- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Daha saat 10 olmadıo da olumlu.kabülümüz
24 e az kaldı.birazdan yatıyorum. Sen de yat hadi. Allah rahatlık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha saat 10 olmadıo da olumlu.kabülümüz
24 e az kaldı.birazdan yatıyorum. Sen de yat hadi. Allah rahatlık versin
senle buluşmayan ölsünObezim bunlar buluşacak randevu yapıyorlar.
Gel bizde seninle buluşup resim atalım
O vakit siz resim atarsınızbenim obezle buluşma ihtimalim hepinizden çok:))
Nasıl yani anlamadımBaya bir rahatsın
Beklerim sivasasenle buluşmayan ölsün
sen bi tr sınırları içine gir de..sonrası Allah kerim
olduuuuu..bir de oranın saatini beklerim benDaha saat 10 olmadı
Epey bi temizlik yaptın, ütüyü bitirdin.Nasıl yani anlamadım![]()
kız işin gücün bitti ütün yapılı, baya bir zaman rahatsız anlamında:))Nasıl yani anlamadım![]()
E bende arada taciz ederolduuuuu..bir de oranın saatini beklerim ben
obezz kaçar![]()
Tamda bukız işin gücün bitti ütün yapılı, baya bir zaman rahatsız anlamında:))
Uykum yokyatın zıbarın ödem olcaksınız![]()
Hmmm yok canım ya yarın çamaşır yıkayacam yine ütü çıkar herşeyi ütülemek gibi bir huyum varEpey bi temizlik yaptın, ütüyü bitirdin.
En az 2 hafta ütü yapmazsın
Ondan dedim.
Evet canım ya kafam o kadar doluki bi an bu kadar yorgunluğa ne rahatlığı diye düşündüm de sonra anladımkız işin gücün bitti ütün yapılı, baya bir zaman rahatsız anlamında:))
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahKızlar babam kalp krizi gecirdi hala devam ediyo krizi yoğunbakımda ben buraya giremem bi süre .dualarınızı eksik etmeyin![]()
Allah kolaylık versin canım ütüye başlayana kadar zor geliyor başladım mı devamı geliyoroo sen de çiftlik var o zaman. Harikaymış yaa. Yorucudur muhtemelen ama şehirden daha yorucu değildir. İnşallah canım
sara bir ütü dağım varkızlar hep meşgul , o yüzden hepsi beni bekliyor
sen kurtuldun yarın sıra bende
yaaçok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımnasıl olayım açlığa alıştım herhaldemidem sırtıma yapıştı tek sorun o
![]()
![]()
başım ağrıyo benimde![]()
Benimde uykum yokUykum yok![]()
Hahaaa o covid yüzünden evde yoksaaaaaa onun nerde olduğu hiç belli olmaz leylek gibi havada süreklisen de mi balıkesir de yaşıyosun monişim? Ben seni istanbul biliyordum halbukisem![]()
Bende öyle diyordum ay ben İst başka yerde yaşayamam diye şimdi annemlere bile gidince yolda insanlar üzerime üzerime yürüyor sanki onlarda bıktı İst dan Samsun'a ev yaptırdılar aslen ben samsunluyum ay orasıda pek guzledir sahil kenari eşim Balıkesir li artık büyük şehirden korkuyorum resmenYok benimki 2, 3 dakika uzaklıkta olsun
20 dakika çok
Eşimin köyü şehir merkezine çok yakın
Müstakilev yaptırıyım, orda yaşayalım diyor, kabul etmiyorum.
Sivas istanbul kadar kalabalık deyil.
Bence şehir merkezi gayette yaşanacak yer
Istanbul a gezmek için bikac sefer gittik.Bende öyle diyordum ay ben İst başka yerde yaşayamam diye şimdi annemlere bile gidince yolda insanlar üzerime üzerime yürüyor sanki onlarda bıktı İst dan Samsun'a ev yaptırdılar aslen ben samsunluyum ay orasıda pek guzledir sahil kenari eşim Balıkesir li artık büyük şehirden korkuyorum resmen
Evet memleketim pek güzeldir ..sen nerdesin YurtdışındaIstanbul a gezmek için bikac sefer gittik.
Gerçekten çok kalabalık, ordada yaşayamam.
Samsunu sevdim, orasida güzel ve sakin