Konun ilgimi cok cekti. Bende cok kisa bir sure once kendimden 8 yas kucuk bir delikanliyla gorustum, o 23 ben 31. Asiri derecede fazla hoslandik birbirimizden, ben oyle kolay asik olmam ama hoslanirim, ama sanirim o olmustu..
Korktum dogal olarak kendimi kaptirmaktan ve kalbini kirmamak icin, gorusmemizi kestim. Mantigima bir turlu sigdiramadim, ve aslinda ona kiyamadim. Ailesiyle kendinden 8 yas buyuk bosanmis bir kadin yuzunden buyuk mucadele icerisine girmesi gerekecek. Ayrica benim ailem 'kizim iyimisin sen, kendi kardeslerinden bile ufak! zaten bosandin, birde boyle riskli bir isemi baslayacaksin!' diyecekti.
Kaldi ki; su anda hos ve guzel olabilirim, ama 10 sene sonra boyle olmayacagimki. O ise simdiden bukadar yakisikliysa 10 sene sonra ne olur...cok asiri kiskanc degilimdir ama sanirim kendimi alikoyamazdim onu cok kiskanmaktan..ayrica coluk cocuk istedigim bi yastayim. O belki hazir degil buna henuz?
Mantiginiza sigdirabiliyorsaniz, ailelerinizin destegine guveniyorsaniz, ozaman basarilar.. : )