- 11 Aralık 2018
- 42.095
- 261.458
- 598
Bir iyi vir falan diye yazınca komik oluyor. Gördüm, görmeyebilirdim de. Siz de polemikten mahrum kalırdınız çok yazık olurdu.E siz size yazdığımı anlıyorsunuz zaten, özelden başkalarıyla dedikodu yapmıyorum. Yorumun muhatabı cevap isterse verebilecek şekilde yazdım. Madem konuşmak istiyorsunuz, yaşı büyük erkek konusunda absürt şekilde benim kocam 14 yaş büyük laf edemezsiniz falan diyorsunuz. Siz çok çok büyük adamla evlendiniz diye herkes bunu mu normal görecek? Ama siz yaşı küçük erkeği anormal buluyorsunuz diye konu sahibi de şu an anlaştığı ilişkisinden ayrılacak öyle mi? Bu ilişki ilerler, ilerlemez. Şu an mutlu bir ilişkisi var, ne diye ayırmaya çalışıyorsunuz? Herkes sizin yaşam standardinıza göre mi yaşamak zorunda? Olmaz diyip eleştirmek farklı, dalga geçmek farklı. Sanki konu sahibinin sevgilisinden çok farklı davranmışsınız gibi üstten üstten yorum yapıyorsunuz. Biraz da dönüp kendinize bakın.
Meselenin yaş farkı olmadığını kaç kez söylemem gerekiyor bilmiyorum. 24 yaşında bir insan -bakın kadın erkek diye ayırmıyorum- evlilik olgunluğunda değildir. Yaşıtıyla bile olsa değildir kaldı ki 30’lu yaşlarının ortasında biriyle olsun.
Allah aşkına gidin herhangi bir yaş konusunda destekleyici yorumumu bulun. Her seferinde ben yaptım, şanslıydım, herkes benim kadar şanslı olmaz. Evlenin diyemem demişimdir. Zor bir şey çünkü. Kadın da büyük olsa zor, erkek de büyük olsa zor. Ama belli bir yaştan sonra verdiği karardan emin oluyor, dik durabiliyor insan. 24 yaşında bebe ne kararından emin olabilir, ne dik durabilir.
Yani öyle bir iyi vir diye atlamadan önce yazılanları akıl süzgecinizden geçirin ki bir anlamı olsun. Haydi selametle.