- 30 Kasım 2014
- 29.957
- 132.186
- 798
güzel menü afiyet olsun.Menüm
Sabah
2 dlm peynir
Salatalık
Akşam
Kebap dürüm
salata
su:2 lt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel menü afiyet olsun.Menüm
Sabah
2 dlm peynir
Salatalık
Akşam
Kebap dürüm
salata
su:2 lt
Teşekkür ederim canım benim suyu arttırdım bugün daha iyiyimgeçmiş olsun saram dikkat et kendine![]()
Hoşgeldin canımHerkese iyi akşamlar. 14. Takımdan geliyorumumarım uyum sağlayabilirim
30 yaşındayım. Boyum 158 cm. Ev hanımıyım. Evliyim ve bir kızım bir oğlum var. Kızım 9 yaşında oğlum 9 aylık. Emziriyorum. Afyon'da yaşıyorum. Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum nasipse70 kg ile başladım 12 kg fazlam var. 3 ü gitti. Genelde monoton bi hayatım var. Çocukların peşinden kosturmaktan günlük işleri halletmekten aksiyona zaman kalmıyor zaten
gün içinde aktif olamam ama akşamları katılmaya çalışırım elimden geldiğince. Benden bu kadar sanırım tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim
![]()
Çok şükür iyiyim.canım benimmmmmmm![]()
sen de iyiki varsın obezim
şimdi nasılsın gezom![]()
cevizli muammara mı?? Bayılırımsabah 1 kupa oolong çayı
öğlen 13.00
1 yumurtadan mantarlı biberli peynirli omlet
5 yeşil zeytin
2 küçük parça kabak tatlısı üzerine 1 tk bozkır tahini (şerbetini yemedim, yani minimum şeker)
1 tk cevizli muammara +1 ceviz
biraz domates, salatalık, köz kapya biber, 1/4 avokado
4 lokma ekşimaya köy ekmeği
ara 15.00
2 adet çiğ köfte+ 1 parça marul
ara 17.00
1 dilim fit brownie (cennet hurmalı bitterli siyez+yulaf unlu, şeker yok)
1 küçük kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı
akşam 19.00
1 kase sulu köfte
1,5 adet zeytinyağlı biber dolması
çoban salata
az sonra 1 kupa oolong çayı
1 madensuyu
yatana kadar 1,5 lt den fazla sumoni
moni
ahh olsam da sancısı kalsaÇok şükür iyiyim.
1 gün sancılı, geri kalan günler iyi geçiyor
Yap yap sıcak ekmeğe sürerek ye yanında da sıcacık iki şekerli tavşan kanı bir bardak çay ohhhh miscevizli muammara mı?? Bayılırımyarın biraz yapayım bari
Kıyamam stres yapma oda geciktirirahh olsam da sancısı kalsavallahi özledim ya
Hosbuldum grubun maşallahı var pek bi hareketli gördüm herkes çok enerjikHoşgeldin canım
Çok şükür halime de iştah fena onu ne yapacağızahh olsam da sancısı kalsavallahi özledim ya
Yap yap sıcak ekmeğe sürerek ye yanında da sıcacık iki şekerli tavşan kanı bir bardak çay ohhhh mis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim bir haftadır kaçıyorbenim bugün karbo kaçtı. yarın dengelesem iyi olacak.
Grup çok candanHosbuldum grubun maşallahı var pek bi hareketli gördüm herkes çok enerjik![]()
takvime baktım. regle 3 gün varmış.Benim bir haftadır kaçıyor