• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menün çok güzel olmuş banuşum,:KK28: cadı kazanı da muhteşem:KK59::KK59::KK59:
yalnız ben şeye takıldım, mide bulantısı nasıl bi başka şey acabağğğ:cool:
Bende çok nadir çıkaranlardanım
Karaciğer temizliği yaptığım gün çok kötü oldum, wc den çıktığım gibi kapının önüne serildim.
Eşim gelmiş, yerde napıyon diyor, be adam zaten 57 ye düşmüşüm kucaklayıp yatağa götürsene

Kız anlatırım ama kesin gece gece koparsın :KK70:
Tahmin ettiğin şeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şey :KK70: zaten bizde uzaktan eğitim misali bu ara uzaktan evlilik sürdürüyoruz :KK70: sağ olsun kızlar bekçi mübarek :KK70:

Söylemesi ayıp ama :olamaz: Sabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm :KK57: Tövbe bismillah buda ne dedim. Hani çok fazla yeşillik veya ıspanak tüketilince olabilirmiş ama son 3 gündür öyle bir şey de tüketmedim :KK66: Yeşil olarak sadece arada içtiğim Kivili oralet vardı ama dokunmuş olması da imkansız çok daha önce ilk içtiğimde olurdu onla alakalı olsaydı :KK43:

Ben tabi Banyoda Allah Allah bu ne ya falan diye kendi kendime konuşurken büyük kızım sordu hayırdır kız geldiler mi diye :KK70: durumu izah edince inanamadı ve şaka yapıyorsun dedi yooooo bildiğin yeşil dedim :KK70:
Çatlak demez mi aaaaaa Anam Fiyonaya dönüşüyor diye ( şu Şhrekin karısı :KK70: )
Bizi aldı bir gülme hatta o ara arkadaş aradı ama gülmekten anlatamadım bir türlü nedenini :KK70: onada duyurduk tabi oda Fiyona kısmına koptu :KK70:

Netten baktım dediğim gibi fazla sebze tüketimi sebep olabiliyormuş, kan ilaçı yada başka ilaçlar da yapabiliyormu birde safra kesesinde taş, kum falan yapabilirmiş :KK66:
Resmen 40ından sonra oğlu olupta boncuk arayan hatun gibi büyük kızım peşimde dolandı bütün gün varmı değişim, varmı bir ağrın sızın diye :KK70: sadece hafif bir mide bulantısı eklendi oda belkide strestendir :KK66:

Şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama sağlık ocağı ağrın olursa mutlaka acile git dedi :KK66:
Sırf o yüzden de akşamlık ıspanak yemedim ne olur ne olmaz diye :KK66:

Ev ahalisi resmen beni gözlüyor lavaboya gireyim diye ama yok bu sefer de stresten sanırım tık yok :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika 1 Gol 1 ilk günden yine bir aksiyon :KK70: :KK70: :KK70:
Alemsiniz ya masallah:KK70::KK70::KK70:

Bende çok nadir çıkaranlardanım
Karaciğer temizliği yaptığım gün çok kötü oldum, wc den çıktığım gibi kapının önüne serildim.
Eşim gelmiş, yerde napıyon diyor, be adam zaten 57 ye düşmüşüm kucaklayıp yatağa götürsene
😀 sende çok alemsin gezom Akşam akşam oynakbaşıyla sen güldürdünüz beni

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
Bol peynir
5 zeytin
Domates, paprika, marul
Ceviz, tahin

Akşam
1 kâse mercimek çorbası
1 kâse kemik suyuna çorba ( suyu, eti, limon, sarimsak)
Bol salata
Kuruyemiş

Su
1,5 lt
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Spor
1 saat yürüyüş 120 puan

şu profil resmimdeki hatun gibi olmak istiyorum. duamı kabul et Allahım :dua::dua::dua::deli:
Aminnn cümlemize Aminnnn 🙏 🙏
Bu duayı takım olarsk üzerimize aldım
29 OCAK-5 ŞUBAT
:KK5: EŞLEŞME-RAKİPLER:KK5:

F Fatimatuz_Zehra (63,0) & Nergis 35 Nergis 35 (64,6)

@Natsume (66,8 )( 60,1) & @reklam (67,4)

@gezegenfeza (68,7) & @MuMu85 (73,9)

@obezzto (80,4 ) & @60kiloyum (85,8)

88prenses22 88prenses22 (90,0 ) & @nilsub (89,4)

@Mydestinyy (95,6) & oynakbasi34 oynakbasi34 ( 119,0 )

EŞLEŞMELER KİLO DENGESİNE GÖREDİR

KAZANAN % YE GÖRE BELİRLENECEKTİR
İYİ OLAN KAZANSIN
:KK200:
Bu cok iyi oldu artık kimse tutamaz bizi gaza geliriz bari

Kız anlatırım ama kesin gece gece koparsın :KK70:
Tahmin ettiğin şeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şey :KK70: zaten bizde uzaktan eğitim misali bu ara uzaktan evlilik sürdürüyoruz :KK70: sağ olsun kızlar bekçi mübarek :KK70:

Söylemesi ayıp ama :olamaz: Sabah tuvalete çıktığımda resmen Yeşil reng gördüm :KK57: Tövbe bismillah buda ne dedim. Hani çok fazla yeşillik veya ıspanak tüketilince olabilirmiş ama son 3 gündür öyle bir şey de tüketmedim :KK66: Yeşil olarak sadece arada içtiğim Kivili oralet vardı ama dokunmuş olması da imkansız çok daha önce ilk içtiğimde olurdu onla alakalı olsaydı :KK43:

Ben tabi Banyoda Allah Allah bu ne ya falan diye kendi kendime konuşurken büyük kızım sordu hayırdır kız geldiler mi diye :KK70: durumu izah edince inanamadı ve şaka yapıyorsun dedi yooooo bildiğin yeşil dedim :KK70:
Çatlak demez mi aaaaaa Anam Fiyonaya dönüşüyor diye ( şu Şhrekin karısı :KK70: )
Bizi aldı bir gülme hatta o ara arkadaş aradı ama gülmekten anlatamadım bir türlü nedenini :KK70: onada duyurduk tabi oda Fiyona kısmına koptu :KK70:

Netten baktım dediğim gibi fazla sebze tüketimi sebep olabiliyormuş, kan ilaçı yada başka ilaçlar da yapabiliyormu birde safra kesesinde taş, kum falan yapabilirmiş :KK66:
Resmen 40ından sonra oğlu olupta boncuk arayan hatun gibi büyük kızım peşimde dolandı bütün gün varmı değişim, varmı bir ağrın sızın diye :KK70: sadece hafif bir mide bulantısı eklendi oda belkide strestendir :KK66:

Şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama sağlık ocağı ağrın olursa mutlaka acile git dedi :KK66:
Sırf o yüzden de akşamlık ıspanak yemedim ne olur ne olmaz diye :KK66:

Ev ahalisi resmen beni gözlüyor lavaboya gireyim diye ama yok bu sefer de stresten sanırım tık yok :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika 1 Gol 1 ilk günden yine bir aksiyon :KK70: :KK70: :KK70:
Kız sabah sabah ne güldüm alemsin inşallah önemli bir şey yoktur tekrar oldumu
İlk kez duydum böyle bir şey

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr ;)
Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün biraz geç uyandım ;) evdekiler de miskinlik yapınca bende etkilendim sanırım :D
Hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur inşallah ....Aminnnn

Back
X