Adamın düşüncesi şu.. Donumu yıkıyor, yemeğimi yapıyor,sevişiyoruz da başkası yokken hayatımda.. Hatta varken de sevişiyoruz benim ahlaksız olduğumun farkında ama kabul etti.. Boşanmıyor da.. Çünkü her türlü ihtiyacını karşılıyorum.. İstese çekip gidebilir.. Ama kabul etti.. Ben elli kez aldatsam yine boşamaz affeder.. Ben keyfime bakarım.. O evde beni beklesin. Çünkü o bir çantada keklik... Ya kendinizi bu kadar düşütmeyin ya Allah aşkına düşürmeyin ey kadınlar..! Yahu sizde hiç mi gurur yok gerçekten.. Birazcık da olsa yok mu? Nedir bu aldatılan kadınlarım hali ya.? Vallahi ben yerin dibine giriyorum sizlerin gurursuzluğundan.. Kocalarınız şeyine sahip çıkamıyor, sapık onlar sapık... Daha ne dim? Elalemin karısına kızına böyle iç geçiren mahluklar.. Yarım bir gün elin adamı gelip kızına o gözle baktığında aslan kesilirler bu tipler.. Ama kendileri her türlü ahlaksızlığın dibine vururlar. Sizin kocanız sizi 2 kere değil 200 kere aldatmıştır.. Pişkin çünkü.. Hem de inanılmaz derecede yüzsüz, pişkin.. Utanmaz.. Siz de üzerine tuz biber ekip afiyetle yiyip oturmuşsunuz.. Midenizde yanma var mı?