10 TL ye MUTFAK DOLAPLARIMI YENİLEDİM (yapışkanlı folyo mucizesi)

Harika görünüyor
bence çok güzel olmuş ellerine sağlık,
bayılıyorum böyle değişik şeyler düşünüp yapabilenlere :)
bu folyoların bir adı var mı nerede satılıyor acaba,
çok dğeişmiş mutfağın güle güle kullan :)

heryerde satılıo cnm yapışkanlı folyo olarak ben önce koçtaştan aldım 2 metresi 12 tl di evde birkaç yeri kapladım sonra mutfak dolapları aklıma geldi ama koçtaştan alırsam pahalıya çıkardı pazara gittim buldum aynı kalitede 1 tl metresi

Bende bir bakıyım ya
mutfak dolaplarını yeni yaptırdık ama
ben bulurum onları kullanacak yerler :)
önce bir temin ediyimde,
gereçekten çok değiştirmiş mutfağını,çok ferah göztermiş rengide,
acaba tek renk mi bunlar yoksa daha jan janlı ları var mı :D

Bende bir bakıyım ya
mutfak dolaplarını yeni yaptırdık ama
ben bulurum onları kullanacak yerler :)
önce bir temin ediyimde,
gereçekten çok değiştirmiş mutfağını,çok ferah göztermiş rengide,
acaba tek renk mi bunlar yoksa daha jan janlı ları var mı :D

her renk desen var cnm birdaha ki haftada pazara çıktğımda fayansların olduğu yere fayans desenli renkli folyo alcam dama desenli falan vardı onlardan

fevkaladenin fevkinde olmuş vallahiiiii :46::46::46::46::46::46:
bende kiracıyım ve benim dolaplarımda yağlı boya ile boyananlardandı beyaz renkli.bende pazardan çiçek stıkerlarından aldım ayçiçeği desenli olanından .dolabın her kapağına biir ayçiçeği.toplamda maliyeti 3 tl ye geldi.fikir olabilir okuyanlara
güle güle kullan.arada değişiklik iyidir.

mutfağın havası çok değişmiş. bunu yapmak da bi marifet ister. çoooooook marifetlisin anlaşılan. güle güle kullan.

ellerine sağlık çok değişmiş gerçekten. fayans için olanları alınca hepsini tek tek fayanslara mı yapıştıracaksın? ve acaba orası sonuçta buharlı nemli bi ortam oluyor genellikle, acaba açılma yapar mı hemen? onları da çekip ekler misin yaptığın zaman merak ettim:46:

vaycanınaa müthiş olmuş :) ellerine sağlık. oldukça uğraşmışsın ama değmiş, sonuç harika. şimdi ferah ferah görünüyor.

çok güzel olmuş tebrik ederim yalnız üst camlı dolabın camına şerit şeklindemi yapıştırdınız?eğer öyleyse o pek olmamış önceki sade hali daha güzel olurdu

Böyle marifetli hanımlara bayılıyorum... Ben o folyodan alsam nasıl kesicem, cetvelle bile düz kesemem, yapıştırmaya kalksam heryer kabarır :D:D:D

Maşallah size:nazar:

mukemmel olmus yaa cok begendım ellerıne saglık

Maşallah çok hoş olmuş..Peki dolap tutamaçlarını nasıl ayarladınız ? Söküp folyolayıp sonra yeniden mi monte ettiniz ?

Back
X