• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıl sonra

ben olsam ayrılmasam bile yatağımı ayırırım ve yüzüne bakmam evde ev arkadaşından hallice yaşarım

14 yaşında çıkmaya başlıyorsunuz. Ki ben ona çıkmak demem. 14 yaşında insan çocuktur, o da sizin çocukluk arkadaşınızdır.
19 yaşında evlenmişsiniz. Adam daha dünyayı görmeden eve kapaklanmış. Şimdi de tam yaşları. Artık kafasını pencereden dışarı çıkarmak, ne olup ne bitiyor görmek istiyor.
O yüzden ben erkek te kadın da ne yaşayacaksa yaşasın ne hevesi varsa alsın sonra evlensin isterim.
Yani kuzum adam aldatacak elinden geldiğince. Ama boşanmaz kolay kolay merak etme, erkekler yuvalarını bozmak istemez. Boşanmak istiyosan boşan, istemiyosan da görmezden gelebilirsin. Ya da sürekli dırdır yapıp madem beni aldattın bana bir pırlanta küpe borçlusun diyebilirsin. Ya da kolye de olabilir aslında. Ama pırlanta olsun.

valla yapacak bir şey yok,seçenekte tek ,artık kaç pedagogla görüşürsünüz ,çocuğunuzla daha daha fazla ilgilenir ,babasıyla yapmayı hoşlandığı şeyleri siz yaparsınız mesela ,o adamdan boşanın ,sizi sevse saygısı olsa böyle birşey yapmaz ,yaptıktan sonra da ne cesaret ya boşanmak yok, oldu canım hayvan gibi yaşayalım ,sen de git başkasıyla sokaktaki köpekten farkımız olsun biraz ,azıcık güçlü olun yaa

İlkinde nasıl barıştınız oraya takildim
Erkektir yapar mı dediniz acaba

Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim

Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum.

Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok.

İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın.

Ben hiç bir şey demiyorum, siz bu alıntılara tekrar şöyle bir bakın, size bırakın sevgi duymayı, saygısı dahi kalmamış adamın yaptıkları ve söylediklerini. Sonra ben size sorayım, hangi aile ortamından bahsettiğinizi?

Ben asla babamın annemi aldattığı bir aile ortamında büyümek istemezdim, anneminde kendini bu kadar değersizleştirmesi benim zoruma giderdi.

Seni ilk aldattığımda senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmedim demek ne demek peki?

Aldatmak dışında bir sorununuz olmaz tabii, siz eyvallah moduna girmişsiniz, adam yakalanana kadar gününe gün katıyor, sonra vahlanıp affediliyor. Ne sorunu olacaktı ki?

Aldatılmaktan başka probleminiz yokmuş ne hoş (!)

3 yıl boyunca aldatılmayı nasıl kabul ettiysen, aynı şekilde kabullenmeye devam et.

3 yıl boyunca değil. 3 yıl arayla 2 kez aldatıldım.aldatmasaydı şayet evliliğimiz yolunda giden bir evlilikti

Son düzenleme:
Ben hiç bir şey demiyorum, siz bu alıntılara tekrar şöyle bir bakın, size bırakın sevgi duymayı, saygısı dahi kalmamış adamın yaptıkları ve söylediklerini. Sonra ben size sorayım, hangi aile ortamından bahsettiğinizi?

Ben asla babamın annemi aldattığı bir aile ortamında büyümek istemezdim, anneminde kendini bu kadar değersizleştirmesi benim zoruma giderdi.

Seni ilk aldattığımda senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmedim demek ne demek peki?

Aldatmak dışında bir sorununuz olmaz tabii, siz eyvallah moduna girmişsiniz, adam yakalanana kadar gününe gün katıyor, sonra vahlanıp affediliyor. Ne sorunu olacaktı ki?

Aldatılmak dışında ekstra bir soruna ihtiyacınız da yok ayrılmak için.
Ayrıca lütfen çocuğum babasız büyümesin cümlesini de kurmayı bırakın.Kimsenin babasız büyüyeceği falan yok,siz ayrılacaksınız babasıyla kızı değil.Kızını yine belli zamanlarda görecek,vakit geçirecek.Sizi açıkça aldatıyor,bir de pişkin pişkin size cevap vermiş alay eder gibi.Bence eşiniz bırakın sevgiyi size saygı da duymuyor siz niye onu çekiyorsunuz ki hala ?

Aldatılmışsınız ve baska sorunum yok diyorsunuz hayret gerçekten ıhtıyaclarınızı alıyor ya yeter.Bence yasadıgınızın evlilik olduğunu idrak edin önce..İlkini sindirdiyseniz zaten devamı gelecektır.Gelmiş gerçi böyle de devam edecektir.

"aldatmaktan başka sorunumuz yok!!!" bu cümlenin üzerine nedense aklıma bu fıkra geldi.başka yorum yapmaya gerek yok sanırım.

" Kari koca yemek yiyor... O sirada masaya yaklasan heykel gibi güzel bir esmer, adami selamlayip geçiyor.
Adamin karisi soruyor: -Kim bu afet?
Adam: -Eger mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim!
Kadin: -Bir de bu kadar pervasizca söylüyorsun. Bosaniyorum senden!
Adam: -Yani Etilerdeki apartmani, Kandillideki yaliyi, Göcekteki tekneyi ve Nicedeki villayi birakiyorsun...

Uzun bir sessizlik olur.
Çift yemegini çatallarken kadin birden sorar: -Su arkada oturan Fuat degil mi? Yanindaki kadin kim?
Adam: -Fuatin metresi.
Kadin: -Ayy bizimki daha güzel!"

"aldatmaktan başka sorunumuz yok!!!" bu cümlenin üzerine nedense aklıma bu fıkra geldi.başka yorum yapmaya gerek yok sanırım.

" Kari koca yemek yiyor... O sirada masaya yaklasan heykel gibi güzel bir esmer, adami selamlayip geçiyor.
Adamin karisi soruyor: -Kim bu afet?
Adam: -Eger mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim!
Kadin: -Bir de bu kadar pervasizca söylüyorsun. Bosaniyorum senden!
Adam: -Yani Etilerdeki apartmani, Kandillideki yaliyi, Göcekteki tekneyi ve Nicedeki villayi birakiyorsun...

Uzun bir sessizlik olur.
Çift yemegini çatallarken kadin birden sorar: -Su arkada oturan Fuat degil mi? Yanindaki kadin kim?
Adam: -Fuatin metresi.
Kadin: -Ayy bizimki çok daha güzel!"

En Büyük KK

hep yazdım buraya da yazayım,

babam annemi aldattığı için ayrıldılar ve iyiki ayrılmışlar. babamı çok seviyorum belki küçükken kızınızın babasına olan sevgisinden bin kat fazlaydı babama olan sevgim. bu hiç değişmedi ama hep bana bir örnek oldu "benim için melek olan babam bile bir kadına bu kadar büyük bir kötülük yapabiliyor" düşüncesini aklıma yerleştirip ilişkilerimde buna göre davrandım.

siz isteseniz de istemeseniz de kızınız hissedecek ve ilerde babasından boşanmadığınız için sizden nefret edebilir.

boşanmış olmanız kızınızı kaybetmeniz anlamına gelmiyor. aldatan adamın kimle düşüp kalkacağı belli mi olur,ufacık çocuğu babasına vereceklerini hiç sanmıyorum.

Back
X