- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kendini yormadan, fıtık nasıl birşey bilmiyorum, az az yaparsan çok yüklemezsin, hem uyandırmaz benceyani 1 mil sabah 1 mil aksam mi gezo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini yormadan, fıtık nasıl birşey bilmiyorum, az az yaparsan çok yüklemezsin, hem uyandırmaz benceyani 1 mil sabah 1 mil aksam mi gezo?
3 haftada 5 kilo verebilirsin bence
Resim beklerim ona göre
Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşallah
Geçmiş olsun canim hangi şehirdesiniz
Aman Allah korusun
Teşekkür ederim kızlaryerim o minnosu cok mutlu olacaktir memlekette
Allah sifasini da versin insallah
bazi cocuklar gece uyumuyo uykuya cok dayanikli oluyo oyle mi diye merak etmistim
valla harikasinnn
dunki kilo derken cumadan p. tesiye bildirim dimi anlamadim
kiz cik cik deme ben gecen koca haftada o kadar verdim. valla bi kilo verirsin sen cumaya kadar
cnm cok gecmis olsun evet hangi sehirdesin sen
burda en son ne zaman bildirim yaptin valla bomba gibisin harikasin natsuuu
bacim alsana şu kumandayi elinden adaminvalla ben olsam hasta olurdum iyi dayaniyon
vay vaayy gayet guzel fit woman![]()
Hoşbuldumm başka bir takımda yer varmış çağırdılar ama burdan da kopamıyorum arkadaşlığa size de gelirim sizi rakip göremiyorum
evet gezocan hem cocugu zapdetmek de daha kolay olurKendini yormadan, fıtık nasıl birşey bilmiyorum, az az yaparsan çok yüklemezsin, hem uyandırmaz bence
Teşekkür ederim kızlartoplu cevap vereyim Muğla’da yaşıyoruz dün akşam ve sabah baya şiddetli hissettik depremi. İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
B busefit galiba pazartesi yaptım kilo bildirimi ama ben cumartesi baktığımda artıdaydım birazşu geçtiğimiz hafta sınav görevleri, memlekette aile ziyaretleri derken diyete devam edememiştim.
Hoşbuldumm başka bir takımda yer varmış çağırdılar ama burdan da kopamıyorum arkadaşlığa size de gelirim sizi rakip göremiyorum![]()
AhahahHoşbuldumm başka bir takımda yer varmış çağırdılar ama burdan da kopamıyorum arkadaşlığa size de gelirim sizi rakip göremiyorum![]()
Ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar, face grubunu takip edip harfiyyen uydumNasil yaptin 23 kiloyu nasil verdin bana bir sır ver ki foto cekimimi daha cabuk yapayim
TabikiHoşbuldumm başka bir takımda yer varmış çağırdılar ama burdan da kopamıyorum arkadaşlığa size de gelirim sizi rakip göremiyorum![]()
Allah dayanma gücü versin inşallah83 'le başladım 6 ayı yeni geçti 23 kilo verdim, şaka gibi.
Kendim bile inanamıyorum ama son zamanlar baya zordu, salıdan sonrası zopzor![]()
.
Dayanacağım inşallah
Tebriklerkizceleeerrr cok mutluyum oleeeeyyy![]()
![]()
cuma 79.4
bugun 79.0
fark - 400
insallah 79 lara bu hafta elvedaaa![]()
Guzel saglikli ve bereketli bir hafta olsun hanimlar
Cuma 57.9
Bugun 57.6
-300 gr
Cumaya insallah düz 57yi göreceğim![]()
Dün internetim berbattı bi link 2 saatte zor açılıyodu sinirlendim menüyü yazmaya yeltenmedim bile.
Dünkü menü
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir., 1 tk şekersiz fıstık ezmesi.
Öğle
10 tane çiğköfte, 2 yk kısır.
Akşam
Bol peynirli salata
1 incecik dilim pasta var öğle akşam arasında.
Su 2 lt
7500 adım
Cuma 58,0
Pazartesi 58,5
500 gr +
moni
Gulhan1
Tesekkurlervalla helal sanakilon az cunku vermek daha zordur
TesekkurlerAralikli orucun faydasi .Bugun hedefim tek ogun.10 da uyandim hala bisey yemedim .
Ben de oyleyim migrenim var ve aclik tetikliyor onun icin 3 gibi yemeyi dusunuyorum migren kendini gostermedenben ac kalamiyorum. basima agri giriyo ve sonra yesemde tum. gun gecmiyo ama cok feci bi agri