10 yaş küçük sevgili

Bayanın büyük olması bende hiç sorun değil ama 10 yaş olmaz gibi geldi..
Şimdi problem olmaz ama ileride ciddi olur evlenirseniz sen 40, o 30.. sen 50, o 40 .. sen 60, o 50 .. sıkıntı gibi.. ( Tabi istisnalar olabilir.)

ben kendimden kucuk bir erkek istemezdim belli bir yerden sonra sorun olur gibi geliyor

Merhaba hanımlar,

Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.

is yerinde sevgili cok tehlikeli :KK20: hemde daha cocuk yasinda sakin olan hos laflarina kanipta kendinizi rezil etmeyin, hem sevgili olsaniz ne olacak ciddiye donusse evlenecekmisiniz cocuk yasindaki adamla. Tama ilgisi hosunuza gitmis olabilir ama kendimden buyuk kadinlardan hoslanirim sevgili olsak ne guzel olur ne bicim bir cumle yaa... Daha bu cumleler bile cahilligi gosteriyor. Yarin birgun ayrilsaniz bundan daha cocuk hemen triplere girer basiniza is acar, profesyonel ortama uygun degil uzak durun derim.
Yinede siz bilirsiniz, ama ben olmaz diyorum.

Çok fazla cokk
Benim kp kayinvalideden 6 ay küçük te , adam ikide bir dalga geçer konusunu açar..
Ciks olmaz bu iş..

benimkide benden yaklasik 2-2,5 yas kücük :) 10 yas bana göre her iki tarafada yani erkek yada kadin büyük olsun fark etmiyor biraz fazla gibi ama istisnalar kaideyi bozmaz.

bence 2-3 yasta birsey yokta cok daha onemlisi yas araligi.
30 ile 35 olur mesela ama
burda resmen kusak farki var yani olmaz diye dusunuyorum, is yerinde olmasini falan gibi seyleri dusunmesek bile, ama konu sahibi pek dert ediyor gibi degil bunu.

Çok iyi düşünün olabilir,evliliklerin uzun bir garantisimi var hertürlüsü görülebiliyor ...eğeer anlaşabiliyorsan etraflıca düşünün ....:KK58:

Ask in kuralı kanunu olmaz. Millete ne 10 yaş olmasi. Herkes kendi derdine baksın. İçinden geleni yap tatlım zaten aşk varsa kimse engel olamaz size

10 yaş biyolojik olarak küçük bide erkekler geç olgunlaşır +5 yaş da kafadan küçük. o yüzden hiç bel baglama boşver gitsin.

Konun ilgimi cok cekti. Bende cok kisa bir sure once kendimden 8 yas kucuk bir delikanliyla gorustum, o 23 ben 31. Asiri derecede fazla hoslandik birbirimizden, ben oyle kolay asik olmam ama hoslanirim, ama sanirim o olmustu..
Korktum dogal olarak kendimi kaptirmaktan ve kalbini kirmamak icin, gorusmemizi kestim. Mantigima bir turlu sigdiramadim, ve aslinda ona kiyamadim. Ailesiyle kendinden 8 yas buyuk bosanmis bir kadin yuzunden buyuk mucadele icerisine girmesi gerekecek. Ayrica benim ailem 'kizim iyimisin sen, kendi kardeslerinden bile ufak! zaten bosandin, birde boyle riskli bir isemi baslayacaksin!' diyecekti.
Kaldi ki; su anda hos ve guzel olabilirim, ama 10 sene sonra boyle olmayacagimki. O ise simdiden bukadar yakisikliysa 10 sene sonra ne olur...cok asiri kiskanc degilimdir ama sanirim kendimi alikoyamazdim onu cok kiskanmaktan..ayrica coluk cocuk istedigim bi yastayim. O belki hazir degil buna henuz?

Mantiginiza sigdirabiliyorsaniz, ailelerinizin destegine guveniyorsaniz, ozaman basarilar.. : )

bence 2-3 yasta birsey yokta cok daha onemlisi yas araligi.
30 ile 35 olur mesela ama
burda resmen kusak farki var yani olmaz diye dusunuyorum, is yerinde olmasini falan gibi seyleri dusunmesek bile, ama konu sahibi pek dert ediyor gibi degil bunu.

27 - 25 bizimkisi biz bu konuyu hic konusmadik :) Zaten o benden olgun duruyor. 10 yas banada fazla gibi geldi. ERkek büyük olsada benim sahsi fikrim yas farkinin fazla olusu. Ama tabiki istisnalar mevcut. Dedigin gibi yas araligina ve kisilerede bagli bu durum.

20 yaşındayken 10 yaşında bir çocukla sevgili olur muydun.. onu düşün..kararını ver..
her ne kadar şuan oldun gibi dursada değildir.. 23 yaşında bi erkek ne kadar olgun olabilir:)
bazı tecrübeler yaşla birlikte gelir..
erkekler zaten geç olgunlaşıyor..
bence uzak dur..

Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.
Ya şimdi iyi hoş gelir de bir 5 yıl sonrasını düşün sen 40a yakın olcaksın o hala 20lerin sonunda çıtır bi adam olcak. Hele de kıskanç biriysen katlanması zor olur. Şu an ilgilidir muhtemelen etrafında dolanıyodur ama ilişki monotonlaşmaya başlayınca onun yaşı sana batmaya başlayabilir. Ben kalıplara inanan biri değilim biz olumsuz dedik diye öyle olcak bir şey yok ama bunları da değerlendirip ona göre karar ver bence.

10 yaş azda değil hanı.. Bilemedım açıkcası bende 23 yaşındayım 33 yaşındakı biriyle yok yok ypamazdım yaa

Back
X