- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
- Konu Sahibi Esmerpapatyam
-
bisiklet kaykay skateboard hepsi var maalesef.. oyuncak yasinida geciyor artik oyuncak olsun istemiyorumBisiklet
ortaokula gececek güzel bir okulcantasi alsin dayin diyorum yok onu sen al dayim baska bisey alsin diyor ama oda bilmiyor ne isteyeceginiKiziniza sorsanız ?
Annesi olarak neyi sevdigini de az çok bilirsiniz aslinda
Odası var mı? Nevresim olabilir?ortaokula gececek güzel bir okulcantasi alsin dayin diyorum yok onu sen al dayim baska bisey alsin diyor ama oda bilmiyor ne isteyecegini
Kişiye özel günlük ya da kişiye özel hediyeler olabilir.düsün düsün bisey bulamadim.
kizima dayisi hediye alacak ama istedigi bisey olsun istiyor.
ne alabilir??
kardesim cevap bekliyor bense düsünmekten kafayi yiycem.
hatira kalabilecek yada isine yarayacak bisey olsun kullan at bisey olmasin istiyorum.
Sormayın o zamanortaokula gececek güzel bir okulcantasi alsin dayin diyorum yok onu sen al dayim baska bisey alsin diyor ama oda bilmiyor ne isteyecegini
kardesiyle ranzada yatiyorlar odamiz kücük maalesef. simdi ona nevresim alinsa kardesi üzülür onada ben lirim ama o zamanda alinan hediyenin bir özelligi kalmaz ki offfOdası var mı? Nevresim olabilir?
Sevdiği ne var? Çocuğun ilgi alanı ne?ortaokula gececek güzel bir okulcantasi alsin dayin diyorum yok onu sen al dayim baska bisey alsin diyor ama oda bilmiyor ne isteyecegini
Ayakkabı?kardesiyle ranzada yatiyorlar odamiz kücük maalesef. simdi ona nevresim alinsa kardesi üzülür onada ben lirim ama o zamanda alinan hediyenin bir özelligi kalmaz ki offf
bunu söyledim ama filmleri izledigi icin istemedi SIKICI gelirmis..Sevdiği ne var? Çocuğun ilgi alanı ne?
Harry potter serisini alsın, çok güzel ciltli tamamı kutulu falan satılanlar var.
enstrüman olabilir. Ukulele kolay diyorlar.
yada kıyafet biraz daha özel şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?