• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

E siz size yazdığımı anlıyorsunuz zaten, özelden başkalarıyla dedikodu yapmıyorum. Yorumun muhatabı cevap isterse verebilecek şekilde yazdım. Madem konuşmak istiyorsunuz, yaşı büyük erkek konusunda absürt şekilde benim kocam 14 yaş büyük laf edemezsiniz falan diyorsunuz. Siz çok çok büyük adamla evlendiniz diye herkes bunu mu normal görecek? Ama siz yaşı küçük erkeği anormal buluyorsunuz diye konu sahibi de şu an anlaştığı ilişkisinden ayrılacak öyle mi? Bu ilişki ilerler, ilerlemez. Şu an mutlu bir ilişkisi var, ne diye ayırmaya çalışıyorsunuz? Herkes sizin yaşam standardinıza göre mi yaşamak zorunda? Olmaz diyip eleştirmek farklı, dalga geçmek farklı. Sanki konu sahibinin sevgilisinden çok farklı davranmışsınız gibi üstten üstten yorum yapıyorsunuz. Biraz da dönüp kendinize bakın.
Bir iyi vir falan diye yazınca komik oluyor. Gördüm, görmeyebilirdim de. Siz de polemikten mahrum kalırdınız çok yazık olurdu.

Meselenin yaş farkı olmadığını kaç kez söylemem gerekiyor bilmiyorum. 24 yaşında bir insan -bakın kadın erkek diye ayırmıyorum- evlilik olgunluğunda değildir. Yaşıtıyla bile olsa değildir kaldı ki 30’lu yaşlarının ortasında biriyle olsun.

Allah aşkına gidin herhangi bir yaş konusunda destekleyici yorumumu bulun. Her seferinde ben yaptım, şanslıydım, herkes benim kadar şanslı olmaz. Evlenin diyemem demişimdir. Zor bir şey çünkü. Kadın da büyük olsa zor, erkek de büyük olsa zor. Ama belli bir yaştan sonra verdiği karardan emin oluyor, dik durabiliyor insan. 24 yaşında bebe ne kararından emin olabilir, ne dik durabilir.

Yani öyle bir iyi vir diye atlamadan önce yazılanları akıl süzgecinizden geçirin ki bir anlamı olsun. Haydi selametle.

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Sevişmek için olur ama evlenmek için değil ilk +18 yorumum 🤭

Iste bende bunu anlamadım. Neden bu kadar kadınlar gömüldü. Ve bir kadın sitesinde. Neden bu kadar yetersizmisiz gibi bi konuşma var anlamadım. Ben bu sözleri kaldırabilir miyim diye umursamazlar cevaplar veriyorum çok büyük bi savunmam yok bu olayı. Sadece kimler ne kadar saçmalayacak ona bakiyorum
Kendinizden 10 yaş küçük 24 yaşında çocukla üç ay içinde evlenme konuşup bize mantık dersi vermeyin isterseniz.
Şahsen 3 ay gibi kısacık sürede evlilik konuşan dünkü bebeye inanıp böyle saçmalasam kimseye mantık dersi vermezdim😂

Konu yaş farkı değil çünkü.
Buradaki sevgili 5 sene önce reşit olmuş.
2001 doğumlu.
Valla kimse kusura bakmasın da 30+ bir insan 20lerinin başında birini sevip “iyi anlaşıyorsa” mentalde sorunu vardır.
Benim 23 yaşında yeğenim var ki cidden anne babası boşandı tek başına yaşadı yaşından çok olgun. Ama yaşıtlarından olgun. Oturup sohbet etsem eğlensem de çocuk yani.
Ki ben 7 yaştan sonrasını çok buluyorum bu arada.
Burada da bu sevgili 27de gözü 20lere kayacak/ konu sahibi 37sinde terk edilecek. Vay senelerimi yedi çocuk yapamadım diye ağlayacak.
Halbuki yaşı yaşına birini denk getirmeye çalışsa belki istediği gibi anne de olabilirdi
Tamam da ben şuan olaya çokta olumlu bakıyorum modda değilim durumu degerlendiriyorum. Sizin soylediklerinizi de ciddiye alıyorum. Ama karşımdaki erkek hakkinda en ufak fikriniz yok. İnsanları kalıp olarak düşünmeniz yanlış. Ben çok insanla muhatap oldum ama ondaki düşünce tarzı j çok kişide görmedim. Çocukça yanları var kabule diyorum ama herkesten olgun bulduğum tarafları da var

Tamam da ben şuan olaya çokta olumlu bakıyorum modda değilim durumu degerlendiriyorum. Sizin soylediklerinizi de ciddiye alıyorum. Ama karşımdaki erkek hakkinda en ufak fikriniz yok. İnsanları kalıp olarak düşünmeniz yanlış. Ben çok insanla muhatap oldum ama ondaki düşünce tarzı j çok kişide görmedim. Çocukça yanları var kabule diyorum ama herkesten olgun bulduğum tarafları da var
Mesela, bir örnek verebilir misiniz olgun bulduğunuz taraflarına.

Bazen de eşyanın kanunu vardır.
İhtimali yüksek olan vardır yani.
24ünde kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenen adamın ileride genç biriyle aldatmama yada ayrılıp genç biriyle evlenmeme ihtimali yok.
Yok.
Gerçekçi olan bu.
Eninde sonunda siz 40lara geldiğinizde bu adam genç birine gidecek.
Yani ya kendinize denk biriyle beraber olacaksınız. Yada genç bir adamla bir süre bir şeyler yaşayıp sonra ayrılacaksınız.
Konu bu aslında 30ların başında kendinize göre birini bulmak mı yoksa 40lardan sonra kendinize göre birini aramak mı?
Hangisini tercih ediyorsunuz aslında

Mesela, bir örnek verebilir misiniz olgun bulduğunuz taraflarına.
Aman ben söyleyeyim peygamber efendimiz kendinden büyükle evlendi diyor. Evlilik muhabbeti yapıyor. Mehir falan konuşuyor.
Diğerleriyle evlilik konuşmasını yapmamıştır bu çocuk evlenmeye meyilli konuşunca “olgun” olmuş.
Evlenmek isteyen birine denk gelince aklı şaşmış

Aman ben söylemeyim peygamber efendimiz kendinden büyükle evlendi diyor. Evlilik muhabbeti yapıyor. Mehir falan konuşuyor.
Diğerleriyle evlilik konuşmasını yapmamıştır bu çocuk evlenmeye meyilli konuşunca “olgun” olmuş.
Kendi anlatsın bakalım.

Z kuşağının %80’i aşırı evlilik meraklısı. Maalesef iş arkadaşlarımın büyük çoğunluğu 99-2003 arası doğumlular. Hamile kalıp adamı evlenmeye mecbur edecek kadar evlilik delisi çoğu, kadın erkek ayırmıyorum. Evlenip üremeyi büyük bir başarı sanıyorlar. %90’ı iki sene içinde boşanacak. Bugün konuştuk daha geçen sonbaharda evlendirdiğimiz kızcağız boşanma planlıyor.

Bazen de eşyanın kanunu vardır.
İhtimali yüksek olan vardır yani.
24ünde kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenen adamın ileride genç biriyle aldatmama yada ayrılıp genç biriyle evlenmeme ihtimali yok.
Yok.
Gerçekçi olan bu.
Eninde sonunda siz 40lara geldiğinizde bu adam genç birine gidecek.
Yani ya kendinize denk biriyle beraber olacaksınız. Yada genç bir adamla bir süre bir şeyler yaşayıp sonra ayrılacaksınız.
Konu bu aslında 30ların başında kendinize göre birini bulmak mı yoksa 40lardan sonra kendinize göre birini aramak mı?
Hangisini tercih ediyorsunuz aslında
Tamam da neden insanlaridinsiz imansiz vicdansız aciz olarak değerlendirip illa sadakatsiz olarak yargiliyprsunuz. Belkide öyle bi insan olmayacak. Bu düşünce tarzına karşıyım ben. Karşımdakini de bu kategoriye koymak istemiyorum

Aman ben söyleyeyim peygamber efendimiz kendinden büyükle evlendi diyor. Evlilik muhabbeti yapıyor. Mehir falan konuşuyor.
Diğerleriyle evlilik yolundaydik. Hepsini de ben bıraktım. Ama ne insanlardı. Ne kandırmmalar ne adilikler

Evet ya biz 90 lar böyle değiliz ama küçükler daha evlilik meraklısı sankii. Çevremde çocukların hepsi evli ve evliliği övüp duruyorlar. Asla pyle bi duygum olmadi. Evlilik gözüme hiçbir zaman güzel gelmedi. İlk defa biriyle düşününce fena gelmiyor. Onuda bu tarz yorumlardan dolayi yinr cesaret edemem bu da bi gercek. Çünkü ben elalem ne der insanıyım malesef
Kendi anlatsın bakalım.

Z kuşağının %80’i aşırı evlilik meraklısı. Maalesef iş arkadaşlarımın büyük çoğunluğu 99-2003 arası doğumlular. Hamile kalıp adamı evlenmeye mecbur edecek kadar evlilik delisi çoğu, kadın erkek ayırmıyorum. Evlenip üremeyi büyük bir başarı sanıyorlar. %90’ı iki sene içinde boşanacak. Bugün konuştuk daha geçen sonbaharda evlendirdiğimiz kızcağız boşanma planlıyor.

Bir iyi vir falan diye yazınca komik oluyor. Gördüm, görmeyebilirdim de. Siz de polemikten mahrum kalırdınız çok yazık olurdu.

Meselenin yaş farkı olmadığını kaç kez söylemem gerekiyor bilmiyorum. 24 yaşında bir insan -bakın kadın erkek diye ayırmıyorum- evlilik olgunluğunda değildir. Yaşıtıyla bile olsa değildir kaldı ki 30’lu yaşlarının ortasında biriyle olsun.

Allah aşkına gidin herhangi bir yaş konusunda destekleyici yorumumu bulun. Her seferinde ben yaptım, şanslıydım, herkes benim kadar şanslı olmaz. Evlenin diyemem demişimdir. Zor bir şey çünkü. Kadın da büyük olsa zor, erkek de büyük olsa zor. Ama belli bir yaştan sonra verdiği karardan emin oluyor, dik durabiliyor insan. 24 yaşında bebe ne kararından emin olabilir, ne dik durabilir.

Yani öyle bir iyi vir diye atlamadan önce yazılanları akıl süzgecinizden geçirin ki bir anlamı olsun. Haydi
Ya siz böyle söylüyorsunuz da çevremde suan herkes bu yaşta evleniyor. Olgunluğa erişemiyorum diyorsunuz keske daha önce evlendeydim kafası var millette. Herkesi kendi düşüncelerinizle bir görmeyin vence

Evet ya biz 90 lar böyle değiliz ama küçükler daha evlilik meraklısı sankii. Çevremde çocukların hepsi evli ve evliliği övüp duruyorlar. Asla pyle bi duygum olmadi. Evlilik gözüme hiçbir zaman güzel gelmedi. İlk defa biriyle düşününce fena gelmiyor. Onuda bu tarz yorumlardan dolayi yinr cesaret edemem bu da bi gercek. Çünkü ben elalem ne der insanıyım malesef
Elalem ne derse desin kafasındayım ben de. Siz mutluysanız mok yesinler. Ama ömür boyu mutlu olma olasılığınız %2 falan. Yemişim ömrünü 3-5 sene mutlu olayım yeter diyorsanız yardırın. Şimdi gelip ama sen de falan diyecekler için de baştan yazayım ben kendi evliliğime de %10 ihtimal vermiştim. O %10’a tutunarak gidiyoruz bakalım 😂😂😂

Ya siz böyle söylüyorsunuz da çevremde suan herkes bu yaşta evleniyor. Olgunluğa erişemiyorum diyorsunuz keske daha önce evlendeydim kafası var millette. Herkesi kendi düşüncelerinizle bir görmeyin vence
Şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim. Evlilik gibi bir sorumluluğun altına girmek için gözün kör olması gerekiyor.

İlişkiler konusunda çok tecrübem yok ama o yaşlarda birisiyim bundan dolayı 24-30 arasındaki insanlarla iç içeyim doğal olarak.

Rahatlıkla diyebilirim ki en olgunu bile yeterince olgun düşünmüyor. Düşünceleri tam oturmuş değil çünkü değişim ve gelişim içindeler. Bugün çok emin oldukları bir fikir yarın değişebiliyor, bunu kötü anlamda demiyorum. Ben de dahil genelde öğrenmeye, değişmeye çok açığız. Kurduğumuz hayallerin gerçekleşme ihtimalinin heyecanıyla hareket edebiliyoruz.
Belli başlı düşünceler, karakter oturmuş olabiliyor ama özellikle ilişkiler konusunda değişken fikirler daha çok çünkü tecrübe az. Tecrübe ederek, ders çıkararak, insan tanıyarak bir ilişkiden beklentilerimizi veya nasıl bir ilişki istediğimizi belirliyoruz. (İstisnalar da olabilir ben genel gözlemime bağlı konuşuyorum tabii ki.)

Şu an size ileriye dönük hayallerinden, evliliğinizin nasıl güzel olacağından bahsediyor olabilir ama evlenince eminim her şey çok farklı olur, çünkü beklentileriniz bir yerden sonra farklılık göstermeye başlar. Hatta evlenmeye kalmadan bile fikirleri veya görüşü değişebilir neler yaşadığına bağlı olarak.

İlişkiler konusunda çok tecrübem yok ama o yaşlarda birisiyim bundan dolayı 24-30 arasındaki insanlarla iç içeyim doğal olarak.

Rahatlıkla diyebilirim ki en olgunu bile yeterince olgun düşünmüyor. Düşünceleri tam oturmuş değil çünkü değişim ve gelişim içindeler. Bugün çok emin oldukları bir fikir yarın değişebiliyor, bunu kötü anlamda demiyorum. Ben de dahil genelde öğrenmeye, değişmeye çok açığız. Kurduğumuz hayallerin gerçekleşme ihtimalinin heyecanıyla hareket edebiliyoruz.
Belli başlı düşünceler, karakter oturmuş olabiliyor ama özellikle ilişkiler konusunda değişken fikirler daha çok çünkü tecrübe az. Tecrübe ederek, ders çıkararak, insan tanıyarak bir ilişkiden beklentilerimizi veya nasıl bir ilişki istediğimizi belirliyoruz. (İstisnalar da olabilir ben genel gözlemime bağlı konuşuyorum tabii ki.)

Şu an size ileriye dönük hayallerinden, evliliğinizin nasıl güzel olacağından bahsediyor olabilir ama evlenince eminim her şey çok farklı olur, çünkü beklentileriniz bir yerden sonra farklılık göstermeye başlar. Hatta evlenmeye kalmadan bile fikirleri veya görüşü değişebilir neler yaşadığına bağlı olarak.
Bende zamana yaymaya çalışacağım işte. Bakalim.nerrde soğuruz nerede değişirim göreceğiz

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Olmaz

Onaylon beklemiyorum adlinda eleştirilere açığım şimdiden neler duyabiliim onlara bayorumSiz zaten kararınızı vermişsiniz de onay istiyor gibi bir durumdasınız
Hayat sizin karar sizin. Ama ne o aynı kalacak ne de siz. Sizin için yorucu olabilir hemen evlenmeyip biraz gözlemleyin derim..

Siz zaten kararınızı vermişsiniz de onay istiyor gibi bir durumdasınız
Hayat sizin karar sizin. Ama ne o aynı kalacak ne de siz. Sizin için yorucu olabilir hemen evlenmeyip biraz gözlemleyin derim..

Back
X