- 20 Ocak 2010
- 47.508
- 177.789
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste millete bunu söylemek zor geliyor. İnanın ne kadar ağır şeylerle karşılaşabilirim diye bilinçli olarak sordum bunu. kadın kadının düşmanı sözünü net şekilde gördüm burada.Bence de 10 birazcik fazla katılıyorum herkese. Yinede büyük konuşmak istemiyorum ben 3 yaş büyüğüm hiç anlamıyoruz bile aynı kafadayız aslında olgun sanmayın erkekler mutlaka belli ediyor ergenler gayet o yaşlar da hala. Ayrıca Ailesiyle falan uğraşmak zor olur 10 yaş gibi bir yaşta ciddi ilişki ise son derece cahil bir halka sahibiz bide erkekçi zihniyet yani erkek büyük olabilir ama kadın olamaz diyen zihniyetten bahsediyorum. Önemli olan kafa ruh ve ten uyumu. Yaşıt olanlari da görüyoruz yani çok mu iyi anlaşıyor.
O suan ailene bildir bi an önce istemeye gekelim diye ısrar içinde. Ben süreci uzatmaya çalışıyorum. Millette sanıyor ki üstüne atlıyoruz. Cdden boş bi yargı var suan aradaki durumun ne olduğunu anlamadan. Zaten aile tanisnasini herseyi oteledim buradaki ağır yorumlara binaen kaldırmadı bünyem. Böyle giderse de bitiririm. Ben elalem ne der diye yasayanlardanim çünkü. Ki kendimden küçük biriyle asla da derdim o da beni buldu. Ama arada nasipsel durumlar var insanlar bunu anlamıyordereyi görmeden paçaları sıvamayın derim böyle yalan söyleyen çok olur bu yaşlarda. muhtemelen iş ciddiye binince aileye götürmeyecek bile belki de. ama ağlayıp sızlayarak güzel numara yapıyor da olabilir. üstelik 24 yaşında birinin evliliğe hazır olduğunu da hiç sanmıyorum. Her şey yolunda gitse ve evlenseniz bile bu durum sizi komplekse sokmayacak mı, çünkü şimdiden görüntü uyuşmuyor diye üzülmeye başlamışsınız bile.
Yaş konusunu ben drrt ediyorum. Yorunlari kaldıramayacak gibi hissediyorum çünküKadın evlenir evlenmez 10 yaş birden çökmek zorunda değil lakin okuduğum kadarıyla ailelere yaş konusunda yalan söylemeye başlamışlar, delikanlı konu sahibinin yaşını 27 olarak söylemiş ailesine, konu sahibi de çocuk için 30 diyecek belki, bu tatlı bir yalan gibi görünse de aslında ikisi de içten içe yaş farkının sorun olduğunu biliyor bence, kendine güvenen ilişkisinin arkasında durabilecek insan davranışı değil bu, ailelere yaşları olduğu gibi söyleyip ben kararımdan eminim diyebilmeliler zira biri 34 yaşında yani ailesine karşı dik durabilecek bir yaşta, diğeri de meslek sahibi maddi eyvallahı olmayan biri sonuçta.
3 ayda bu kadar tanımış, olgunluğunu anlamış olmanız imkansız. Ne derseniz deyin.
Bu adamın eğitim, iş durumu nedir? Napıyor mesela?
Bilmiyorum hersey flu suan. Muhtemelen bu iş uzayacak. Hatta büyük ihtimal de olmayacakGerçekten 24 yaşında 3 aydır tanıdığın adamla evlenecekmisin? kocam benden 5 yaş küçük o 20 ben 25 dik sevgili olduğumuzda her zaman benden daha olgundu hala daha öyledir ama ben çıkıp 2 günde evlenmedim 7 sene sonra evlendik biz bu evlenme merakı nedir?
O kadar kişi iyiliğin için konuştu, hikayede yanan sen olacağın için ilerde olabilecekleri açıkça söyledi, yalandan güzelleme yapıp teselli vermedi, kadın kadının düşmanı mı oldu şimdi? Kişi kendinden bilir işi.Iste millete bunu söylemek zor geliyor. İnanın ne kadar ağır şeylerle karşılaşabilirim diye bilinçli olarak sordum bunu. kadın kadının düşmanı sözünü net şekilde gördüm burada.
Burda sana kim ne dedide bunu yazıyorsun gerçekten çok ilginç 3 aylık 24 yaşinda bebeyle evlen bana bile bunu yazdırdınız ya helal olsunIste millete bunu söylemek zor geliyor. İnanın ne kadar ağır şeylerle karşılaşabilirim diye bilinçli olarak sordum bunu. kadın kadının düşmanı sözünü net şekilde gördüm burada.
Kadın aklı fikri çok olgun değilse abla anne moduna girmeden olur siz yasinizin insanı iseniz bence zor bazı kadınlar da yaşinin insanı olmuyor yani erkek te biraz acabali o yaşlar evlilikte heleki bu fark çok fazla ortaya çıkacak yani kadınlar korucu yönetici konuma gecmedigi sürece bence sknti olmaz ama işte iş buna gidiyor bir zaman sora.
Polis memuru. Soylemistim zaten mesleğini.Ayrıca beyefendinin eğitim durumu ve ne işle meşgul olduğunu da bi türlü öğrenemedik nedense.
Burası beni bu yönde etkiledi zaten. Ağır almaya karar verdim. Ama onun dışında söylenen ağır şeyler gerçekten gariAğır gidin biraz. Öncesinde tanışıklık olması bir şey değiştirmez. Hem küçük yaş hem 3 aylık sevgilik...
Olur önemli olan anlasmak10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
evlilige bakış açısı aile yapısı vs herşey etkili evlilik konusunda yaştan başka. Ben eşimle evlenirken de 24 yaşında idi ama evlilik gerçekten kadınlar yönetici duruma geçtiğinde çıkılmaz bi hal alıyor yani aklı basinda olması evet önemli ama hayat görüşü çok daha önemli en ufak bir farklılık bile sizi başka bir yere götürebilir. Ben şuan 34 yaşındayım çok daha başka düşünüyorum 24 yaşındaki halimden ve şuan bekar olsam bu yaşim da bukadar yaş farkı olan biri ilgimi cekmezdi hiç sanırım belki hiç evlenmezdimPolis memuru. Soylemistim zaten mesleğini.
Yani bilmiyorum cidden sadece çok güzel bi insan. Olacak olacak modumda değilim ben akışa bıraktım. Birde bu tarz yerlere soruyorum ki olursa nelerle karsilacagimi görmeye çalışıyorum. Karşımdaki bırakılma ihtimalini kabullenemiyor. Onun hakkına da girmek istemiyorum ama yinede ben dediğim gbi elalem ne der diyenlerdenim. O yüzden yine yoldan dönen kendim olacagimdirevlilige bakış açısı aile yapısı vs herşey etkili evlilik konusunda yaştan başka. Ben eşimle evlenirken de 24 yaşında idi ama evlilik gerçekten kadınlar yönetici duruma geçtiğinde çıkılmaz bi hal alıyor yani aklı basinda olması evet önemli ama hayat görüşü çok daha önemli en ufak bir farklılık bile sizi başka bir yere götürebilir. Ben şuan 34 yaşındayım çok daha başka düşünüyorum 24 yaşındaki halimden ve şuan bekar olsam bu yaşim da bukadar yaş farkı olan biri ilgimi cekmezdi hiç sanırım belki hiç evlenmezdimhayırlısı olsun herkes hakkında :)
Yok asla böyle olma tani bak değerlendir mantık ve kalbinin arasindkai teraziye göre karar ver hayatta hiçbirsey armut piş ağzına düş olmuyor mutlulukta ama hiç olmazsa insanlar kendini bilsin üstündeki yükleri hafifletebilsin herşeyi sana yikmasin eşin bile olsa yani onu demek istedim. Elalem herşeye birşey der en basiti eltim büyüktü kaynimla evlenirken kaynım 20 yada 21 yaşındaydı sanırım zor oldu kolay olmadı anlaşmaları ama tamamen aileye yapısı ile de alakalı. Eğer denk düşünceleriniz var ise olur elbet ama fikirlesmek önemli erkekleri pek anlamak zor yanı açık oynamiyorlar net değiller pek bana göre kadınlar daha net çoğu konuda istisna insanlar olabilir elbet. İyi insan olmak bir başlangıç ama inanın son değil sorumluluklar birbirini yükünü hafifletmek birbirine iyi gelmek için çok daha fazlası lazm ama hayatın gerçekleri dışarıdan görüldüğü kadar iyi insan demekten daha ilerisi :) biyolojik olarak kadınların erken çökmesi doğru çocuk olunca helekiYani bilmiyorum cidden sadece çok güzel bi insan. Olacak olacak modumda değilim ben akışa bıraktım. Birde bu tarz yerlere soruyorum ki olursa nelerle karsilacagimi görmeye çalışıyorum. Karşımdaki bırakılma ihtimalini kabullenemiyor. Onun hakkına da girmek istemiyorum ama yinede ben dediğim gbi elalem ne der diyenlerdenim. O yüzden yine yoldan dönen kendim olacagimdir
Aslında yaşanmışlık bakımından baz aldım ben durumu çocuk daha küçük, ne yaşamış olablr 24e kadar ve 18 gösteriyor diyor bir deKadın evlenir evlenmez 10 yaş birden çökmek zorunda değil lakin okuduğum kadarıyla ailelere yaş konusunda yalan söylemeye başlamışlar, delikanlı konu sahibinin yaşını 27 olarak söylemiş ailesine, konu sahibi de çocuk için 30 diyecek belki, bu tatlı bir yalan gibi görünse de aslında ikisi de içten içe yaş farkının sorun olduğunu biliyor bence, kendine güvenen ilişkisinin arkasında durabilecek insan davranışı değil bu, ailelere yaşları olduğu gibi söyleyip ben kararımdan eminim diyebilmeliler zira biri 34 yaşında yani ailesine karşı dik durabilecek bir yaşta, diğeri de meslek sahibi maddi eyvallahı olmayan biri sonuçta.
Ağır şeyler söylenmiş biraz okudum evet. Ama evlilik sevgililik gibi değil. Oğlanın yaşı gerçekten küçük. Şimdi güzel ve iyi gelen şeyler yarın değişebilir çünkü gerçekten küçük oğlan. İnanın o yaşlarda 1-2 yıl bile insanı çok değiştiriyor. Düşünün siz o zamanlardan beri çok değişmişsinizdir eminim. Ki ayrılmak isteyince ağlaması falan inanın normal ya da güzel bir şey değil. Daha çocuk oğlan. Evlenseniz geçinmek zor gelirse o zor. Boşanmak isteseniz yıpratıcı. O yüzden ağır ilerlemek faydanıza.Burası beni bu yönde etkiledi zaten. Ağır almaya karar verdim. Ama onun dışında söylenen ağır şeyler gerçekten gari