- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Esmerpapatyam
-
Anne terliği yoksa evde, ondan alsın dayısı :))bunu söyledim ama filmleri izledigi icin istemedi SIKICI gelirmis..
kiyafetide zaten aliyoruz ne gerek var diyor..
Bakın böyle birsey olabilir. tamamı altın olursa hem 10 yasindaki kız icin agir olur hemde dayiya pahalı gelebilir. sadece ismi altın olup renkli kayisli bir bileklikte olabilir.
Eki Görüntüle 2844822
Bu model bileklikler acayip kıro geliyor bana ya.Bunun bi de ceyrekli versiyonu var o daha beter.
oyle deme feci moda olmus bizim evde savas cikmis kardesim bu tarz bi bileklikten hem kendisine hem uc arkadasina babamdan habersiz siparis verdigi icin.Bu model bileklikler acayip kıro geliyor bana ya.Bunun bi de ceyrekli versiyonu var o daha beter.
oyle deme feci moda olmus bizim evde savas cikmis kardesim bu tarz bi bileklikten hem kendisine hem uc arkadasina babamdan habersiz siparis verdigi icin.
bu kucuk kizlar cidden delirmis ben o yastayken kendim bileklik yapip bi de yazlikta satmaya calisirdim millete hajahajah
Kullan at olmasın derseniz kolye derim. Tek kolyede 5 uç olan kolyeler var kalp yıldız, ay vs vs. Kızıma ondan almıştık bayılıyor.düsün düsün bisey bulamadim.
kizima dayisi hediye alacak ama istedigi bisey olsun istiyor.
ne alabilir??
kardesim cevap bekliyor bense düsünmekten kafayi yiycem.
hatira kalabilecek yada isine yarayacak bisey olsun kullan at bisey olmasin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?