10 yaş küçük sevgili

Bence uzak durun dost arkadas olun ama yaş farkı fazla var neden m diyeceksin bundan 10 20 yıl sonrasınì düşün hayal et analiz et o zaman doğru kararı vereceksin
 
23 yasindaki bir erkek istedigi kadar olgun gorunsun tam olarak olgun olduguna inanmam. Siz 33 yasinizdasiniz bu kisi 25 26 yasinda geldiginde su anki halinden cok cok baska dusunecek. Baska emelleri hayalleri olacak. Bana gore hicbir sekilde olur yani yok. Ben bir zamanlar kendimden 5 yas kucuk birisiyle ilgiliydim, birbirimizle ilgiliydik diyeyim yurumedi, ciddi olmadan da bitti sukur. Siz 33 yasinizda artik hayatinizi bir temele oturtmusken o hala arayislar icindedir. Uzulursunuz ilerde, yolun basindan dönün.
 
Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.
Bn göre en fazla 4 5 yas olmalı ve kadın erkekten küçük olmalı çünkü erkekler çocuk gibidir kadın ise çabuk olgunlasir
 
sen 40 o 30 olsa belki derim, belli bir yaştan sonra karakter oturuyor çünkü, ama 23-33 çok sıkıntılı.. o daha hayatı yeni anlayacak...
 
Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.

8 normal 10 mu anormal?? ilginçmiş o_O
 
23 daha çocuk ya.yapmayın bu soruyu sormanız bile saçma.benden 3 yaş büyüksünüz ben 2 yaş bile küçük olsa istemezdim.
 
Benim arkadaşımın anne ve babası arasında da 10 yaş var. Annesi 0 yaş büyük bir de ta o zamanlar evlenmişler düşün. :KK53: Arkadaşım ve eşi arasında da 6 yaş var. Çok mutlular. Arkadaşım asla yaşını göstermiyor.
zaten 82-83-84 doğumlularda birşey var göstermiyorlar yaşlarını. :KK53:
Ama gel gör ki yaşı küçük gibi. Yaş farkını es geçiyorum ama 23 yaş erkek için küçük bir yaş bence.

Katılıyorum 82-83-84'lülerde bir şey var.
Hiç yaşımızı göstermiyoruz.:KK23::KK23:
 
Merhaba hanımlar,

Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.

Bana göre olmaz çokta ümit vermeyin oda ümitlenmesin
Yani dış görünümü öyle olsa da bir yerde fark yaşarsınız öyle düşünüyorum
Erkek 'in olgunu olabilir ama kızın olgun olması kasar
 
o ergenlik sivilclerinden yeni yeni arınmışken siz anti eyecing kullanacaksınız buda başka bir bakış açısı mesela:KK6:
 
"Bu arada erkekler guclu kadinlara cok saygi duyuyor ama birlikte olmuyorlar cunku kadının gücü ile kendi gücünü alt edeceğini düşünüyorlar halbuki saygı duyan bir adam saygı görür"
lily86 lily86 :KK9::KK9:
onun için güçlü kadınlar hep yalnız.
 
Peki siz yaşınızın kadını mısınız? Hem fiziksel hem mental anlamda soruyorum.

Hepimiz aynı yıllardan geçiyoruz ama hiçbirimiz aynı yere varmıyoruz. Sizin icin 33 onun icin 23 yılın sonunda kim olduğunuz, ne gördügünüz, ne ögrendiginiz, kisiliginizin hangi yönde ilerledigi önemli.

Yani 33 yaş muhabbetleri size nasıl geliyo, 20 lik kızlarla dolu bi ortamdaki sohbete 20 dk tahammül edebilir misiniz mesela ya da ne 20 dk sı saatlerce oturur geyiğin dibine vururum diyo musunuz? Giyim tarzınız, saçınızın kesimi, sosyal medyayla ne derece ilgilisiniz, hayatınızda kaç yakınınızı kaybettiniz...

İnsanın olgunluğunu belirleyen milyonlarca soru yazılabilir sizin için de onun için de. Dogum tarihi bu listeye son sıralardan ancak dahil olur emin olun. Mesele cevapların ortak bi yerde bulusup bulusmayacağı.

Hemen kestirip atmayın derim ben. Ama çok hayale de kapılmayın. Aynı işyerinde olmanızı da hesaba dahil edince tedbiri elden bırakmanın çok ciddi sonuçları olabilir ama tamamen yüz çevirmek de çok güzel gidebilecek bi fırsatı tepmek anlamına gelebilir. Geri gidip kapıları kapatmak yerine adım adım sağlam basarak ilerlemek en güvenlisi.


Yorumunuza bayıldım.Gerçeğin ta kendisi.
20 dakika geyik muhabbeti kısmı özellikle....
 
10 yaş çok fazla zaten şu anda aşık değilsin bırak gitsin diyesim var ama bir yandan da yaşa gitsin tadını çıkart diyesim var:)
çevremde iki - üç örnek var bu şekilde, birisi eşinden 6 yaş büyük bir kız arkadaşım sevgililik ve nişanlılık dönemimde süper geçirmişti çok uyumlululardı ama evlenince olaylar biraz değişti şimdi keşke küçük birisiyle evlenmeseydim fikirlerimiz uyuşmuyor diyor. öbür arkadaşım sevgili olduğu andan itibaren fikir ayrılıkları var diyerek ayrıldı ama diğer taraftan da 10 yaş büyük yine bir ablamız var kocasından ama oda çok mutlu.
bu ip şeyler yaşanmadan bilinmez diye düşünüyorum..
 
:KK34:olur da diyemiyorum olmaz da.
Olan örnekler de çok var.Benim arkadaşımın anneannesi dedesinden 10 yaş büyüktü.Ünlülerden de çok örnekler var.Ama onlar ünlü işte, hayatları bizden çok farklı.
Büyük konuşmak istemem ama ben kendimden 10 yaş küçük birisiyle sevgili olamam sanırım. Çünkü ben 1-2 yaşa bile takılan insanım.Bu kişilikle de alakalı sanırım. Ben her yaşımda olgundum çünkü. Şimdi yanımda çocuksu birisini çekemem herhalde.Ama kimisi de çocuksu tiplerden hoşlanır. Bu sizin karakterinizle ilgili.
Çocuğun konuşma tarzı itici geldi bana. Çok riskli aynı işyerinde. Bir ilişkiye başlasanız ve yarın birgün bitecek olsa sıkıntı olabilir.
 
Akıl yaşta değil bastadir dememiş boşuna atalarımız benimde sevgilim 23 yasında ben ise 27 ama benden bile olgun davrandığı zamanlar var burda herkes herşeyi söyler önemli olan onun sana yaklaşımı ne kadar ciddi düşündüğü gerisi Fasa fiso

Pardon da çeyiz yardımı isteyen insansınız nickinizi değiştirmişsiniz fatkettim o konunuzda siz o konuda 23 yaşındayım demediniz mi. Maşallah isminizi değiştirip hiçbirşey olmamış gibi başka yerlerde yazıyorsunuz. Evladınız olduğundan olgun dediğiniz insanın işsiz olduğundan annesine sinirlenip cama yumruk atıp elini sakatlayıp çalışamadığından niye söz etmiyorsunuz. Milletten yardım dileniyorsunuz ama buradan da çıkmıyorsunuz oh ne güzel hayat!!
 
Back
X