• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pazartesi menüm

İftar
Su
Su
su

Spor 1 saat dışarda yürüyerek dolanma...
nasıl geçti? zorluyor mu?
Dolunaydandır ...

Allah tan bu dolunay falan var da her şeyi onun üzerine atabiliyoruz. Tıpkı Fatma nın yemek yeyip yeyip obez beni nazar etti demesi gibi :KK70: :KK70: Antepia27 Antepia27
ben de onu düşündüm ama bilemiyorum.
Bu arada 60kiloyum 60kiloyum ben de dün resmen açlık krizine girdim , aklımda ne yesem ne yesem dolaşıyordum ama benimki reglden.. regl öncesi gün benim mide bir karadeliğe dönüşüyor ki biraz önce oldum şükür
benim regl dönemim değil. dün akşamdan bu yana aniden gelişen birşey. regl dönemini hiç sorma zaten fena olurum iyice.

Sizin bu uygulamanız benim çok kafama yatmıyor çok sağlıklı bir sistem gibi gelmiyor canım kısa dönemde işe yarıyor gibi görünebilir ancak bıraktığınız anda misliyle kiloyu geri alıyorsunuz bedeni bu şekilde yormak ne kadar doğru bilmiyorum ama iradenize saygı duyuyorum :KK39:
demiyim demiyim diyorum sen tercüman oldun bana :KK60:

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 13.00
3 minnak kuru incir
saat 13.30
1 yumurta+1 yumurta beyazından sucuklu omlet
1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
3 çeri domates, 2 brezilya cevizi
1 küçük dilim balkabaklı siyez ekmeği

ara 1 kupa kabuk tarçın çayı+ 1 kupa filtre kahve

akşam 18.40
ciğer + sumaklı maydanozlu soğan salatası
3 küçük dilim fırın mücver (kabak, tatlı patates, havuç, soğan, az un, maydanoz, baharat, zeytinyağı, yumurta)

az sonra yatana kadar 1 madensuyu 1/2 limonla+ 2 fincan yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su

NOT: fırın mücverdeki havuç ve tatlı patates çok küçüktü. kabak ve yumurta çoktu. un da belli mir miktardı.

Evet aynen dediğin gibi oluyor cancazım. O yüzden arada mola verip bünyeyi şaşırtmak kıtlıktan çıkarmak lazım. Birde porsiyon ları çok küçültme taraftarıdeğilim ben kendi adıma sebzeyi salatayı pek sınırlamam
Salata yogurt kısamam da sulu yemek ve pilavı kısayım diyorum ama beceremiyorum
kızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldı :eek: zor duruyom vallao_O
Al bendede o kadar torun da bu hafta o yerken kendimi zor tutuyorum aklım hep mutfakta vallahi
Pazartesi menüm

İftar
Su
Su
su

Spor 1 saat dışarda yürüyerek dolanma...
Allah kabul etsin canım bravo
Bu arada 60kiloyum 60kiloyum ben de dün resmen açlık krizine girdim , aklımda ne yesem ne yesem dolaşıyordum ama benimki reglden.. regl öncesi gün benim mide bir karadeliğe dönüşüyor ki biraz önce oldum şükür
Kız bende regl de yok ama sizden farkım da yok

Back
X