- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
afiyet olsunBen dayanamadım 1 tane portakal yedim biraz önce![]()

canım meyvelerin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt veya 1 çb süt veya ayran veya sıcak su tüketmeliyiz. meyvede ki şekeri düzenliyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunBen dayanamadım 1 tane portakal yedim biraz önce![]()
Tarçınlı süt icsemafiyet olsun![]()
canım meyvelerin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt veya 1 çb süt veya ayran veya sıcak su tüketmeliyiz. meyvede ki şekeri düzenliyor.![]()
tekrar hoşgeldin canımcımCanım kusura bakmayın yarın sabah kilo bildirimi yapicam 2 gündür çok yogundum
Glukofen 850 mg sabah akşam 1 taneNe verdi canm sana ilaç adı ne. kader arkadaşımı buldum![]()
bende insülin direnci hastasıyımİnsülin olupta tatlısız yaşamak okdar zormuski ölucem
hoşgeldin canımArkadaşlar merhaba yarışmaya nasıl katılınıyor ben de katılmak istiyorum da
Sağol canımtekrar hoşgeldin canımcım![]()
kız bu nasıl menüMenü
Öğle sucuklu yumurta (sucuk ev yapımı)
Peynir maydonoz 2 sigara böreği
Arada biraz kuruyemiş 2–3 bisküvi
Akşam tavuk çorbası 2 yk patates yemeği
Gezme de 2 çatal pasta.
Spor 30 do tempolu yürüyüş
Su 1 lt
Ay bende ilacı içmiyorum artıkbende insülin direnci hastasıyım
tarçınla falan dengelemeye çalışıyorum![]()
benim matofinGlifor mu?
olur tabiiTarçınlı süt icsem![]()
mecburen içiyorum, 1000 liğe yükseltti sabah akşamAy bende ilacı içmiyorum artık
Hoşbulduk canım![]()
Ben asla normalde tuketmior tarçın ama mecburmusuz insülin olanbende insülin direnci hastasıyım
tarçınla falan dengelemeye çalışıyorum![]()
Canm sen bu markayı değiştir. Glifor al. O daha güzel. Yan etkisi fazla yok. Benm diğer markalarda felç oluyor. Hep afedersin ısal oluom. Ama sana tavsiyem asla ilacı bırakma ilaçsız kilo vermek imkansız gibi birsey İnan ki.Glukofen 850 mg sabah akşam 1 tane
Hangi marka canm. İlaçta yapıyor olabilir. Marka değişikliği yapabilirsin. Mesela ben sadece glifor kullanabiliom.. Ben zamanında bu insülin yendim. Şimdi tekrarladı . Çarşamba gidicem bakalım bana ne yazicak. Kaç mg vericek. Biraz önce 1000ligin yarısını böldüm ictimmecburen içiyorum, 1000 liğe yükseltti sabah akşam
bu akşam içemedim midem kötü bugün hem ağrıyor hem bulanıyor
bu ilacın 850 liği problemli midir nedir. bi ara bana da vermişti doktor 2 tanesini zor çtim bir daha da kullanmadım. beni mahvetmişti. hatta anlatmıştım sana bi ara. o yüzden 500lük kullanıyordum devamlı, doktor ısrarla 1000 lik yazınca dua ede ede 1 tane içtim baktım dokunmadı sonra kullanmaya başladım.Glukofen 850 mg sabah akşam 1 tane
Ben asla normalde tuketmior tarçın ama mecburmusuz insülin olangeçer insallah canm ya hepimizin. Senin kaç unsilin ne kullanın ilaç
benim ilacım Matofin 1000 lik. benim çok yüksek maalesefHangi marka canm. İlaçta yapıyor olabilir. Marka değişikliği yapabilirsin. Mesela ben sadece glifor kullanabiliom.. Ben zamanında bu insülin yendim. Şimdi tekrarladı . Çarşamba gidicem bakalım bana ne yazicak. Kaç mg vericek. Biraz önce 1000ligin yarısını böldüm ictim