- 22 Aralık 2020
- 100
- 440
- 18
İnş canımmmGünaydın. Eğer diyetimize sadık kalırsak hepi topu 3 ay sonra hepimiz ideal kilomuza ulaşmış ya da çok yaklaşmış olacağız. Düşünsenize temmuzda çook farklı bir vücut ve ruh haliyle salınıyor olacağız yihhuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canımmmGünaydın. Eğer diyetimize sadık kalırsak hepi topu 3 ay sonra hepimiz ideal kilomuza ulaşmış ya da çok yaklaşmış olacağız. Düşünsenize temmuzda çook farklı bir vücut ve ruh haliyle salınıyor olacağız yihhuu![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm
![]()
Daha önce duymuştum bu diyetide canim uygulayan varmı bilmiyorum ama cevremde bazıları bu diyetle baya verdiğini duymuştumGrupta hic karatay diyeti yapan varmi acaba ben karatayla vermistim cok güzel
Benim icin eve duzen olusturamamak cok buyuk bir problem arkadaslar online diEtisyen de yaptim ama inanninki burdaki takip burdaki elestiriler ve motivasyon gibi olmadi hicbiri oyuzden burasiyla yapmak istiyorum en kücpk oglumun dogum günü var 28 mayista ozamana kadar iki ayim var o iki ayda 10 kilo vermek istiyrm hic kacamamksiz yarin sabah baslicam ins simdiden size yazayim dedim aslinda yaklasik 20 gün sonra da tasinicaz biliyrm o arada telas da cok oluyor ama zaten ramazan saglikli tercihler yaparsam zayiflarim diye dusunuyorum
Hg canim sende de azim istek var vallahi basarsın 2 ayda istediğin kiloya gelirsin 17 kilo harikaMerhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm
![]()
Hoş geldin canım aramıza hep birlikte başaracağızMerhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
![]()
![]()
![]()
Bi ara yapıyordum, harika bir beslenme şekliGrupta hic karatay diyeti yapan varmi acaba ben karatayla vermistim cok güzel
Hosgeldin huzur.Benim icin eve duzen olusturamamak cok buyuk bir problem arkadaslar online diEtisyen de yaptim ama inanninki burdaki takip burdaki elestiriler ve motivasyon gibi olmadi hicbiri oyuzden burasiyla yapmak istiyorum en kücpk oglumun dogum günü var 28 mayista ozamana kadar iki ayim var o iki ayda 10 kilo vermek istiyrm hic kacamamksiz yarin sabah baslicam ins simdiden size yazayim dedim aslinda yaklasik 20 gün sonra da tasinicaz biliyrm o arada telas da cok oluyor ama zaten ramazan saglikli tercihler yaparsam zayiflarim diye dusunuyorum
Gunaydinn❤
Sen veremezsin yine diyenlere inat vereceğim bu kiloları sık Şıkıdım giyinip gezeceğim bil hassa eşime inat bak gördün zayıflayın nasıl paraciklarina kiyicam
Yapicam yapicam bende kiyacam paralara ya beden bulamiyordum artık daha rahat bulurum inşallahmuhteşemsin bendensin ben paraya kıydım aldım doldurdum gardırobu giyip giyip geziyorum. şimdi sıra sendee canim ohh sefamiz olsun
![]()
SupersinnnHerkese günaydın bende depeleniyorum metabolizmam şaşırsın diye su miktarini 4.5 litreye çıkardım tabi sudan sismezsem elma sürmesini sevinememe rağmen burnumu tıkayıp sabahları elma sirkeli şu içmeye başladım
Yapabilirsin elbetteeMerhabalar arkadaslar kaptanimizmoni nin daveti üzere geldim
![]()