• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 712. ETAP ***

Natsume (66,8///% )
moni (85,7///% )
88prenses22 (90,0/// % )
Obezzto (80,4///%)
Fatimatuz_zehra (63,0///%)

MuMu85(73,9///%)
Ekrl(64,6///%)
nilsub(89,4///%)

Antepia27 (113,5///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
gezegenfeza(68,7///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (95,6/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (67,4/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
oynakbasi34 (119,0/ ) 612. Etapta 106,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:95 8 mart 2019)(kk BK:120 h:85 )
berfin dede (/) yeni üye.
aeben(/) korumada.

Son düzenleme:
cuma cumartesi menü eksiği olan hatun kişiler:KK56:

sebep ne bakıyım niye yok menüüü:işsiz:

menüler eksiksiz yazılsın, sporlar yapılsın:sinirli::sinirli:
çok istiyorsan yazayım ama sonra saçımı başımı yolma :deli:

cuma menüsü

öğlen
1 kuşbaşılı pide + salata+ antep ezme

ara 4 adet az şerbetli lokma

akşam
tire köfte + 1 servis kaşığı bulgur pilavı+ cevizli yoğurtlu kereviz salatası+ küçük parça cevizli sucuk+ 1 avuç çekirdek

30 dk yürüyüş+ 1,5 lt su

cumartesi menüsü

öğlen 1 yumurta+ peynir+ 5 zeytin+ 2 brezilya cevizi+ 2 parmak kadar su böreği+ 1/2 simit+ domates biber

az tire köfte+ 1 servis kaşığı makarna+ cevizli kerevizli yoğurtlu kereviz salatası+ küçük parça cevizli sucuk+ 1 avuç çekirdek

2 lt ye yakın su

cuma cumartesi menü eksiği olan hatun kişiler:KK56:

sebep ne bakıyım niye yok menüüü:işsiz:

menüler eksiksiz yazılsın, sporlar yapılsın:sinirli::sinirli:
Kaptan dün bizim durumlar karışıktı elektrik su kesintisi derken eşim dışardan getirdi akşam yemeğini.

cumartesi menüm
Öğle
1 tabak Yeşil mercimekli ıspanak (yoğurtlu) sanırım büryani gibi bir şey diyorlar buna çok az da kuskus makrna koymuştum kızım da yesin diye.

akşam
Kıymalı pide
Salata

su: 1lt

bugünkü menüm

öğle
Bezelyeden yapılmış makarna (3yk)
2 yk yoğurt
Az peynir

akşam
1 dilim tb ekmek
5 yk tavuk sote
1kaşık bulgur pilavı

su:1lt
28 aylık bebeyle sabah sekizden akşam ona kadar vakit geçirmek de spor sayılsa keşke 🤭🤭
Uyuduğu zaman o kadar yorgun oluyorum ki çoğu zaman ben de sızıp kalıyorum:

Bu arada ben patlamış mısırı masum diyette tolare edilebilir zannediyordum. Az yağlı ve az tuzlu yapınca yani. Diyetisyen sayfasında gördüm bugün 1 bardak patlamış mısır 1 dilim ekmeğe eşdeğermiş 😱
Ben bir kahve fincanı ölçüyle koyuyorum tencere dolusu mısır çıkıyordu eyvah eyvah

çok istiyorsan yazayım ama sonra saçımı başımı yolma :deli:

cuma menüsü

öğlen
1 kuşbaşılı pide + salata+ antep ezme

ara 4 adet az şerbetli lokma

akşam
tire köfte + 1 servis kaşığı bulgur pilavı+ cevizli yoğurtlu kereviz salatası+ küçük parça cevizli sucuk+ 1 avuç çekirdek

30 dk yürüyüş+ 1,5 lt su

cumartesi menüsü

öğlen 1 yumurta+ peynir+ 5 zeytin+ 2 brezilya cevizi+ 2 parmak kadar su böreği+ 1/2 simit+ domates biber

az tire köfte+ 1 servis kaşığı makarna+ cevizli kerevizli yoğurtlu kereviz salatası+ küçük parça cevizli sucuk+ 1 avuç çekirdek

2 lt ye yakın su
ayyyyyy :eğlence:
saçını başını yolsam iyi bu menülerle, seni direk alnının çatısından vurmam gerekiyor:ruh:

Kızlar sonuncu olduğum için bir yere yazı yazmam mi gerekiyor haberim yok ilk defa sonuncu oldum🙈
linkleri bıraktım nilgüşüm:KK60:
birincilik sırrını da yazmak nasip olcak inş:KK200:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr ;)

Ufaklıktan bilgisayarı kaptığım gibi geldim :D
Malum Pazar eee herkeste evde olunca pek fırsat bulamadım gündüz bakmaya ;)

Menü olarak gayet memnumum hatta birazdan sizlerle de paylaşırım ;)

ah ah bi kuş mo. u yemedik banuşum he :KK70: :KK70: :KK70:

Sorma Ayşem valla bir o kalmıştı :D :D :D Geçen benim büyük kızda diyor hani Anne sen böyle böyle diyordun ya şu an bende o moddayım diye :D

çok pis alışkanlığım var her sabah uyanınca önce wc sonra tartı rutin :cool:

Bende dayanamam büyük ihtimalle :D
Bu arada Pazartesi sana tartı resmi atıyormuyum :( unuttum ertesi gün başlangıç olarak atmak gerekiyormuydu diye ;)

ah o kas yırtılması ve tutulmalar o sene ikimizi birden vurdu ve hayale 5 kala bizi mahvetti:KK42::KK42::KK42:

Valla hep aklıma geldikçe deli oluyorum hatta en zayıf olduğum zaman bir resim çekilmiştim kızlar devamlı onu gösterir burada minicik kalmıştın diye :D yine minnak olurum inşallah ;)

bu arada yeni arkadaşlarımız ve oynakbaşını tanımayanlar için:
oynakbasi34 oynakbasi34 Banum benim burada tanıyıp sevdiğim ve sonrasında da gerçek yaşamlarımızda buluşup tanıdığım arkadaşımdan öte benim için kızkardeş. :KK200: 10 küsür yıldır tanıyoruz birbirimizi.:KK19:
kendisi ile ben 8. takımın kaptanıyken tanıştık, takıma geldi. uzun süre beraberdik takımda, sonra ben takım kaptanlığını banuşuma devredip emekli olmuştum.
yani banuş eski kaptanlardan çok uzun süre 8. takımın kaptanlığını yaptı. sonra o da kendini kaptanlıktan emekli etti.:KK28:
2017 senesinin Mart ayında, bir diyetisyenden randevu aldığını söyleyince hop takıldım peşine, dedim anca beraber:KK5: ( zaten zayıflıcaz diye yemediğimiz halt kalmamıştı:KK70:)
başladık diyetisyene, her hafta cuma günü buluşup gidiyorduk, seanslara da beraber giriyorduk. çıkışta da sağlıklı :confused: yemeğimizi yer kahvemizi içer sohbet ederdik. ah ne güzel günlermiş:cry::cry:

ben:107 banuş 117 kg ile Sibel'ciğimize başlamıştık.
çok güzel kilolar verdik. ben 80 banuş 85 i gördü.
ama aksilik ikimizde de omuz ve kol ağrısı, yırtılma yaşadık . hareketler kısıtlandı ve hopp geldi geri kilolar.:KK42::KK42::KK42:
bizim hikayemiz de böyle.:KK19:
:KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Gerçekten de hayatımın en güzel dönemiydi desem yeridir :21: Çok çok güzel kilolar verirken bana Akrabadan da yakın olan çooook sevdiğim bir Ablam da eşlik etmiş yeri geldiğinde derdimi hiç bıkmadan dinlemiş :KK68:
İnan hep aklıma gelince diyorum şu pandemi bitse de oturup kahve içip sohbet etsek diye ;)
Geçen büyük kıza Ayşe Ablan fıstık olmuş dedim de ufaklık hemen Anneeee bana Kitap hediye eden Abla dimi diyor :D Ayşem diyince bile hemen anlıyor hatta ufaklığın soy adıyla hafizada tutma olayı var soyadına kadar söylüyor cadı :D

Kızlar sonuncu olduğum için bir yere yazı yazmam mi gerekiyor haberim yok ilk defa sonuncu oldum🙈

Evet canıım ;) Ayşe paylaşmıştı Cuma akşamı iki link ;)
Birine neden böyle olduğunu yazacaksın diğerine de sağlıklı bir tarif paylaşacaksın ;)

Yerin dibine girdim aboooo🤦

Tamam kaptanım hallettim 🙈

Evet aklımdan çıkmadan hemen yediklerimi de paylaşayım;

Pazar Menüsü;

Uyanınca; 09:30da
1 kupa sıcak su

10:30da
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Geç kahvaltı; 11:00de
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim eski kaşar
bol şekersiz çay

ara 13.00 gibi
1 şekersiz Nescafe

ara 14.00 gibi
500 ml kadar cadı kazanı

Öğle; 15:00 gibi
3 - 4 kaşık kadar ıspanak
1 orta boy turp soğüş bol limonlu
1 ufak parça beyaz peynir

Akşam 18:45de
2 kase Mercimek çorbası
( evdeki diğer yemekler hem bana uygun değildi hemde sıcak çorba iyi geldi ;)

Gün içinde 2 litre ancak su içmişimdir ;) ama en azından bir 500 ml daha kesin içerim yatana kadar ;)
Maalesef spor yok

Back
X