Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kizlar
Anca gelebildim

Sabah 10 dan aksam 7 ye kadar calistkm

Ne kahvalti ne biset

Sabah kahve
Saat 4 gibi bi kasik patlican yemegi

Aralarda su soda

Simdi antrenman bitti
Hamburger yapcm yanina ayran

Berbat otesi bi gundu

Antrenmanim legs and back 60 dakka 8kiloluk agirlikla 2x60 saniyorum 120 puancik

Bu arada ketojenik beslenmeyi bilen var mi??
Instagramda bi kac doktoru takip edyrm.da daha once duydugum bi beslebme ama nasil bisey mrk edyrm biraz arastircam bilen varsa bni bilgilendirse super olurdu 😇

Eklentiler

• 20210327_194654.webp
    20210327_194654.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 29
Kahvalti: 1 yumurta dereotu salatası çay Ara Öğün: sütlü şekersiz frappe 3 badem 3 fındık yaprak galeta Öğle Yemeği: mercimekli cacık salata Ara Öğün: filtre kahve 1 elma Akşam Yemeği: Detoks için bol acibiberli mercimekli cacik . Salata Sporlar: Inc fitness dance for abbs 30 munites 30×5 150 Inc fitnes dance for full body 30 munites 30×5 150 300 munites. Su : 3 litre

Slm kizlar
Anca gelebildim

Ne kahvalti ne biset

Sabah kahve

Aralarda su soda

Simdi antrenman bitti

Berbat otesi bi gundu

Antrenmanim legs and back 60 dakka 8kiloluk agirlikla 2x60 saniyorum 120 puancik

Instagramda bi kac doktoru takip edyrm.da daha once duydugum bi beslebme ama nasil bisey mrk edyrm biraz arastircam bilen varsa bni bilgilendirse super olurdu 😇
ben hiç araştırmadım pofum bilgim yok

Slm kizlar
Anca gelebildim

Ne kahvalti ne biset

Sabah kahve

Aralarda su soda

Simdi antrenman bitti

Berbat otesi bi gundu

Evet canim arkadaşım ketojenik besleniyor bir nevi diyet değişik bisey keton tarifler var. unsuz şekersiz beslenme bir nevi . Keto tariflerin hepsini yaptık biz bazıları bana uymadı mesala

Ben salginin bitecegine inanmiyorum. Bunu da kabullendim. Gecirenler bile tekrar geciriyor. Tek umudum aşilama arttikca ölümlerin azalacagi
valla nasıl geçecek ben de bilmiyorum. Allah büyük diyorum oturuyorum. çok sinir bozucu.
Bende çay,kahve hiç içmem çay icmeyeli 6 ay olmuştur ama susuz asla duramam
zaten çay, kahve içsek de suyun yeri apayrı. diğer içecekler asla suyun yerini tutmuyor. ben de bu aralar azalttım. hemen farkediyorum.

Evet canim arkadaşım ketojenik besleniyor bir nevi diyet değişik bisey keton tarifler var. unsuz şekersiz beslenme bir nevi . Keto tariflerin hepsini yaptık biz bazıları bana uymadı mesala
Ha bide unuttum orda yağ serbest diyet listesinde doktorlar yağı yasaklamıyorlar mesala benim arkadaşım ara öğününde tam yağlı süt içiyor yanında hiçbişe yemiyor yağda omlet yapıyor kahvaltıda benim diyetimdede yağsız omlet var mesala

Back
X