- 17 Aralık 2024
- 604
- 423
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şayet çocuk 24 yaşında olmasaydı 10 yaş fark göze gözükmezdi ama 24 yaş çok genç bir yaş, istediği kadar olgun dursun bir 35-40 yaş olgunluğu olmaz.Çünkü ben elalem ne der insanıyım malesef
Seviyordur çocuk hiç kimse ile doğru düzgün ilişki yaşamamış toy delikanlı ama hanımefendi de çıtır seviyor olablr sonuçta hep erkekler gençlerle olmaz dmiValla ailelerden gizleyeceklermiş öğrenince içinden geçecekler kızın. Türk aile yapısında çok zor bi ilişkisi olacak. Halbuki bi salsak insanları da mutlu olsalar. Ama acı gerçekler var maalesef.
Kadın evlenir evlenmez 10 yaş birden çökmek zorunda değil lakin okuduğum kadarıyla ailelere yaş konusunda yalan söylemeye başlamışlar, delikanlı konu sahibinin yaşını 27 olarak söylemiş ailesine, konu sahibi de çocuk için 30 diyecek belki, bu tatlı bir yalan gibi görünse de aslında ikisi de içten içe yaş farkının sorun olduğunu biliyor bence, kendine güvenen ilişkisinin arkasında durabilecek insan davranışı değil bu, ailelere yaşları olduğu gibi söyleyip ben kararımdan eminim diyebilmeliler zira biri 34 yaşında yani ailesine karşı dik durabilecek bir yaşta, diğeri de meslek sahibi maddi eyvallahı olmayan biri sonuçta.Mesela hanımefendi 40 çocuk 30 olsaydı yorum.baska 20li yaşın basinda olmasi başka bir şey. ama şu da bir gerçek ki Türk kadını olarak şirazemiz kaymaya çok müsait evlendktn sonra![]()
Normal durumumuz bir ev bir arabaSonra çok problem olur..varlıklıysanız,zenginseniz belki daha uzun yürür
Onun maddi durumu nasılNormal durumumuz bir ev bir araba
Çocuk 18 yaşında gösteriyor demişsiniz inşallah gerçekten 18 yaşında değildir![]()
Siz o aile tanışmasını ertelemeyin, yaşlarınızı lafı geldiği zaman söyleyin ve baştan kurtulun bundan. Herkes eteğindeki taşları döksün, kalan kalsın giden gitsin. Aylarca kendinizi yiyip bitireceğinize bir kere yaşayın bunu. Ailesinin tavrı ne olacak ve her şeyden önemlisi tepki görürseniz sevgiliniz nasıl kalkacak bunun altından. 3 ay, sevmek sevilmek ailelerle tanıştırmak için çok erken hatta bence flörte devam edeyim mi etmeyeyim mi ayrımı daha. Nolur ayrılmayalım diye ağlamaklı olan biri duygularıyla hareket ediyordur, mantık aranmaz. Benim yaşımı küçük onun yaşını büyük söyleriz vs çoluk çocuk kafası bu. 10 yaş farkını geçtik, orada değiliz. 24 yaşında bir erkekten evlilik aile kurma sorumluluğu bekliyorsunuz. Hem de 3 sene değil 3 aydır tanıyorsunuz. Niye kendinizi bile bile ateşe atma isteğindesiniz?yok ya. Değil. Normalde ben 24 25 gösteriyorum herkes öyle sanıyor. Bana o yaşlarda biri yakınlık gösterince çok absürt gelmiyordu. Ama bu küçük gösterdiği için yaşını kabullenmem zor oluyor. 24 25 göremiyorum. Ona da söyledim en büyük problem suan için görünüş diye. O da bundan bırakma sonucta benim goruntumde olgunlaşmak diyor. Ama bende yaş alıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Bugünkü bu yorumlara binaen ayrılık konuşması yaptım limoniyiz suan. Ama işte vazgectim olmuyor bi turlu
3 ayda bu kadar tanımış, olgunluğunu anlamış olmanız imkansız. Ne derseniz deyin.ya karşımdaki de bu şekilde konuşuyor. bide inançlı bi insan peygamber efendimizde eşinden küçüktü mutlu olmadılar mı diye başlıyor. milleti takarsan hiçbir konuda mutlu olamazsın diyor. konuşması zaten benden olgun o bi gerçek
24 25 görünseniz bile 34 yaşındasınız. Bu gerçeği kabullenin bence.yok ya. Değil. Normalde ben 24 25 gösteriyorum herkes öyle sanıyor. Bana o yaşlarda biri yakınlık gösterince çok absürt gelmiyordu. Ama bu küçük gösterdiği için yaşını kabullenmem zor oluyor. 24 25 göremiyorum. Ona da söyledim en büyük problem suan için görünüş diye. O da bundan bırakma sonucta benim goruntumde olgunlaşmak diyor. Ama bende yaş alıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Bugünkü bu yorumlara binaen ayrılık konuşması yaptım limoniyiz suan. Ama işte vazgectim olmuyor bi turlu
Siz o aile tanışmasını ertelemeyin, yaşlarınızı lafı geldiği zaman söyleyin ve baştan kurtulun bundan. Herkes eteğindeki taşları döksün, kalan kalsın giden gitsin. Aylarca kendinizi yiyip bitireceğinize bir kere yaşayın bunu. Ailesinin tavrı ne olacak ve her şeyden önemlisi tepki görürseniz sevgiliniz nasıl kalkacak bunun altından. 3 ay, sevmek sevilmek ailelerle tanıştırmak için çok erken hatta bence flörte devam edeyim mi etmeyeyim mi ayrımı daha. Nolur ayrılmayalım diye ağlamaklı olan biri duygularıyla hareket ediyordur, mantık aranmaz. Benim yaşımı küçük onun yaşını büyük söyleriz vs çoluk çocuk kafası bu. 10 yaş farkını geçtik, orada değiliz. 24 yaşında bir erkekten evlilik aile kurma sorumluluğu bekliyorsunuz. Hem de 3 sene değil 3 aydır tanıyorsunuz. Niye kendinizi bile bile ateşe atma isteğindesiniz?
Yaşımın kabulundeyim ben zaten. Yaş konusunda suan sadece yanyana kısmını düşünüyorum. Yoksa kafaların uyuştuguna inancım tam24 25 görünseniz bile 34 yaşındasınız. Bu gerçeği kabullenin bence.