Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşallah
Geçmiş olsun canim hangi şehirdesiniz
Aman Allah korusun
yerim o minnosu cok mutlu olacaktir memlekette 💕
Allah sifasini da versin insallah 🙏🏻
bazi cocuklar gece uyumuyo uykuya cok dayanikli oluyo oyle mi diye merak etmistim

valla harikasinnn
dunki kilo derken cumadan p. tesiye bildirim dimi anlamadim 🤦🏼‍♀️

kiz cik cik deme ben gecen koca haftada o kadar verdim. valla bi kilo verirsin sen cumaya kadar 💕

cnm cok gecmis olsun evet hangi sehirdesin sen

burda en son ne zaman bildirim yaptin valla bomba gibisin harikasin natsuuu 😍

bacim alsana şu kumandayi elinden adamin 😂 valla ben olsam hasta olurdum iyi dayaniyon

vay vaayy gayet guzel fit woman 👍🏻
Teşekkür ederim kızlar 🙏 toplu cevap vereyim Muğla’da yaşıyoruz dün akşam ve sabah baya şiddetli hissettik depremi. İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
B busefit galiba pazartesi yaptım kilo bildirimi ama ben cumartesi baktığımda artıdaydım biraz 🤫🤫 şu geçtiğimiz hafta sınav görevleri, memlekette aile ziyaretleri derken diyete devam edememiştim.

Kendini yormadan, fıtık nasıl birşey bilmiyorum, az az yaparsan çok yüklemezsin, hem uyandırmaz bence
evet gezocan hem cocugu zapdetmek de daha kolay olur 👍🏻
Teşekkür ederim kızlar 🙏 toplu cevap vereyim Muğla’da yaşıyoruz dün akşam ve sabah baya şiddetli hissettik depremi. İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
B busefit galiba pazartesi yaptım kilo bildirimi ama ben cumartesi baktığımda artıdaydım biraz 🤫🤫 şu geçtiğimiz hafta sınav görevleri, memlekette aile ziyaretleri derken diyete devam edememiştim.

deprem cok korkutucu Allah beterinden saklasin 🙏🏻

olsun iyi kilo vermissin yine ben sonucta haftada 300-500 verdigim icin mukemmel yani 😁

Hoşbuldumm başka bir takımda yer varmış çağırdılar ama burdan da kopamıyorum arkadaşlığa size de gelirim sizi rakip göremiyorum 😻😹

aaa gitti vampir 😁
tamam canim kapimiz acik 👍🏻

Dün internetim berbattı bi link 2 saatte zor açılıyodu sinirlendim menüyü yazmaya yeltenmedim bile.
Dünkü menü

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir., 1 tk şekersiz fıstık ezmesi.

Öğle
10 tane çiğköfte, 2 yk kısır.

Akşam
Bol peynirli salata

1 incecik dilim pasta var öğle akşam arasında.

Su 2 lt
7500 adım

Cuma 58,0
Pazartesi 58,5
500 gr +

moni moni Gulhan1 Gulhan1

Dün internetim berbattı bi link 2 saatte zor açılıyodu sinirlendim menüyü yazmaya yeltenmedim bile.
Dünkü menü

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir., 1 tk şekersiz fıstık ezmesi.

Öğle
10 tane çiğköfte, 2 yk kısır.

Akşam
Bol peynirli salata

1 incecik dilim pasta var öğle akşam arasında.

Su 2 lt
7500 adım

Cuma 58,0
Pazartesi 58,5
500 gr +

moni moni Gulhan1 Gulhan1

olmasa daha iyiydi pasta ama incecikse cok skinti yok bence 😊 fakaaaat kilon az oldugu icin boyle kucuk kacamaklar bile bi hafta kilo verememene sebep olabilir o bakimdan dikkat 😁

bir de cigkofte epey yemissin yanina da kisir cok fazla olmus sanki 😁 bulgur sislik yapmistir arti gelmen cok dogal

Back
X