puan alinmistir
spor
34.470 adim atilmistir:nazar::nazar::nazar:

@Dumbledore :sampiyon::sampiyon:
5 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 49 puan alinmistir
spor
18.100 adim, 40 dak, egzersiz, 400 ip atlanmistir:nazar::nazar::nazar:

Candysisters Candysisters :sampiyon::sampiyon:
5 gün menü bildirilmis 1 yildizli olmak üzere 70 üzerinden 40 puan alinmistir
spor
6 ssat egzersiz, 3 saat capa, 750 ip, 1 saat yürüyüs yapilmistir:sampiyon::nazar::nazar:

Antepia27 Antepia27 :işsiz:
4 gün menü bildirilmis 70 üzerinden2 si yildizli olmak üzere 37 puan alinmistir
1 ssat 20 dakika egzersiz, 2 ser defa 3 mill leslie:sampiyon::sampiyon::nazar::nazar:

@ elifmerve:sopa::sopa:
3 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 27 puan alinmistir
spor
12.000 adim, 500 ip atlanmistir:nazar:

@vorones :sopa::sopa:
4 gün bildirim yapilmis 70 üzerinden 23 puan alinmistir
spor
1 saat 25 dakika yürüyüs:sinirli::sinirli:

@guziss35 :sopa::sopa:
spor
2 mill leslie:sinirli::sinirli:

divinity divinity :sampiyon::sampiyon:
aramiza yeni katilmistir
spor
40 da. egzersiz, 6669 adim atilmistir:sampiyon::nazar:

miyaww__ miyaww__ :KK54:
2 gün menü bildirilmis 70 üzerinden 18 puan alinmistir
spor
7.411 adim, 40 dak. egzersiz yapilmistir:KK53:

gezegenfeza gezegenfeza :işsiz:
bana niye puan vermediniz
sadece 1 sefer 7 vermissiniz :KK53::KK53:
spor
20.122 adim, 1 saat 15 dakika bisiklet, 1.600 ip atlanmistir:sampiyon::sampiyon::nazar::nazar:

Ezgi osman Ezgi osman ve @bluedolphin arkadaslar sizden hic menü ve spor gelmemis
:KK43::KK43:

artik listeye bakip kendiniz yorum yapin. yarindan itibaren listeyi biriniz devralsin. biliyorsunuz sali günü Türkiyeye gidiyorum.evde birikmis islerim var, onlari bitirmek istiyorum. nasip olursa yarin mezun oluyorum. ama sanmayinki benden kurtuluyorsunuz. tepeniden inmiyorum
sabah görüsürüz:KK200::KK200::KK200:

Emeğine sağlık ablamm hepimiz daha dikkatli oluruz :)

Back
X