10 yasindaki kiza dogum günü hediyesi

Esmerpapatyam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
593
591
333
düsün düsün bisey bulamadim.
kizima dayisi hediye alacak ama istedigi bisey olsun istiyor.
ne alabilir??
kardesim cevap bekliyor bense düsünmekten kafayi yiycem.
hatira kalabilecek yada isine yarayacak bisey olsun kullan at bisey olmasin istiyorum.

Gümüş bir kolye olabilir
Takıyı seviyorsa kiziniz
Kizlar öyle şeyleri sever genelde
Yada takılarini yerleştirebilecegi güzel bir aparat da olabilir

Kişiye özel günlük ya da kişiye özel hediyeler olabilir.

ortaokula gececek güzel bir okulcantasi alsin dayin diyorum yok onu sen al dayim baska bisey alsin diyor ama oda bilmiyor ne isteyecegini
Sevdiği ne var? Çocuğun ilgi alanı ne?

Harry potter serisini alsın, çok güzel ciltli tamamı kutulu falan satılanlar var.

enstrüman olabilir. Ukulele kolay diyorlar.

yada kıyafet biraz daha özel şeyler..

Kızınızı en iyi siz tanırsınız. ne ile mutlu olacak siz bilirsiniz.

Şu an neye ihtiyaci var? kıyafet ayakkabı olabilir (ki benim oğluma son doğum gununde amcası ayakkabı almış bizim kullandiğimiz markanın 2 3 numara buyugü cok makbule gecti)

Yok onlar var diyorsanız isminin yazılı olduğu altin bir kolye olabilir. simdi kucuk ama 12 13 yasina geldiginde hosuna gider hem saklar. hem altın atılmaz hatira kalır.

Kişiye özel site var ordan bakabilirsiniz.Kar küresi,ayıcık bunlar yaşına uygun.

Sevdiği ne var? Çocuğun ilgi alanı ne?

Harry potter serisini alsın, çok güzel ciltli tamamı kutulu falan satılanlar var.

enstrüman olabilir. Ukulele kolay diyorlar.

yada kıyafet biraz daha özel şeyler..
bunu söyledim ama filmleri izledigi icin istemedi SIKICI gelirmis..
kiyafetide zaten aliyoruz ne gerek var diyor..

aslina bakarsaniz bir eksigi yok sorun tamda buu
aceba ben cocuguma kötülükmü ettim her istedigi alindi yapildi.
kafamin agrimasida bu yüzden ben napmisim diyorum.
cocugun heveslendigi bisey yokk
biz böyle degildik cocukken (
hevesini almisiz elinden

Bakın böyle birsey olabilir. tamamı altın olursa hem 10 yasindaki kız icin agir olur hemde dayiya pahalı gelebilir. sadece ismi altın olup renkli kayisli bir bileklikte olabilir.

Saat olabilir, ayakkabı olabilir, kitap.. Veya bunların kombinasyonu. Uzun yıllar saklayacağı bir şeye ne gerek var ya 10yasinda çocuk yani giysin, kullansın, tekrar alınır her yıl doğum günü oluyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…