- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi Esmerpapatyam
-
Film ile kitaplar arasında çok farklılıklar var. Sevdiği bir seriyse kitaplarını alın hem okumaya da teşvik etmiş olursunuz.bunu söyledim ama filmleri izledigi icin istemedi SIKICI gelirmis..
kiyafetide zaten aliyoruz ne gerek var diyor..
bunun kayis kismi daha minnos renkli olanlari var onlar modaymis ben de kardesimden ogrendim. ben simdiki aklimla o yasta olsam direkt pandora isterdim hatta yerlerde yuvarlanirdim pandora aldirmak icin ama bu cocuk neden boyle oldu bilmiyorum ceyrek seviyor demekKucuk kizlar bunlari mi seviyor.
Ben bu bilekleri "kocişkoomun hediyesi, kocisim aldi" diye instagramda stori atanlarda gordum ilk, aynisi degil gerci çeyreklisiydi benim gorduklerim ama bu da andiriyor yani.
bunun kayis kismi daha minnos renkli olanlari var onlar modaymis ben de kardesimden ogrendim. ben simdiki aklimla o yasta olsam direkt pandora isterdim hatta yerlerde yuvarlanirdim pandora aldirmak icin ama bu cocuk neden boyle oldu bilmiyorum ceyrek seviyor demek
Akıllı saat alabilirdüsün düsün bisey bulamadim.
kizima dayisi hediye alacak ama istedigi bisey olsun istiyor.
ne alabilir??
kardesim cevap bekliyor bense düsünmekten kafayi yiycem.
hatira kalabilecek yada isine yarayacak bisey olsun kullan at bisey olmasin istiyorum.
Iste her istedigi alindigi icin cocuk kucuk seylerden mutlu olmayi ogrenememis. Alt tarafi bir hediye. Ya mutlu olmazsa diye annenin endisesini bir tek bana mi garip geldi diye dusunurken yorumunuzu gordum yalniz degilim dedim. Hediyenin buyugu kucugu olmaz derdi buyukler bize. Hatta sunu istiyorum demek ayipti eskiden. Hediye hediyedir. Begenmesen bile dusunup almis karsisindaki, tesekkur edersin olur biter derdi buyuklerimiz. Simdiki nesil acikca soyluyor. Iphoneun son modelinden istiyorum dese ne olacak? Alinacak mi? Ya da 18 yasina gelince son model araba istese...Okudum okudum
Tüm tavsiyelere bi sebep sunmuşsunuz olmayacağıyla ilgili
Zaten bi çocuğun annesinden daha iyi bilmemiz mümkün değil
Ama yine de güzel öneriler gelmiş bayağı
Sonra da her istediğini aldım ya mutlu olmazsa diyorsunuz
Beğenmezse kullanmasın
Sonuçta her şey en harika şartlar içinde olmuyor
Zaten önemli olan değer verilip hediye alınmış olunması
Her hediye de en sevdiği şey olamaz zaten
Çok beğenmezse daha az kullanır altı üstü
Dünyası yıkılmaz
Bi de bu bakış açısından bakın isterseniz olaya
Bunu söylerken aynı hataya düşmeye devam ediyorsunuz. Sormayın fikrini, hediye hediyedir. Sürekli gönlü edilmek zorunda değil. Doğum günü hediyesi olarak karşısına ne getirilirse çok mutlu olabilmeli çocuk. Bu şekilde yaparsanız önüne ne sunarsanız sunun öfff onun orası şöyle bunun burası böyle demeye devam edecektir.aslina bakarsaniz bir eksigi yok sorun tamda buu
aceba ben cocuguma kötülükmü ettim her istedigi alindi yapildi.
kafamin agrimasida bu yüzden ben napmisim diyorum.
cocugun heveslendigi bisey yokk
biz böyle degildik cocukken(
hevesini almisiz elinden
tamda bu dediginizi yaptik ve yengesile dayisi bize ailecek bir macera parki bileti alacaklarini söylediler ve sorun cözüldü kizimda mutlu oldu ohh :)bu arada konu sahibi kızınıza her istediğinı aldıginizdan bu yuzden hicbir seye hevesi olmadıgindan her fikre olumsuz yanıt verdiğinden bahsetmişsiniz. Bu biraz sizin tavrınızla ilgili.
Mesela dayısı doğum gününde ne alacağını sorarsa kızınıza sorup onu en en mutlu edecek seyi arayıp ya begenmezse diye bu kadar strese gireceginize kızınizin yaninda dayısına " çok tesekkur ediyoruz dayısı hiç gerek yok aslinda senin gonlunde ne koparsa biz söylemeyelim" diyip sonra kızınıza " annecim onemli olan dayının seni dusunmesi sana bir hediye alması ne alırsa alsın tesekkur edip dayının seni düsünduğu ve doğum gununu kutladığı icin mutlu olmalısın" demekti.
Hep boyle ya mutlu olmazsa ya begenmezse diye stres yaparsanız kızınız da hiçbir seyden mutlu olmayan bir çocuk olur.
tamda bu dediginizi yaptik ve yengesile dayisi bize ailecek bir macera parki bileti alacaklarini söylediler ve sorun cözüldü kizimda mutlu oldu ohh :)
bidahada kimse bisey sormasin dedim isteyen istedigini alsin yada almasin mecburiyette yok dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?