• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar
Sabah aç karna yağ yakıcı çayımı içtim
Kahvaltıda 1kaynamış yımurta 8 dilim doğal Penir 8 adet yeşil zeytin 1 kepekli ekmek 4 tana dilimli sucuk
Öğlen 1 kase kuru fasulye 1 yemek kasığı pirinç pilavı
Sonra 7 km yürüyüş eve geldiğimde 1 adet muz 2 adet ceviz 1 ortaboy havuç ve gece yatarken maydonoz nane limon salatalık ve kırmızo biber karışımı yicem 3 lt günlük su şuanda bu toplam yediklerim
850 kalori buarada şuanki kg 69

Afiyet olsun menü çok güzel 😍
Teşekkür ederim canım 🥰
Canım beni hem üst tabloya hemde bildirim yapması gereken yere yazmışsın ☺️Gözünden kaçtı sanırım canım 🤗
Merhaba ☺️
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo
Afiyet olsun canım güzel menü 🤗
Merhaba kızlar
Sabah aç karna yağ yakıcı çayımı içtim
Kahvaltıda 1kaynamış yımurta 8 dilim doğal Penir 8 adet yeşil zeytin 1 kepekli ekmek 4 tana dilimli sucuk
Öğlen 1 kase kuru fasulye 1 yemek kasığı pirinç pilavı
Sonra 7 km yürüyüş eve geldiğimde 1 adet muz 2 adet ceviz 1 ortaboy havuç ve gece yatarken maydonoz nane limon salatalık ve kırmızo biber karışımı yicem 3 lt günlük su şuanda bu toplam yediklerim
850 kalori buarada şuanki kg 69
Afiyet olsun canım 👍👍👍

Gun özetim ofise gideceğimi sanip erkende kalkamk bos yere 😅😅
2 koca bardak su

Kahvaltım 1 dilim tam tahilli ekmek uzerine 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi ve bi minik muz sutlu sekersiz kahve

Arada bi sekersiz cay ve cig badem

Oglen bulgur pilavi salata ayran haslama tavuk

Spor oncesi tost ve kefir

Spor sonrasi soda su devam olacak

Bugunh antrenmani insanity plyo cardio circuit 45 dak ×4 sanirim 190 eder

Su 2litre devam edileeck

Benden bu kadar 🥰

Eklentiler

• 20210322_195302.webp
    20210322_195302.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 32
Sabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttum😁😁 ev isi 20 dakika

Tartılırsam yollarım😀 ben bugün ölüm diyetine başladım🤭 ayran ve leblebiden ibaret diyetim😎

*** 10. TAKIM 719. ETAP ***

gezegenfeza(64,2///%)

Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2

siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)

Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis
(/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)

*** 10. TAKIM 719. ETAP ***

gezegenfeza(64,2///%)

Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2

siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)

Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis
(/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)

sakın metabolizmanı mahvedersin, dengeli ve sağlıklı beslen lütfen:KK60:
Katılıyorum sana ayrıca ben bunun aynısını üç gün yaptim ve inanmaz ödem topladım zayıflamak yerine tartıda 1 kilo fazlayı gördüm aklıma geldi 🙁🙁🙁🙁

Biraz zayıflıyım sonra normale döncem🤪 bi şey olmaz ayran protein sonuçta 😎
Canim ayran proteince leblebi vücudda şu tutar ben senin yaptığın aynısını 3 gün yaptim 1 kilo fazla olarak geri döndü ve inanılmaz ödem topladım 2 gün sonra toparladım ama canim cikti🙁🙁

Merhaba ☺️
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo
Afiyet olsun menü gayet güzel
Gun özetim ofise gideceğimi sanip erkende kalkamk bos yere 😅😅
2 koca bardak su

Kahvaltım 1 dilim tam tahilli ekmek uzerine 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi ve bi minik muz sutlu sekersiz kahve

Arada bi sekersiz cay ve cig badem

Oglen bulgur pilavi salata ayran haslama tavuk

Spor oncesi tost ve kefir

Spor sonrasi soda su devam olacak

Bugunh antrenmani insanity plyo cardio circuit 45 dak ×4 sanirim 190 eder

Su 2litre devam edileeck

Benden bu kadar 🥰
Afiyet olsun
Sabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttum😁😁 ev isi 20 dakika
Afiyet olsun
Takımdan dün katılım bildirimi gelmiş.Hala katılabiliyorsak ben geldim.:))
Hosgeldiniz

Anam masallah bu ne hiz valla butun msjlari okuyamayacagim.
Menum
Mantarli yumurtali omlet ve yesillik
Ara kahve

Ogke pirasa yemegi 1 bard.ayran 1 dilm ekmek

Ara tarhana birkac tane

Aksam 3 kasik nihut 5 kasik yogurt karistirip yedim ve birazda malesef dayanamayip sicak pide yedim.

3 lt su ve bitki caylari

Canim ayran proteince leblebi vücudda şu tutar ben senin yaptığın aynısını 3 gün yaptim 1 kilo fazla olarak geri döndü ve inanılmaz ödem topladım 2 gün sonra toparladım ama canim cikti🙁🙁
Eyvahhh hale bak bende de öyle olmasın😂 leblebiyi de tok tutuyo diye yiyom ya yoksa ayranla yaşayamam🤷 dur bakalım bende ne yapcak belki zayıflatır😎

Back
X