- 21 Ekim 2019
- 5.435
- 26.825
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn, hepimize inşaallahGünaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Allah herkesin gönlüne ferahlık versin
Her kimin gönlüne ne murat ne istek arzu varsa muradlarına ersin
Karşınızdaki etrafımızdaki insanların içine kadir kıymet bilmek ihsan eylesin inşallah
COOOKK AMİNN![]()
![]()
Tümm kalbimle inşallah Aminnnnn,Günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Karşınızdaki etrafımızdaki insanların içine kadir kıymet bilmek ihsan eylesin inşallah
COOOKK AMİNN![]()
![]()
Prensesim eskisi gibi göremiyorum seni takımda iyimisin canım?Günaydın canlarmutlu huzurlu günlerimiz olsun
Kayıtlara alındı fulyacım.tamamen psikolojik, inan banafena dağıldım biliyorum. ama bir yerde de iyi oldu, uyanmamı sağladı. şu grupla başlayacağım için rahat yedim. açıkçası hamur işi ve tatlı kaçtı. Ama Allahın izniyle yarından itibaren başlıyorum. 2 gün ileriye alınmış grup ama ben kendimi yarına göre ayarlamıştım ve öyle de uygulayacağım. söz sana listeye gireceğim
![]()
Çok isterdim yürüyüş çok iyi geliyorArkadaşlar bugün 15 bin adım atmaya çalışacağım. Sizi de teşvik etmek istiyorum.
Hep beraber yapabilir miyiz sizce
Beraber kilo işini hızlandırsak ne dersiniz?
Yürüyüş tüm vücudumuzu çalıştırır, hemde sarkmayı azaltır![]()
Çok isterimArkadaşlar bugün 15 bin adım atmaya çalışacağım. Sizi de teşvik etmek istiyorum.
Ee bu çok iyi ama neden yapamıyorsun canımÇok isterdim yürüyüş çok iyi geliyor![]()
Evde yürüsek, şuan ben öyle yapıyorumÇok isterim
Hava güzel olsa yürürdüm de hava buz gibi
Bugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayımEe bu çok iyi ama neden yapamıyorsun canım![]()
Leslie yapsan ya 5 mil daha kolay olur senin icinEvde yürüsek, şuan ben öyle yapıyorum
İki uçtaki odanın kapısını açıyorum. Odadan koridora oradan diğer odaya dönüyorum, dışarıda totomuz donar çok soğuk![]()
Kün fe yekün zehramBu ay son tedavim kızlar. Bundan sonra doktor ve ilaç olmayacak o sebeble kendimi kilo konusuna daha çok vereceğime inanıyorum hem spor da yaparim. Gönül ister ki hamile olarak izne ayrılayım ama umudum yok o sebebten ınsallah 14 gün sonra sonuç belli olunca daha çok çalışacağım
Amin , ne güzel bir duaGünaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
COOOKK AMİNN![]()
![]()
Enerjim, 15.000 mi, kesin mi?Arkadaşlar bugün 15 bin adım atmaya çalışacağım. Sizi de teşvik etmek istiyorum.
Umut her zaman vardır. İnanç her şeydir. İnan canım.Bu ay son tedavim kızlar. Bundan sonra doktor ve ilaç olmayacak o sebeble kendimi kilo konusuna daha çok vereceğime inanıyorum hem spor da yaparim. Gönül ister ki hamile olarak izne ayrılayım ama umudum yok o sebebten ınsallah 14 gün sonra sonuç belli olunca daha çok çalışacağım
Hayırlısı olsun canım inşaallahBugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
Aslım canımAmin , ne güzel bir dua
Enerjim, 15.000 mi, kesin mi?hemen başlıyorum bak
Umut her zaman vardır. İnanç her şeydir. İnan canım.İnan ki değişsin, her şey istediğin gibi olsun.