• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşbulduk canım :KK54:

takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz :KK56:
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz Hoppa

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim:KK39:

* Günlük bol paylaşım yapalım .

*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.

*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

*
Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.

*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

aşağıdaki soruları da cevaplamanı rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Glukofen 850 mg sabah akşam 1 tane
Canm sen bu markayı değiştir. Glifor al. O daha güzel. Yan etkisi fazla yok. Benm diğer markalarda felç oluyor. Hep afedersin ısal oluom. Ama sana tavsiyem asla ilacı bırakma ilaçsız kilo vermek imkansız gibi birsey İnan ki.

mecburen içiyorum, 1000 liğe yükseltti sabah akşam :cry:
bu akşam içemedim midem kötü bugün hem ağrıyor hem bulanıyor
Hangi marka canm. İlaçta yapıyor olabilir. Marka değişikliği yapabilirsin. Mesela ben sadece glifor kullanabiliom.. Ben zamanında bu insülin yendim. Şimdi tekrarladı . Çarşamba gidicem bakalım bana ne yazicak. Kaç mg vericek. Biraz önce 1000ligin yarısını böldüm ictim

Glukofen 850 mg sabah akşam 1 tane
bu ilacın 850 liği problemli midir nedir. bi ara bana da vermişti doktor 2 tanesini zor çtim bir daha da kullanmadım. beni mahvetmişti. hatta anlatmıştım sana bi ara. o yüzden 500lük kullanıyordum devamlı, doktor ısrarla 1000 lik yazınca dua ede ede 1 tane içtim baktım dokunmadı sonra kullanmaya başladım.

Ben asla normalde tuketmior tarçın ama mecburmusuz insülin olan:olamaz: geçer insallah canm ya hepimizin. Senin kaç unsilin ne kullanın ilaç
Hangi marka canm. İlaçta yapıyor olabilir. Marka değişikliği yapabilirsin. Mesela ben sadece glifor kullanabiliom.. Ben zamanında bu insülin yendim. Şimdi tekrarladı . Çarşamba gidicem bakalım bana ne yazicak. Kaç mg vericek. Biraz önce 1000ligin yarısını böldüm ictim
benim ilacım Matofin 1000 lik. benim çok yüksek maalesef :cry:

Ben de zamanında glifor kullandım ama baya rahatsız etti bıraktım, evet insülin direnci olunca kilo vermek çok zor ama ilaç günlük hayatımı baya etkilemişti benim.

Millet kiloları patır patır verirken biz gramlara seviniyoruz maalesef. Hareket şart beslenmede de karbonhidratların çoğu cıss 😞

Back
X