• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Allah herkesin gönlüne ferahlık versin
Her kimin gönlüne ne murat ne istek arzu varsa muradlarına ersin
Karşınızdaki etrafımızdaki insanların içine kadir kıymet bilmek ihsan eylesin inşallah

COOOKK AMİNN 🙏 👐👐♓👐

Karşınızdaki etrafımızdaki insanların içine kadir kıymet bilmek ihsan eylesin inşallah

COOOKK AMİNN 🙏 👐👐♓👐
Aminnn, hepimize inşaallah🙏 güzel duaların için Allah razı olsun.

Herkese Günaydın 🌷🌷🌷

COOOKK AMİNN 🙏 👐👐♓👐
Tümm kalbimle inşallah Aminnnnn, 💕

tamamen psikolojik, inan bana :110: fena dağıldım biliyorum. ama bir yerde de iyi oldu, uyanmamı sağladı. şu grupla başlayacağım için rahat yedim. açıkçası hamur işi ve tatlı kaçtı. Ama Allahın izniyle yarından itibaren başlıyorum. 2 gün ileriye alınmış grup ama ben kendimi yarına göre ayarlamıştım ve öyle de uygulayacağım. söz sana listeye gireceğim :KK60::KK200::KK36:
Kayıtlara alındı fulyacım.
Biliyon sözünü tutmayanı fürürük 🤪

Arkadaşlar bugün 15 bin adım atmaya çalışacağım. Sizi de teşvik etmek istiyorum.😍
Hep beraber yapabilir miyiz sizce 💪
Beraber kilo işini hızlandırsak ne dersiniz?
Yürüyüş tüm vücudumuzu çalıştırır, hemde sarkmayı azaltır 😍

Arkadaşlar bugün 15 bin adım atmaya çalışacağım. Sizi de teşvik etmek istiyorum.😍
Çok isterdim yürüyüş çok iyi geliyor :KK51:

Çok isterim
Hava güzel olsa yürürdüm de hava buz gibi

Ee bu çok iyi ama neden yapamıyorsun canım:110:
Bugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım

Evde yürüsek, şuan ben öyle yapıyorum 😍
İki uçtaki odanın kapısını açıyorum. Odadan koridora oradan diğer odaya dönüyorum, dışarıda totomuz donar çok soğuk 😁
Leslie yapsan ya 5 mil daha kolay olur senin icin

Bu ay son tedavim kızlar. Bundan sonra doktor ve ilaç olmayacak o sebeble kendimi kilo konusuna daha çok vereceğime inanıyorum hem spor da yaparim. Gönül ister ki hamile olarak izne ayrılayım ama umudum yok o sebebten ınsallah 14 gün sonra sonuç belli olunca daha çok çalışacağım

Bu ay son tedavim kızlar. Bundan sonra doktor ve ilaç olmayacak o sebeble kendimi kilo konusuna daha çok vereceğime inanıyorum hem spor da yaparim. Gönül ister ki hamile olarak izne ayrılayım ama umudum yok o sebebten ınsallah 14 gün sonra sonuç belli olunca daha çok çalışacağım
Kün fe yekün zehram💕

COOOKK AMİNN 🙏 👐👐♓👐
Amin , ne güzel bir dua 🤲🏻
Enerjim, 15.000 mi, kesin mi? 😉🥰 hemen başlıyorum bak ❤️
Umut her zaman vardır. İnanç her şeydir. İnan canım. 🙏🏻❤️ İnan ki değişsin, her şey istediğin gibi olsun.

Bugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
Hayırlısı olsun canım inşaallah 🙏
Peki spor engel mi oluyormuş hamile kalmaya? Çok anladığım bir konu değil.
Temizlik belki ağır kaçıyordur kaldır indir ama yürüyüşte mi sıkıntı oluyor?

Amin , ne güzel bir dua 🤲🏻

Enerjim, 15.000 mi, kesin mi? 😉🥰 hemen başlıyorum bak ❤️

Umut her zaman vardır. İnanç her şeydir. İnan canım. 🙏🏻❤️ İnan ki değişsin, her şey istediğin gibi olsun.
Aslım canım😘 başladım ben yürümeye 😍
Bitince biraz da bisiklete binerim tv izlerken, başla bence durumun uygunsa 😍

Back
X