Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar babam kalp krizi gecirdi hala devam ediyo krizi yoğunbakımda ben buraya giremem bi süre .dualarınızı eksik etmeyin ❤️
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
oo sen de çiftlik var o zaman. Harikaymış yaa. Yorucudur muhtemelen ama şehirden daha yorucu değildir. İnşallah canım

sara bir ütü dağım var🙈🙈kızlar hep meşgul , o yüzden hepsi beni bekliyor :KK43: sen kurtuldun yarın sıra bende

yaa :KK43: çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Allah kolaylık versin canım ütüye başlayana kadar zor geliyor başladım mı devamı geliyor
nasıl olayım açlığa alıştım herhalde :ruh:midem sırtıma yapıştı tek sorun o :KK70: :KK70: :KK70:
başım ağrıyo benimde :KK51:
Geçmiş olsun canım
Benimde uykum yok

Yok benimki 2, 3 dakika uzaklıkta olsun
20 dakika çok
Eşimin köyü şehir merkezine çok yakın
Müstakilev yaptırıyım, orda yaşayalım diyor, kabul etmiyorum.
Sivas istanbul kadar kalabalık deyil.
Bence şehir merkezi gayette yaşanacak yer
Bende öyle diyordum ay ben İst başka yerde yaşayamam diye şimdi annemlere bile gidince yolda insanlar üzerime üzerime yürüyor sanki onlarda bıktı İst dan Samsun'a ev yaptırdılar aslen ben samsunluyum ay orasıda pek guzledir sahil kenari eşim Balıkesir li artık büyük şehirden korkuyorum resmen

Bende öyle diyordum ay ben İst başka yerde yaşayamam diye şimdi annemlere bile gidince yolda insanlar üzerime üzerime yürüyor sanki onlarda bıktı İst dan Samsun'a ev yaptırdılar aslen ben samsunluyum ay orasıda pek guzledir sahil kenari eşim Balıkesir li artık büyük şehirden korkuyorum resmen
Istanbul a gezmek için bikac sefer gittik.
Gerçekten çok kalabalık, ordada yaşayamam.
Samsunu sevdim, orasida güzel ve sakin

Back
X