• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Aynen herkes bazi seyleri sakliyor
Ayrica siz birbirinize yalan söylemediniz ki
Niye yalanla başlasın evlilik ,aileler her zaman herseyi bilmek zorunda degil
bazen ailelere çevremizde ki insanlara farklı söyleyebiliyoruz bazı şeyleri
Aileler her zaman her şeyi bilmek zorunda ! Evlenirsen kocan-karin olur aile birlikteliği içinde geçen durumlarını o zaman aileye söylemek zorunda değilsin.
Ama bekar insanın ailesine karşı sorumluluğu vardır. Çünkü ailesiyle birlikte yaşar. Siz karışamazsınız diyemez. Sonra basına bir sorun geldi mi ailesi uğraşmak zorunda. Sizin evladınız 24 yaşında genç bir delikanlı olsa anne ben 10 yaş büyük biriyle evleneceğim dese aferin oğlum mu dersiniz? Size yalan söylemesini ister misiniz? Kendi elinizle çocuğum bana yalan söylesin mi diyorsunuz? O kadar emek verilsin sonra gelsin size yalan söylesin.
Hiçbir şekilde yalan söylenmemeli ve şeffaf olunmalı. Evet herkes yaşı bilmeli. Zaten olgun ve ciddi olan insanlar hiçbir şeyini saklamaz. Benim yaşım bu der. İster kabul etsin ister etmesin.
Konu sahibine gelince de karşı tarafa diyecekti ki ben 38 yaşında bir kadınım. Yaşından da utanmiyorum. İster ailen kabul etsin ister etmesin ben buyum. Kabul ettirmek istiyorsan doğruyu söyle. Arkamda duracaksan doğruyu söyle. Haydii bakalım o zaman o olgun adamın ! mücadelesini o zaman görelim. Yaşlı görünmekten utanıyorum diyeceğine sizi siz olarak kabul edememesinden ailesinden cekinmesinden utansın.

Benim 2 senelik 8 senelik daha sonrasında 1 seneye yakınlık bi ilişkim oldu. Her zaman bi mesafe olduğu için karşıma da ona göre insanlar seçtim hiçbir zaman bana karşı bi edepsizlikleri olmadi. Bilmiyorum ne isterler ne yaparlar. Sapkinlikla karşılaşmadım. O tarz olan insanları hissettiğim anda flört kisminda bıraktım. Ki flortoz bi insanımdır yani çok kişiyle muhatap oldum. Övünülecek bi durum değil ama bu sekilde
Cinselliği iğrençlik, edepsizlik, sapkınlık olarak mı görüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Haklısınız, bunun ekonomik sebepleri de var Gama, memleketin büyük çoğunluğu geçim sıkıntısı yüzünden streste, stres de görünüşünüzü etkileyen bir şey ve tabii ekonomik sebeplerle yeme içme alışkanlıkları da genelde karbonhidrat ağırlıklı.

Genetik faktörler, ekonomik faktörler, yaşadığınız bölge, coğrafya, iklim, her şey bir etken, bir de mizaç olarak her şeyi kafaya takan biriyseniz çabuk çöküyorsunuz.

Kadın erkek ayırmaksızın giyim tarzınız, kadınların makyaj stili bile 3-5 yaş +- fark attırıyor.
Ayrıca genç kuşak için bir şey diyemem lakin belli yaşın üzerindekilerde salmışlık da oluyor.

Genç yaşlarda estetik kaygısı biraz da kadınlar üzerinde yaratılan algılar yüzünden bence, sosyal medyada simetrik yüzler, fit vücutlar, bir ara altın oran yüze sahip insanlar listelendi.
Gençler sosyal medyayla yatıp sosyal medyayla kalkıyor, fenomenlerin kitlesi hitap ettikleri kesim genelde 13-25 yaş arası çocuklar ve gençler.

Kimin fanı olurlarsa onu taklit ediyorlar onun gibi olmak istiyorlar, daha bugün kasada sıra bekliyorum, 2 tane kız çocuğu yaşları taş çatlasın 11-12, kendilerine leopar desenli makyaj çantasıyla allık fırçası alıyorlardı, biri diğerine bu çantaya makyaj malzemelerin sığar diyordu, bana göre 11 yaş makyaj için çok küçük bir yaş, kozmetik ürünlerini daha o yaşta kullanmaya başlayan çocuğun cildi 20 yaşında ne olur?

Hazır yeri gelmişken çocuklar için satılan makyaj setleri var, daha el kadarken çocuklara güzel olmak = makyaj algısı yaratan bir sistem var, bu da yaşından büyük göstermeye bir etken bence çünkü malzemeler ne olursa olsun kimyasal içeriyor.
Hele 4-5 yaş çocuklara dahi rahatça bulunabilen topuklu ayakkabılar benim için dehşet verici.

Ünlülere bakın burunlar dudaklar elmacık kemikleri hepsinde aynı, Brezilya poposu estetiği diye bir şey var çünkü medyada bu tip popo popüler yapıldı.

İnsanlara fiziğiniz görüntünüz yanlış, ideal görüntü bu olacak diyorlar resmen, sonra gelsin anoreksiya, gelsin tek tip kadın görüntüsü, gelsin aynaya bakınca mutsuz olan depresyona giren kadınlar.

Harika tespitler Mune Hanım. Sizin fikirlerinizi düşüncelerinizi severek takip ediyorum. Sosyal medya yokken biz büyüyen nesil de 16 yaşında ilk kez göz kalemi sürmüştüm. 11 nedir yahu hala oyunlar oynardım. Sanıyorum son nesil biziz böyle 90s olarak.
Anneler de suç buluyorum ben bu konu da cildini kötü olacağını vs hiç anlatan olmadığı gibi kendileri yapıyor resmen kızlarına çok yanlış buluyorum. Zaten çocuk sapıklığı artmış dünya da ürkütücü geliyor. Kendi kızım olursa onun nesli ile nasıl baş ederim bilmiyorum ama bebeklikten itibaren doğallığı ve çocukluğunu yaşaması için herşeyi yapacağım aşılayacağım. Belli yaşa gelince yapabilir reşit olursa mesela. Reşitlik yaşını da arttırılmalı bence yasa da. 18 yaşında kız kafa olarak 15 tıp olarak o kadar makyaj kıyafet derken 25, 30 duruyor. Bir garipler doğrusu.
Bu tüketim çağı ve mükemmel olma anlayışı nereye götürecek insanları bilmiyorum. Umarım değişir bu düzen sanmıyorum ama neyse...

Bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, konu sahibesi olgun bir insan olsaydı zaten 24lük bir çocukla anlasamazdı. Yaşıtınla evlen yazıp durmuşlar, kadın istemiyor arkadaslar, kafam bununla uyuşuyor diyor, mutlu olduğu ilişkiyi bırakıp alakasız biriyle mi evlensin🙄🙄🙄 Her yorum saçma bir şekilde çocuk hesabıyla yapılmış, konu sahibesi de 50 yaşında degil ki, 35 yaşında bariyer falan mı var koştura koştura çocuk sahibi olmak zorunda... biyolojik olarak 35-40 arasının pek bir farkı yok. Konu sahibesi sizin kadar çocuk işini dert edinmiyor, sizler amma hesap yapmışsınız. Kadın mutlu, adam istiyor, her evlilik sizin TSE standartlarınıza uygun olacak diye bir şey mi var???

Back
X