10 yasindaki kiza dogum günü hediyesi

Bence yapı meselesi .Büyük kızım şıp sevdi aldığı an biter degersizlesir.Kucuk oğlum çekirdek getir canım annem diye bir sarılır.Kisilikle de alakalı yani.Ben de başkasının çocuğuna alınacak zannettim.Siz daha iyi bilirsiniz.

Şimdi dışarı çıkamıyoruz. Ama çıkabilirsek profesyonel fotoğraf çekimi olabilir. Artık çok güzel yapıyorlar o işleri. 10 yaşından güzel pozları kalır. bir ömür hatıra saklanacak bişey.

bunu söyledim ama filmleri izledigi icin istemedi SIKICI gelirmis..
kiyafetide zaten aliyoruz ne gerek var diyor..
Anne terliği yoksa evde, ondan alsın dayısı :))
Yani kızınızı biliyorsunuz keşke en baştan böyle sormasaydınız. Ne alsanız o olacaktı sonuçta.
Güneş gözlüğü alın diyeceğim, o da vardır kesin :)

Sahsen banka hesabi acip bir miktar para yatiririm, kendisi de biriktirebilir..iki oglumun da kendi hesaplari var. Bayram harcliklarini felan yatiriyoruz

deneyim kazanabileceği bir şeyler çok hoş olur aslında. bu yaş grubu çocukların bir arada olduğu atölyeler vs. pandemi ortamında bunlarda online yapılıyor ama. biraz araştırıp ilgisine göre bir atölye alabilirsiniz bence. güzel yılları olsun.

Tabu oyunu var ondan alabilir. Hem arkadaşlarıyla hemde sizinle birlikte oynabileceği birşey. Aynı zamanda zekasını da geliştirir.

Bakın böyle birsey olabilir. tamamı altın olursa hem 10 yasindaki kız icin agir olur hemde dayiya pahalı gelebilir. sadece ismi altın olup renkli kayisli bir bileklikte olabilir.
Eki Görüntüle 2844822

Bu model bileklikler acayip kıro geliyor bana ya. Bunun bi de ceyrekli versiyonu var o daha beter.

Bu model bileklikler acayip kıro geliyor bana ya. Bunun bi de ceyrekli versiyonu var o daha beter.

ortası sadece isim olabilir yuvarlak değil kordonuda kirmizi olabilir kirmizi makrome ipten araya kucuk nazar boncukları konularak yapılabilir. 10 yaşına daha çok hitap eder.

Evet bu biraz ceyreği andirmiş ceyrekli bilekliklere bende anlam veremiyorum. ceyrek yatirim aracı olduğu icin ama kendi ismi guzel bir sekilde yazsa o algı kırılır

Altın alsın
Çok işlevsel

Şaka bir yana da ilgi ilanlarına uygun bir şeyler alınabilir.
Bazen çok amaçlı defterler oluyor öyle bir şey olabilir

Ben o yaşlardaki eşimin yeğenine online ders ve onun malzemelerini hediye ettim. Eltim dua ediyor ben online kaligrafi dersi aldim onun için. Modern kaligrafi için kalem seti, kağıt falan da aldım. Hem maddi hem manevi değeri oldu. Şu an davetiye susleyecek seviyede benden bile iyi yazıyor.

Güzel bir saat, güneş gözlüğü olabilir. Eğer takı kullanıyorsa beyaz altın bir kolye yada minik küpeler olabilir.

oyle deme feci moda olmus bizim evde savas cikmis kardesim bu tarz bi bileklikten hem kendisine hem uc arkadasina babamdan habersiz siparis verdigi icin.

bu kucuk kizlar cidden delirmis ben o yastayken kendim bileklik yapip bi de yazlikta satmaya calisirdim millete hajahajah

O yaşlara uygun zeka gelistirici hem de eğlenceli setler var kimya setleri deney setleri mesela parfüm yapımı falan güzel zaman geciriyo çocuklar ..ama eger ilerisi için hatıra kalsın istiyorsanız daha farklı şeyler olmalı tabi, bu tarz şeylerde en güzeli de altin kolye küpe vs diye dusunuyorum

Kucuk kizlar bunlari mi seviyor.
Ben bu bilekleri "kocişkoomun hediyesi, kocisim aldi" diye instagramda stori atanlarda gordum ilk, aynisi degil gerci çeyreklisiydi benim gorduklerim ama bu da andiriyor yani.

bu arada konu sahibi kızınıza her istediğinı aldıginizdan bu yuzden hicbir seye hevesi olmadıgindan her fikre olumsuz yanıt verdiğinden bahsetmişsiniz. Bu biraz sizin tavrınızla ilgili.

Mesela dayısı doğum gününde ne alacağını sorarsa kızınıza sorup onu en en mutlu edecek seyi arayıp ya begenmezse diye bu kadar strese gireceginize kızınizin yaninda dayısına " çok tesekkur ediyoruz dayısı hiç gerek yok aslinda senin gonlunde ne koparsa biz söylemeyelim" diyip sonra kızınıza " annecim onemli olan dayının seni dusunmesi sana bir hediye alması ne alırsa alsın tesekkur edip dayının seni düsünduğu ve doğum gununu kutladığı icin mutlu olmalısın" demekti.

Hep boyle ya mutlu olmazsa ya begenmezse diye stres yaparsanız kızınız da hiçbir seyden mutlu olmayan bir çocuk olur.

Kullan at olmasın derseniz kolye derim. Tek kolyede 5 uç olan kolyeler var kalp yıldız, ay vs vs. Kızıma ondan almıştık bayılıyor.

Kalıcı dosında aklıma gelen de paten scooter ya da bir müzik aleti olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…