- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
birazdan senin torunun sünnetinide yaparız ahaha
canım dr dönüşü haber bize de olur mu ?
hahahytt valla ben bu psikolojıyle yaparız onu datmm canım dr dönüşü yazarım buraya iyi geceler
inş kötü bişi yoktur.
şimdi çocuklar maşşallah sulak yerde büyümüş gibiler. artık herşeyi normal karşılıorum bende...
inş canım.valla haklısın nasıl büyüdü bende anlamadım.herşey yaş üstü bu devirde...hormonlu gıdalar sağolsunnn
aynen.normal şeylerde yedirmemiz imkansızki yaa.anca ücra bi köyde olcan öyle.
şimdi çocuk arkadaşlarıyla hamburger yemek istio napıcaksın.
seve seve yolluosunn.
hahahytt valla ben bu psikolojıyle yaparız onu datmm canım dr dönüşü yazarım buraya iyi geceler
10 yasındaki kızımda senin kızın gibi bizde aynı şeyi yaşadık.uzun zamandır olmadı tekrar. ama olur yakında.kızlarımız erken ergen oluyor malesf.canları sagolsun napalım.en azından bizim gibi şanssız deiller.anneleri bilinçli surekli konuşuyoruz.bnm anacım evden isten bize vakit ayiramadı bu kadar detaylı.
slm hanımlar...10 yaşında bir kızım var.bugün akşam üstü iç çamaşırında kahverengi lekeler gördüğüni söyleyip odasına çağırdı.çamaşırına baktığımda adetin ilk gününde sökülmeye benzer bi durumla karşılaştım.kana dönüşmek üzere gibi.pıhtı halinde ama kahverengi.korktum panik yapmamaya çalıştım.daha önce bu konuda kzımı bilgilendirdiğim için fazla korkmadı.ama bayağı ağladı ben daha çok küçüğüm diye...sizde kızım regl mi oluyo yardım lütfennnnn !!!
bende 12-13 yaşlarında olmuştum tam hatırlayamıyorum..
Bi akrabamin cocugu 6. Siniftaydi ve hastalandigini soylediginde cok sasirdim sonra annesi 4. Sinifta ilk regli oldugunu soylediginde daha cok sasirdim bilmedigimiz cok sey var sasirilacak bisi deilmis. Sanirim 4. Sinif okuyan cocuklar 10 yasinda oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorumuzun dediğine göre türkiye geneli 12-13 yaş adet görmede normalmiş..ama benim kızım 10 yaşında.başlarda çok korktuk ama şükürler olsun ki bütün testleri normal çıktı.adet görme yaşının erkene düşmesi hormonlu gıdalarmış(
iyi hadi gözünüz aydın bende hormonlu ürünlerdendir yazıcaktım size unuttum..
evet artık doğal bir şey yok malesef...
ewet canım benim kızımda 4.sınıfa gidiyor..artık herşey çok erken yaşanılıyor maalesef..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?