Peki siz yaşınızın kadını mısınız? Hem fiziksel hem mental anlamda soruyorum.
Hepimiz aynı yıllardan geçiyoruz ama hiçbirimiz aynı yere varmıyoruz. Sizin icin 33 onun icin 23 yılın sonunda kim olduğunuz, ne gördügünüz, ne ögrendiginiz, kisiliginizin hangi yönde ilerledigi önemli.
Yani 33 yaş muhabbetleri size nasıl geliyo, 20 lik kızlarla dolu bi ortamdaki sohbete 20 dk tahammül edebilir misiniz mesela ya da ne 20 dk sı saatlerce oturur geyiğin dibine vururum diyo musunuz? Giyim tarzınız, saçınızın kesimi, sosyal medyayla ne derece ilgilisiniz, hayatınızda kaç yakınınızı kaybettiniz...
İnsanın olgunluğunu belirleyen milyonlarca soru yazılabilir sizin için de onun için de. Dogum tarihi bu listeye son sıralardan ancak dahil olur emin olun. Mesele cevapların ortak bi yerde bulusup bulusmayacağı.
Hemen kestirip atmayın derim ben. Ama çok hayale de kapılmayın. Aynı işyerinde olmanızı da hesaba dahil edince tedbiri elden bırakmanın çok ciddi sonuçları olabilir ama tamamen yüz çevirmek de çok güzel gidebilecek bi fırsatı tepmek anlamına gelebilir. Geri gidip kapıları kapatmak yerine adım adım sağlam basarak ilerlemek en güvenlisi.