Kız anlatırım ama kesin gece gece koparsın

Tahmin ettiğin şeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şey

zaten bizde uzaktan eğitim misali bu ara uzaktan evlilik sürdürüyoruz

sağ olsun kızlar bekçi mübarek
Söylemesi ayıp ama

Sabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm

Tövbe bismillah buda ne dedim. Hani çok fazla yeşillik veya ıspanak tüketilince olabilirmiş ama son 3 gündür öyle bir şey de tüketmedim

Yeşil olarak sadece arada içtiğim Kivili oralet vardı ama dokunmuş olması da imkansız çok daha önce ilk içtiğimde olurdu onla alakalı olsaydı
Ben tabi Banyoda Allah Allah bu ne ya falan diye kendi kendime konuşurken büyük kızım sordu hayırdır kız geldiler mi diye

durumu izah edince inanamadı ve şaka yapıyorsun dedi yooooo bildiğin yeşil dedim

Çatlak demez mi aaaaaa Anam Fiyonaya dönüşüyor diye ( şu Şhrekin karısı

)
Bizi aldı bir gülme hatta o ara arkadaş aradı ama gülmekten anlatamadım bir türlü nedenini

onada duyurduk tabi oda Fiyona kısmına koptu
Netten baktım dediğim gibi fazla sebze tüketimi sebep olabiliyormuş, kan ilaçı yada başka ilaçlar da yapabiliyormu birde safra kesesinde taş, kum falan yapabilirmiş

Resmen 40ından sonra oğlu olupta boncuk arayan hatun gibi büyük kızım peşimde dolandı bütün gün varmı değişim, varmı bir ağrın sızın diye

sadece hafif bir mide bulantısı eklendi oda belkide strestendir
Şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama sağlık ocağı ağrın olursa mutlaka acile git dedi

Sırf o yüzden de akşamlık ıspanak yemedim ne olur ne olmaz diye
Ev ahalisi resmen beni gözlüyor lavaboya gireyim diye ama yok bu sefer de stresten sanırım tık yok
Dakika 1 Gol 1 ilk günden yine bir aksiyon