• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1580975550344.webp

Selam kızlar yazamadım. Çok hastayım, beş gündür de antibiyotik kullanıyorum ama işe yaramadı :KK43:
Dün sabah simit, öğlen yoğurtlu brokoli, akşam Adana kebap yedim ama sonra dayanamayıp browni yedim.
Bugün kesin kararlıyım, şekeri hayatımdan tamamen çıkaracağım. Yeni hayatımın ilk günü bugün😊
Üç yıl önce bugün kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Özle bir günde yeni alışkanlıklara başlıyorum inşallah 😊
geçmiş olsun canım

Hayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo:KK47:
kuzulara çok geçmiş olsun canım

:KK5:Kızçelerim:KK5:
Malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71::KK71::KK71:

Ben hep
:KK5:Kızçelerim:KK5:
Malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71::KK71::KK71:

Kaptanım ben 2 hafta sonra mı gircem takıma

Kızlar grupta çalışan kimse yok mu? Sanki bir avukat arkadaş vardı. Çalışanlar spor işini nasıl yapıyorsunuz? Bende hiç spor yok. Akşamlar yemek bulaşık çocuk derken uyku vakti geliyor. Hep yorgunum.

Kızlar grupta çalışan kimse yok mu? Sanki bir avukat arkadaş vardı. Çalışanlar spor işini nasıl yapıyorsunuz? Bende hiç spor yok. Akşamlar yemek bulaşık çocuk derken uyku vakti geliyor. Hep yorgunum.
Çalışırken ev hanımı olduk 15 yıl sonra ikinci çocuktan sonra.

Back
X