Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar arkadaslar kaptanimiz moni moni nin daveti üzere geldim ☺️ Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm 😍
Hoşgeldin canım♥️♥️ Birbirimize destek olarak yapabilicizzzz 17 kilo mükemmel başarı 🙌🙌🙌🤩

Benim icin eve duzen olusturamamak cok buyuk bir problem arkadaslar online diEtisyen de yaptim ama inanninki burdaki takip burdaki elestiriler ve motivasyon gibi olmadi hicbiri oyuzden burasiyla yapmak istiyorum en kücpk oglumun dogum günü var 28 mayista ozamana kadar iki ayim var o iki ayda 10 kilo vermek istiyrm hic kacamamksiz yarin sabah baslicam ins simdiden size yazayim dedim aslinda yaklasik 20 gün sonra da tasinicaz biliyrm o arada telas da cok oluyor ama zaten ramazan saglikli tercihler yaparsam zayiflarim diye dusunuyorum
👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍

Merhabalar arkadaslar kaptanimiz moni moni nin daveti üzere geldim ☺️ Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm 😍
Hg canim sende de azim istek var vallahi basarsın 2 ayda istediğin kiloya gelirsin 17 kilo harika

Hoş geldin canım aramıza hep birlikte başaracağız 🤗🤗

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Grupta hic karatay diyeti yapan varmi acaba ben karatayla vermistim cok güzel
Bi ara yapıyordum, harika bir beslenme şekli
Bende ev tamir ettiriyorum, alışverişe filan çıkmam gerekiyor, düzen oturtamadım henüz. Inşallah tekrar karatay usulü beslenmeye geçecem

Benim icin eve duzen olusturamamak cok buyuk bir problem arkadaslar online diEtisyen de yaptim ama inanninki burdaki takip burdaki elestiriler ve motivasyon gibi olmadi hicbiri oyuzden burasiyla yapmak istiyorum en kücpk oglumun dogum günü var 28 mayista ozamana kadar iki ayim var o iki ayda 10 kilo vermek istiyrm hic kacamamksiz yarin sabah baslicam ins simdiden size yazayim dedim aslinda yaklasik 20 gün sonra da tasinicaz biliyrm o arada telas da cok oluyor ama zaten ramazan saglikli tercihler yaparsam zayiflarim diye dusunuyorum
Hosgeldin huzur.
10 kilo cok guzel bir hedef.
Ben de ona yakin tarihlere kadar o kadar verecegim,planim bu.
Insallah sabirla kavusuruz sonuca,birbirimi zi kontrol edelim,kulak cekelim,ama basaralim

Arkadaslar,kaptanim,dun yazamadim,orucluydum,3 bucuk saat yurudum,iftarda da
Once madensuyu limon yogurt karisimi
1 kepce gayet sulu corba,
bir tabak tavuklu yemek
,2 3 kasik fasulye piyazi
2 lokma ekmek
Arada yarim cay bardagi leblebi
Cay
Sahur saat 1
3 yumurta haslanmis
1 kase yogurt
3 zeytin
Bugun de firinda sebzeli kofte var iftarda
Cocuklar da oruclu diye yanina pilav yaparim ama ben yemem,yemeyeyim,yemeyeceksin Deniz :tokat:
2 mil leslie yapildi kaptanim

Yemek faslını bitirdim. Salatasız ve hazır gıdalı bir liste oldu. Çocuklara yaptığım yemekten yiyemediğim için böyle oldu. Yarın daha sağlıklı bir liste yapacağım.

1 saat yürüyüş: 120 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210328-174915_Samsung Health.webp
    Screenshot_20210328-174915_Samsung Health.webp
    15 KB · Görüntüleme: 24
Gunaydinn 😊
Sen veremezsin yine diyenlere inat vereceğim bu kiloları sık Şıkıdım giyinip gezeceğim bil hassa eşime inat bak gördün zayıflayın nasıl paraciklarina kiyicam
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 muhteşemsin bendensin ben paraya kıydım aldım doldurdum gardırobu giyip giyip geziyorum. şimdi sıra sendee canim ohh sefamiz olsun 😍😍😍😍😍😍😍😍

Sabah kahvaltısı: yeşillik salatası yulaf tost 1 yumurta Ara Öğün: sütlü nescafe Öğle Yemeği: 1 kase borch çorbası Ara Öğün: meyve salatası Akşam yemegi: karışık salata yoğurt Sporlar Sabah 06.45 'te spor yapıldı lesli 30 dakika 30×5 150 inc fitness dance full body 30 dakika 30×5 150 toplam 300

Yapabilirsin elbettee

Sabah kahvaltisini 1 de yaptım.
Yeşillik ve birkaç dilim peynirle salata yanında Yeşilçay.

Öğlen dışarı çıktık.
6 gibi bir havuç yedim.

Akşama ızgara tavukve et yiyeceğim.

Spor olarak

18 dk ABS. 36 puan

300 bölgesel 180 puan.

Adımlarım gün sonu 5 bini geçer diye umuyorum.
Suyu az içtim çoğaltmaya çalışıcam.

80

Back
X