Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mecburi değilmi pazartesi kilo bildirimi , birçok kişi bildirmedi sanırım@Antepia27 sevgili rakibim bugün kaç kilo çıktın yazmadın![]()
Evet mecburi değilmi pazartesi kilo bildirimi , birçok kişi bildirmedi sanırım.
Saracım henüz senin için çok uygun değil diyete yeni başladın ve güzel gidiyor kilon hiç bozma durakladıgında yaparsın ...nasıl bir liste merak ettim![]()
yoğunum canım uğrayamadımSarayca firarda ve yemekte herhalde
Saracım henüz senin için çok uygun değil diyete yeni başladın ve güzel gidiyor kilon hiç bozma durakladıgında yaparsın ...
Liste fovarilerinde ekliydi bulamadım telddn uygun bir zamanda yazayım devlet sırrı değil yani.
Sarayca Sende liste vardır detektifim benim
.
Hem sen nerdesin gene kayboldun ortalardan![]()
burdayımSaracım henüz senin için çok uygun değil diyete yeni başladın ve güzel gidiyor kilon hiç bozma durakladıgında yaparsın ...
Liste fovarilerinde ekliydi bulamadım telddn uygun bir zamanda yazayım devlet sırrı değil yani.
Sarayca Sende liste vardır detektifim benim
.
Hem sen nerdesin gene kayboldun ortalardan ...
Yok , ben vero vampirim de bildirdi sanırım takıp edemedim...mecburi diye biliyorum ama ben ve özlem yazdık gördüğüm kadarıyla
Sacmalamayacagim olacaktiSelam kızlar anca girme fırsatı bulabildim şimdi marmaristeyim bi haftalığına geldik tartımı da yanimda getirdim zaten
Cuma 79.8 bugün de 79.8 sabit yanimoni
Yoldan da öyle çıkmış olabilir bilmiyorum ama hep dikkat etcem tatildeyim diye saçmalayacağım söz
4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
Sacmalamayacagim olacakti![]()
Tam uyulursa gerçekten 2 kilo civarı gidiyor ...Tam benlik ne yiyeceğimi bulamıyorum ne yesem çok gibi geliyor :))
İyi tatiller kuzucukHerkese selamlar.Yarın tatile çıkıyorum o yüzden alışveriş vs durumlarından pek aktif olamadım.Tatilde de olsam takım birinciliği bende olacakortalığı da karıştırdığıma göre hepinizi çok öptüm
![]()
Önemli ayrıntılarıda ekleyim4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
Evet demleme daha iyi oluyor , küçük aparatlar var bardak içine sallanan ben onlarda yapıyorum ...Yeşil çay aktaradan mi alıyorsunuz