Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selamSelamun aleyküümm..
2 gündür düğün koşturması var demistim ondan gelemedim buraya :/
Cuma:57.6
Güncel:57.1
-500
%0.868
57.6 diye aklımda kalmış öyle hesaplamıştım ama duzelttim simdiPAZARTESİ TARTISI
LaleZar86 (62,1/61,6)
nezesali(56,4/56,4)
Ehlimuhabbet (57,7/57,1)
cimbomlukiz(59,3/58,8)
canevim(72,6/71,6)
jtaime020626 (78,2/)?
H M ( 69,0/69)
moni(107,4/106,9)
60kiloyum(87/)?
sara_28(88,1/86,4)
Hercai91(98,7/)?
GIDI (96/94)
Ekrl (64,3/64,1)
htc132(85/)?
ertugrulunhalimesi(/)?
vorones(56,6/)?
Tamam kaptanim vazgectim zatencanım yeni üyeler genel yarışma kuralları gereği 2 ay dolmadan maalesef izne ayrılamıyor
paylaşımdan muaf olursun ama kilo vermek ve cuma günleri kilo bildirmekle yükümlüsün.
çok geçmiş olsun canım![]()
Geçmiş olsun canımİyi geceler ben bu gun 2 bardak su içtim
2 bardak da meyve suyu
bir yumurta haşlanmış hastayım hiç birşey yiyemiyorum![]()
Kizlar yarin doktora gidecem .
Bendeki bu yorgunluk uykusuzluk nedir neyin nesidir bir ogreneyim. Ve ne yapilacaksa yapim. Cunku iyi degilim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bu ara iyi beslenmeye çalışKizlar yarin doktora gidecem .
Bendeki bu yorgunluk uykusuzluk nedir neyin nesidir bir ogreneyim. Ve ne yapilacaksa yapim. Cunku iyi degilim
Geçmiş olsunKizlar yarin doktora gidecem .
Evet bende baktım 41.siradayimKızlar kimler kaç kilo verdi diye liste yapmışlar ben 29. Sıradayım![]()
33. siradayim tesekkurler siz yazinca haberim olduKızlar kimler kaç kilo verdi diye liste yapmışlar ben 29. Sıradayım![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktora görünmekte fayda varKizlar yarin doktora gidecem .
geçmiş olsun canım, kan değerlerin düşüktür büyük ihtimal, vitaminlerine de baktırKizlar yarin doktora gidecem .