Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayİki kere beni yakaladın ama bundan sonra daha dikkatli olurum mealinden bir açıklama yapmış.
Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim
Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum.
Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok.
İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın.
Aldatılmaktan başka probleminiz yokmuş ne hoş (!)
3 yıl boyunca aldatılmayı nasıl kabul ettiysen, aynı şekilde kabullenmeye devam et.
Ben hiç bir şey demiyorum, siz bu alıntılara tekrar şöyle bir bakın, size bırakın sevgi duymayı, saygısı dahi kalmamış adamın yaptıkları ve söylediklerini. Sonra ben size sorayım, hangi aile ortamından bahsettiğinizi?
Ben asla babamın annemi aldattığı bir aile ortamında büyümek istemezdim, anneminde kendini bu kadar değersizleştirmesi benim zoruma giderdi.
Seni ilk aldattığımda senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmedim demek ne demek peki?
Aldatmak dışında bir sorununuz olmaz tabii, siz eyvallah moduna girmişsiniz, adam yakalanana kadar gününe gün katıyor, sonra vahlanıp affediliyor. Ne sorunu olacaktı ki?
Hee ozaman iyi biz 3 yıl boyunca sandiydik. 3 yılda iki kez gayet makul3 yıl boyunca değil. 3 yıl arayla 2 kez aldatıldım.aldatmasaydı şayet evliliğimiz yolunda giden bir evlilikti
keske aldatmaktan baska bi sorununuz olsaydi.3 yıl boyunca değil. 3 yıl arayla 2 kez aldatıldım.aldatmasaydı şayet evliliğimiz yolunda giden bir evlilikti
"aldatmaktan başka sorunumuz yok!!!" bu cümlenin üzerine nedense aklıma bu fıkra geldi.başka yorum yapmaya gerek yok sanırım.
" Kari koca yemek yiyor... O sirada masaya yaklasan heykel gibi güzel bir esmer, adami selamlayip geçiyor.
Adamin karisi soruyor: -Kim bu afet?
Adam: -Eger mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim!
Kadin: -Bir de bu kadar pervasizca söylüyorsun. Bosaniyorum senden!
Adam: -Yani Etilerdeki apartmani, Kandillideki yaliyi, Göcekteki tekneyi ve Nicedeki villayi birakiyorsun...
Uzun bir sessizlik olur.
Çift yemegini çatallarken kadin birden sorar: -Su arkada oturan Fuat degil mi? Yanindaki kadin kim?
Adam: -Fuatin metresi.
Kadin: -Ayy bizimki çok daha güzel!"